Arkeen kiinni

Kolmisen viikkoa toivuttu. Toipuminen on sujunut todella hyvin. Töissäkin olen jo hyvin ehtinyt olemaan. Ensimmäinen työpäiväni oli jo noin kymmenen päivää leikkauksen jälkeen. Toki päivä oli lyhyt.

Töissä aluksi tuntu tekeminen aika paljon, lähinnä seisominen ja kenkäosastolla oleminen tuntui pidemmän päälle. Syy siihen miksi en ole paljoa somettanut, kirjoittanut blogia on siinä, etten ole vaan enää jaksanut kamalasti ylimääräistä aktiivisten päivien jälkeen.

Kävellen töihin. Autoilu ei onnistunut..

 

Kerroin avoimesti myös töissä mun operaatiosta. Meillä on aika pieni työporukka, joten halusin heidän tietävän mistä on kysymys. Olen ollut tosi onnekas kun pomot ja muut työkaverit suhtautuvat tosi hyvin ja tosiaan sain nopealla aikataululla loman järjestettyä. Töihin oli mukava palata ja sielä on ollut hyvä olla kun mun rajoitukset on selvät. Kiitos siis työporukallekkin tuesta.

Perjantaina poistettiin ompeleet ja sairaanhoitajan mukaan kaikki näyttäs olevan kunnossa ja toipuminen hyvässä vauhdissa. Vaikka kestää kauan tottua, miltä näyttää nykyään, niin pakko sanoa että vaikuttaa kyllä todella hyvältä. 🙂 Toki puolisen vuotta menee, että tulokset nähdään lopullisessa muodossaan. Nyt voin alkaa vähän venyttämään ja liikuttamaan enemmän rintaa ja hartioita, ettei jämähdä niin pahasti. Vielä kaksi viikkoa pidän teippejä haavassa, jonka jälkeen alan hoitamaan niitä arpigeelillä.

Tyytyväinen tulokseen. Uudet tukiliivit korostaa tulosta vähän kauniimmaksi.

Oli pakko pyytää Johannes kuskaamaan mut Tampereelle, koska en uskaltanut ajaa. Äkkinäisiä liikkeitä on hyvä vielä välttää ja kun sen ainoan kerran ajoin autoa leikkauksen jälkeen, niin tuntu niin epämiellyttävältä ja raskaalta, että päätin jättää sen vielä toistaseksi (manuaalivaihteet).

Samalla reissulla oli hyvä käydä Ikeassa ja Ideaparkissa pyörimässä. Kyllä sieltä kaikenlaista pientä tarttui matkaan. 🙂 Ja näin joulun alla kun jouluhullu pääsee kaupoille niin aina sitä haluaisi ostaa puolet koristeista mukaan. Ja lahjapakkauksetkin on niin ihania <3 Nyt vältin suurimmat joulukrääsä ostokset mutta uuden joulutähden ja -kuusen ostin. Mutta joo, takaisin asiaan.

Treenitauko on vasta nyt parina päivänä alkanut tökkimään. Toki tiedän etten paljoa saisi vieläkään irti treeneistä, mutta lähinnä kaipaan sitä fiilistä minkä treeneistä ja salilla käymisestä saa. Ekat puolitoista viikkoa kun kävelykin tosiaan oli todella hidasta ja varovaista. Vielä on taukoa kolmisen viikkoa, joten puolessa välissä mennään.

Jos kiinnostaa lukea lisää rintojen suurennuksesta ja projekstista, niin kannattaa tutustua aikaisempiin kirjoutuksiini. Lisäksi suosittelen katsomaan läpi Heikki Kupin haastattelu AlonaTVstä.

Aikaisempia kirjoutksiani aiheesta ovat tosiaan leikkauksesta kertominen ja syyt  , miksi valitsin suomalaisen klinikan ja leikkaus ja alkuvaiheen toipuminen.

1

Vastaa

Close Menu