Haaveena kirkkaampi iho?

Hei taas!

Hyvä ruokavalio ja vedenjuonti ovat tärkeitä ihonhoitoon mutta ihoa tulee myös hoitaa hyvin. Kosteutus, kuorinta ja puhdistus on tärkeää kauniin ihon saavuttamiseksi. 

Sain testiin MayBeautyn The Incredible Face Mask-kasvonamion, joka on kasvoilta kuorittava naamio. Se poistaa mustapäitä, kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia kasvoilta. Lisäksi naamio ehkäisee aknea ja vähentää rasvaa kasvoilta tehden ihosta puhtaan ja kirkkaan.

Itsellä on tosi vaikea iho, sillä olen kärsinyt lievästä aknesta, mustapäistä ja ihohuokosista. Ihoni on kaikesta huolimatta pintakuiva, joka tekee siitä haastavan. Tarvitsen kunnon puhdistusta iholleni säännöllisesti ja siksiyksi kauneusrutiineistani on lähes viikoittainen kasvonaamio. Vähän kauhistuttaa laittaa kuva meikittömistä kasvoistani tänne, mutta tätä tää ny on…  Tässä siis ihoni ennen levitystä.

Näin käytät naamiota.

  1. Levitä naamio puhtaalle, kuivalle iholle. Vältä silmänympärystä ja kulmakarvoja (naamio saattaa poistaa karvoja).

  1. Anna naamion kuivua ja vaikuttaa 30 – 45 minuutin ajan.

  1. Kuori naamio pois ja viimeistele pesemällä kasvot lämpimällä vedellä.

 

Iho tuntui naamion jälkeen todella puhtaalta, hengittävältä ja pehmeältä. Tuntui että iholta lähti pois paljon kuollutta solukkoa ja epäpuhtauksia. Ihanan raikas tunne!

Käyttökokemukseni oli kyllä hyvä. Naamio oli helppo levittää mukana tulleella pensselillä, se tuntui kasvoilla hyvältä. Kuoriminen tuntui toki jonkin verran, koska naamio pureutuu tehokkaasti ja poistaa siihen perustuen epäpuhtaudet. Käytön jälkeen tunne oli kuitenkin raikas.

Mulla on myös hyviä uutisia teille rakkaat lukijat! Jos teitä kiinnostaa testata tuotetta, saatte alennuskoodilla poseland-30% alennuksen verkkokaupasta johon pääset klikkaamalla tästä. Sielä löytyy myös muita makeita tuotteita. 🙂

* tuotteet saatu blogin kautta *kaupallinen yhteistyö

0

Vastaa

Close Menu