Arjen kupla

Päikkärit inventaario aamun jälkeen.

 

Tässä sitä mennään, viikko painettu yhdeksän päivän työputkesta. Arki tuntuu rullaavan eteenpäin melko samanlaisena, täysin omassa kuplassa. Tuntuu että mun elämä on taas pari viikkoa pyörinyt muutaman paikan välillä melko tylsästi ja olen ollut pitkälti itsekseni, keskittyen itseeni. Ei siinä sinällään mitään väärää ole mutta kyllä se ehtii tulemaan tylsäksi. 😛

Arkea jaksaa kuitenkin hyvin kun viiden päivän vapaat häämöttää. Pääsiäisen aion viettää perheen luona maalla, mukavaa päästä sinne taas rentoutumaan ja viettämään aikaa tärkeimpien kanssa.

Viime viikkona on tarvinnut miettiä tulevaa kesää, dieettiä ja lomia ja aikatauluja. Mahtavaa että lomia on kertynyt sen verran, että saan useamman viikon kesälomaa 🙂 En malta odottaa! Kesäloman ajankohdan saan ainakin toivoa. Yksi viikko menee (tietysti) kisaviikkoon, jos mitään ihmeellistä ei tapahdu.

Kisadieetin aikataulu on nyt hoidossa, pitää alkaa kuitenkin muita juttuja suunnittelemaan. Jotenkin kaikki taas jännittää omalla tavallaan, vaikka kisarumban on jo kertaalleen tehnyt. Ehkä se johtuu puhtaasti siitä että tiimi on uusi, fysiikkani (ainakin koen) parempi ja kun sen on jo kerran tehnyt, on tietynlaiset paineet olla parempi ja onnistua.

On jotenkin tosi vaikeaa nähdä syksyyn, kun kevät on vasta alkanut. Loppu vuodesta on toivottavasti tulossa aika jännittävä muultakin kun kisojen osalta, jos vaan kaikki menee putkeen.

Tänään keventelyn jälkeen alkoi kovat treenit uudella ohjelmalla ja ainakin eka jalkatreeni sujui tajuttoman hyvin. Vielä on hetki aikaa kehittä ja syödä kunnolla. Kaloreissa mennään kunnolla ylös, silti tuntuu että hyvin uppoaa ruokaa.

Ruoka maittaa.
4

This Post Has 0 Comments

  1. Tuo on muuten jännä juttu, kun sitä tokalle dieetille lähtiessä jännittää ihan eri tavalla. Jännittää ehkä vähemmän, mutta eri tavalla. Tavallaan kaikki on jo niin tuttua, mutta toisaalta sitä asettaa itselleen liiankin isot paineet. Kun eka kerta on jo käyty ja ”harjoiteltu” niin ajatteli, että tokalla kerralla on pakko mennä kaikki nappiin.
    Tosin itsellä nyt jäi nää tokat kisat väliin, mutta kuitenkin. Se fiilis oli ihan eri koko dieetin mitä nyt ehti tätä tokaa dieettiä käydä läpi.

Vastaa

Close Menu