Behind the scenes – kuvauksissa

Viikko sitten sovittiin lähes extempore- kuvaukset Hyvinkäällä. Vajaan viikon varoitusaika kuvauksiin ei haittaa, sillä se just riittää valmistautumiseen. Tykkään silloin tällöin olla mallina harrastekuvaajille, musta se on hauskaa. Saa harjoitusta mallina olemisesta, poseerauksesta ja saa hienoja kuvia muistoksi, joita ei itse niin helposti saa.

Kuvausmeikki. Tosin kuva jo illalla otettu, joten hieman ”kulahtanut” jo.

Lyhyt varoitusaika ei haittaa, sillä olen aika spontaani välillä. Nyt tuli kuitenkin hieman kiire ostaa kivat bikinit kuvauksiin, sillä rannallakin ajateltiin kuvata studion lisäksi. Sattuneesta syystä mulla ei enää entisiä bikineitä oikein ole. 🙂 Ehdin onneksi ostaa paritkin bikinit Helsingissä käydessäni, joten se oli sillä ratkaistu.

Rannalla kuvia ottaessa hieman satoi muttei annettu sen haitata.

 

Itse valmistaudun kuvauksiin siistillä ruokavaliolla, kauneudenhoidolla ja miettimällä poseerauksia. Kuvaukset sovittiin vasta päivällä, niin mulla oli aikaa koko aamu heräillä, pakkailla ja laittautua.

Pakko sanoa että olin tosi tyytyväinen kuvausmeikkiin ja tukkaan, sain ne yllättävän nopeasti tehtyä ja ilman isompia kriisejä. 🙂 Kuvaus aamuna söin kevyen aamupalan, mulla oli aika monta tuntia aikaa sulatella, joten uskalsin syödä pienen aamupuuron. Ennen kuvauksia syön melko varovasti ja juon vettä todella hillitysti pitääkseni vatsan mahdollisimman litteänä.

Mukaan kuvauksiin otan meikkini ja paljon vaatteita ja muutamia kenkiä. Myös poseerausöljy on yleensä hyvä olla mukana. Pidän nyrkkisääntönä nykyään sitä, että mieluummin liikaa tavaraa kuin liian vähän. Voi sitten kuvaajankin kanssa ideoida asusteista kuviin sopiviksi.

Tällä kertaa kuvauksissa vierähti joku nelisen tuntia kai, aika meni niin nopeasti ettei sitä edes tajunnut. Kuvien räpsiminen ei ole niin simppeliä, sillä valotus täytyy saada kuntoon, lisäksi asuja ja muita vaihdetaan ihan monipuolisuuden vuoksi. Ohella jutellaan mukavia ja pidetään hauskaa.

Instagramissa jo pari kuvaa kuvauksista on esillä. Tässä niistä toinen. 🙂

Kuva Mikko Saxlund
3

Vastaa

Close Menu