Fiilikset Vierumäeltä

Hei vaan kaikki!

Olisin kuvitellut kirjoittavani dieetistäni enemmän ja aktiivisemmin. Kuitenkin aika valuu hurjaa vauhtia, energiaa ”ylimääräiseen” ei hirveästi ole ja tuntuu että haluan nauttia vapaista hetkistä vaan olemalla.

Nyt otin itseäni taas niskasta kiinni ja sain sormet näppäimistölle.  Vajaa viisi viikkoa kisoihin, en vaan käsitä. Itse asiassa nyt on alkanut jo hieman jännittämään. Tajusin että sitähän oikeasti mennään eikä meinata. Toisaalta odotan innolla, että saan näyttää parin vuoden kehitykseni.

Ajelin Vierumäelle parisen tuntia. Lähtö aikaisin, mutta aikaiset herätykset ei enää haittaa.

 

Reilu viikko sitten Vierumäellä järjestettiin harjoituskilpailu. Ideana oli päästä harjoittelemaan lavalla oloa ja kisatilannetta yleisön edessä. Myös tuomareita oli arvostelemassa. Kuitenkaan meitä ei verrattu toisiimme, eikä annettu pisteitä tai sijoituksia. Vain meidän esiintymistä ja kuntoa katsottiin. Lopuksi saatiin vielä palautteet tuomareilta suullisesti.

Mielestäni oli tosi kiva että liitto tarjosi tällaisen mahdollisuuden pyörähtää tuomariston edessä ja saimme siitä vielä palautteen. Harjoitukset myös kuvattiin. Toisaalta hieman mietitytti kuvaus, mutta toisaalta oli hyvä nähdä itsekin oma suoritus. Valmentaja kun ei kaikkia voinut kuvata eikä mulla tullut ketään kaveriakaan mukaan.

Mitään kisatamineita tai valmisteluja ei tehty. Menin vain harjoittelemaan. Silti, vaikka tiesi että kyse on vaan harjoittelusta niin lavan takana vähän jännitti. Lava-osuudet meni nopeasti, mutta hauskaa oli. Oikeastaan lämpenin hommaan oikestaan vasta mun i-kävelyn lopussa. Ei sitä kuulemma huomannut, mutta itselle tuli silloin rennompi fiilis.

Tuomaristolta sain ihan pätevää palautetta, myös valmentajalta sain vinkin ja nyt kun jälkikäteen omaa esiintymistä ja tekemistä on katsonut, niin on keksinyt myös itse parannuskohteita. Ei muuta kun hiontaa vain.

Tällä hetkellä dieetti kulkee ihan ok eteenpäin. Koitan olla stressaamatta painosta, se ei kaikkea edelleenkään kerro. Keskityn tekemiseen tällä hetkellä oikeastaan päivä kerrallaan.

Aikaisemmin kerroin mun aamuvirkuksi-projektista. Pakko sanoa että tällä hetkellä herään jopa ilman herätystä puoli kuudelta aamulla. Salille olen päässyt ennen puoli kahdeksaa. Ehdin todella hyvin treenaamaan ja tekemään aerobiset ennen töitä. Vielä on yritys päästä heräämään siinä viiden aikaan, koska sitten alkaa olemaan jo parempi kisa-aamua katsoen.

Aamutuimaan poseeraamassa.. Ei filttereitä 😛
7

Vastaa

Close Menu