Bloggarit pikkujouluissa

Kuten monet Poselandin seuraajat varmaan huomasi, niin lauantaina juhlittiin Poselandin porukalla pikkujouluja. Itselläni viikonloppu oli suht tiivis, sillä perjantaina heti töiden jälkeen istuin ratin taakse ja ajelin Espooseen serkkuni luo yöksi. Ja sunnuntaiaamuna heti ratin takaa töihin.

Turisti kuva.

Tapaamisajaksi oltiin sovittu 13.30 CrossiFit Basementillä. Kuitenkin Helsingin keskustaan suuntasin jo kello 11, sillä halusin hieman katsella menoa ja tehdä vielä joululahjaostoksia. Raahasin aika kauan ja paljon tavaraa mukanani kahteen asti. Pienen mutkan kautta onneksi löysin perille ja melken ajoissa.

 

Ohjelmaa oli varattu kaikenlaista, ensimmäisenä tehtiincrossfit-treeni.  Crossfittiä en ikinä ole testannut ja toipilaana ajattelin että otan rauhassa. Noh, fiilis vei mukanaan mutta toki olin valmis lopettamaan tai keventämään jos tekee pahaa. Vaikka rankkaa olikin niin ihan mukavaa vaihtelua ja erilaista omaan tekemiseen. Suosittelen kokeilemaan!

Mun treenit koostuu niin pitkälti salitreenistä niin mun hapenottokyky ja jaksaminen ei oo mitään huippua. Vedin mielestäni kuitenkin hyvin enkä luovuttanut vaikka hetken teki mieli. Ei sattunut mutta tuntu ja hiki lensi. Kiitos Arttu rääkistä! 😀 Treenin jälkeen vielä kun pääsi saunaan ja Alona yllytti meidän kylmäaltaaseen niin tulihan siitä hyvä fiilis.

Treenin ja saunan jälkeen ohjelmaan kuului Mike Sirenin kuvaukset (ohessa myös vähän napostelua ja seurustelua) ja Monnan luento. Monna on monelle tuttu bloginsa kautta ja on menestynyt hyvin. Häneltä saatiin käteviä vinkkejä bloggaamiseen ja someen. Ja rohkaisua olla sielä sitä mitä oikeasti on. Apua todellakin oli ja Monna on aivan ihanan pirtsakka persoona.

 

Meidän porukka ja Monna.

 

Luennon jälkeen lähdettiin syömään.  Testasin ensimmäistä kertaa ikinä myös etanoita. Olikin jo aika maistaa niitä ja itseasiassa oli kyllä hyviä. Ohjelmassa olisi ollut vielä Helsingin yöelämä, mutta mun oli valitettavasti lähdettävä nukkumaan, sillä herätys olisi aikaisin.

Sunnuntaina kello 12 olinkin jo töissä vajaan kahden tunnin ajomatkan jälkeen, joten väsyneenä ei päivästä olis tullut mitään.

Vähän tuli viiniäkin juotua 🙂 Ravintolanamme oli Grill It.

 

Kivaa oli ja oli mahtavaa nähdä ja tutustua enemmän Poselandin porukkaan. Kiitos kaikille! <3 Kiitokset myös Alonalle järkkäämisestä 🙂

 

1

Vastaa

Close Menu