Dopingtestissä

Hei jälleen! Tässä onkin päässyt kaikenlaista tapahtumaan mökkireissun jälkeen. Töissähän aikani todellakin menee tehokkaasti ja treeneissä.

Jännitystä toi hieman kotisalin uhkaava loppu, mutta onneksi salitutut ottivat kopin hommasta ja sali jatkaa toimintaansa normaalisti. Ei siis tarvi vaihtaa salia tai mitään. 🙂 Mukavaa jatkaa normaalisti.

Jänniä hetkiä tuli myös maanantaina kun ruokatunnilla suuntasin kauppaan ostamaan vielä vähän evästä. Käytävällä vastaan tulikin mies, joka tunnisti mut. Hän oli sattumalta SUEKilta ja esitteli itsensä. Sanoi että heillä on testimääräys musta. Tiesi minkä näköistä kisaajaa tulivat testaamaan, mutta sattumalta tulivat markettiin kahville ja tunnistivat mut yllättäen. Eiväthän he tiedä, missä käyn töissä – vain kotiosoitteen.

Kerroin että mulla on ruokatunti ja periaatteessa ehdin antaa doping-näytteen heti. Eipä siinä mitään, siinä sitten vaan WC:n puolelle. Mukaan tuli myös naistestaaja, koska valvontaa pitää olla koko testin ajan… Eipä siinä mitään, edustajat olivat tosi mukavia ja rentoja, vaikka toimituksessa on suhteellisen tarkat säännöt.

Tässä ohjeet näytteenkäsittelyyn, jos haluat nähdä paremmin niin tässä linkki ohjeeseen.

Melko ripeää toimintaa oli ja pakko sanoa, etten onnekseni ollut vielä ehtinyt käymään vessassa ruokatunnilla, joten näytteen anto ei ollut mitenkään ongelmallista. 😀 Sain myös heijastimella varustetun kenkäpussukan reippauspalkinnoksi.

Minulla ei ole todellakaan mitään sitä vastaan että testataan, koska testaus takaa puhtaan urheilun ja näin reilun pelin kaikille.

Kyllä sitä sai ainakin jotain äksöniä tylsään maanantai päivään. Aika vauhdikas ruokatunti oli, sillä aikasemmin olin myös ehtinyt soittaa päivystykseen, sillä sunnuntai-iltana iski silmätulehdus…

Nyt iski vapaata pitkä viikonloppu, maanantai tosin menee Helsingin reissulla, sillä pitää hoitaa pari ihan innostavaakin asiaa. Niistä varmasti lähempänä kerron sitten! Aamupäivästä tosiaan tapaaminen ja iltapäivästä taidan suunnata jollekin salille. Ajatuksena ehkä tutustua johonkin uuteen treenipaikkaan…

Kivaa maaliskuun alkua!

2

Vastaa

Close Menu