Energisenä tulevaan syksyyn

Pimeys lisääntyy ja sen huomaa kyllä olossa. Heti kun tulee harmaampi päivä, sen huomaa olossa. Itse taistelen pimeyden tuomaa väsymystä vastaan liikunnalla, terveellisellä ruualla, säännöllisellä elämän rytmillä ja vitamiinilisällä.

Joka aamu pyrin ottaman ravintolisiä. Yksi parhaista vitamiinilisistä on Activlabin BCAA VitMin. Aamu alkaa aminohapoilla yön paaston jälkeen ja tuotteesta saa päivän vitamiinit. Juotava jauhe on siitä kiva että se maistuu raikkaalta, tulee myös juotua tarpeeksi aamulla.

Lisäksi otan vielä lisäksi erillisen D-vitamiinin, ihan varmuudeksi. Sisätöissä kun olin kesälläkin ja kesä oli niin huono niin myös kesällä pidän D-vitamiinin mukana.

Normaalisti otan myös kaksi omega-3 kapselia, mutta nyt ennen leikkaustani en niitä syö. Kuulemma ohentaa verta tai muuta. Mutta mennään näillä muilla. Ja jos et tiedä vielä leikkauksestani, lue teksti tästä.

BCAA VitMin -valmisteen löydät Voimaravinteet.fi-verkkokaupasta.

0

This Post Has 0 Comments

  1. Moi! Muistan sun joskus kirjotelleen waist trainerista, ootko yhä käyttänyt sitä? Onko siitä ollut apua? Suosittelisitko hommaamaan?

    1. Moikka, juu, olen kirjoitellut joskus siitä. Mielessä on käynyt että pitäisikö ottaa aihe jälleen tarkasteltavaksi. 🙂 Näin offilla olen käyttänyt harvemmin, mutta silloin tällöin käytän yhä. Uskon että siitä voi olla hyötyä keskivartalon kavennuksessa. Kuitenkin ravinto, dieetit ja treenit kun pyörii ympärillä ja vaikuttaa ainakin itselläni paljon myös keskivartaloon, on hankalaa sanoa, kuinka paljon keskivartaloon juurikin waist trainer on auttanut. Suosittelen kyllä kokeilemaan! Voin koittaa myöhemmin askarrella aiheesta blogi-tekstinkin. 🙂

Vastaa

Close Menu