Dieetti jo mielessä

Kisadieetti on jo vahvasti ajatuksissa. Ehkä olen hullu vaikka tiedän ettei se projekti tuu olemaan helppo. Jokin osa musta silti odottaa kisadieettiä jo innoissaan. On kiva syödä vatsa täyteen, syödä melko vapaasti ja herkutellakin jos siltä tuntuu. Treenit sujuu energisesti ja kehitystäkin on tainnut tulla. Jotenkin, silti kaikesta huolimatta, alkaa välillä kyllästyttämään tää offseason.

Kyllä mielelläni syön, ei siinä mitään!

 

Vaikka kuntoni on suht siisti, niin silti painon kertymisen huomaa – ehkä eniten olossa. En tiedä osaanko selittää sitä fiksusti, mitä tällä tarkoitan, mutta sellaista raskasta, hitusen isoa fiilistä.  Pehmeä kunto ei niin kamalasti haittaa, ainakaan näin talvella ja offseasonissa on se hyvä puoli, että on naiselliset kurvit kohdallaan. 🙂

Se vaan kun aina on ollut suht pieni ja siro, niin on erilainen fiilis kun massaa on hitusenkin enenmmän kuin aikaisemmin. Onhan se makeeta nähdä omat vatsapalat ja selänlihakset kunnolla, mutta eihän se nyt mitenkään ole onnellisuuden mitta. Eikä se ole luonnollistakaan 24/7 olla alhaisissa rasvoissa.

Eikä mua sinällään vaa’an lukemakaan hehkauta. Se ei mulle merkitse mitään, saan siitä vain vihjeitä kehityksen suunnasta ja maltillisuudesta. Yksittäiset kilolukemat on helppo ainakin näin offseasonilla sivuuttaa. Dieetillä tietysti esimerkiksi junnaavaan painoon tai painon nousuun tulee joskus kiinnitettyä liikaa huomiota.

Haluan myös sanoa että en tunne oloani epävarmaksi tai rumaksi ”offikropassakaan”. En missään nimessä! Tältähän tän kuuluu offilla musta näyttääkin. Tai siis mun omasta mielestä. Mun mielestä tässä lajissa ei kannata mitään överibulkkeja vetää, sillä se ei ole pidemmän päälle fiksu ratkaisu.

Tyytyväinen siistinä pysyneeseen offikuntoon, mutta miksi dieetti mielessä silti? Kuva: Mikko Niemi

 

Miksi sitten haikailen kisadieetille jos kerran olen tyytyväinen tähän siistiin offikuntoon, ruoka maistuu ja vaa’an lukema on vaan numero??!

Oikeastaan dieetissä kaipaan sitä tekemisen meininkiä, tunnelmaa ja haastetta. Vaikka sinällään arki jatkuu, ruuat ja treenit, niin silti dieetillä saa lisähaastetta. Tiedän että tulen olemaan henkisesti ja fyysisesti poikki, mutta musta on makeeta saada haastaa itsensä jälleen kerran.

Mua myös innostaa nähdä, millaiset on mun uuden tiimin kuviot jos vertaan edelliseen valmennukseen ja siellä toimintaan. Vaikka kertani kisalavalla ja -dieetillä ei ole ensimmäinen, niin tietyllä tavalla varmasti uusi kokemus.

Onhan makeeta että vatsapalat näkyy. 24/7 sitä ei voi kuitenkaan odottaa naiselta. Tässä kuntoa elokuulta 2016 ennen kisoja.

Hetken ”joutuu” dieettiä vielä odottelemaan. Nyt toki vielä nautin vapaasta syömisestä ja kunnon kehityksestä. Rupeamaa tarvii pohjustaa ja miettiä tarkasti. Kisapreppi ei ole mikään heppoinen juttu, joten teen nyt tottakai ohjeiden mukaan ja odottelen rauhassa aloitusta.

Haluan tähän loppuun tosiaan muistuttaa, että kisadieetillä kroppa on lujilla ja homma ei ole terveysliikuntaa. Pitää olla valmis myös antamaan periksi, jos siltä tuntuu ja kuunnella kroppaa.  Tästä asiasta aivan  loistava ja rohkea teksti Annikalta

1

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Close Menu