2017 pähkinänkuoressa – 6 kohokohtaa

En tajua miten nopeasti tää vuosi (taas kerran) meni..

Ajattelin muistella mennyttä vuotta ja koota mielestäni parhaimmat/tärkeimmät hetket tähän tekstiin. Vuoteeni kuului ainakin työntäyteisiä päivä. Arkeeni kuuluu myyntityö, satunnaiset työkeikat ” vapaapäivinä”, treeni ja välillä lepoa. Tuntuu että koko vuoden huitelin sinne ja tänne ja taitaa meno jatkua. Jatkukoon.

 

Mutta on tässä töiden ohella ehtinyt jotain tekemään. Tässä siis mun 2017 vuoden KUUSI kohokohtaa.

  1. Floridan matka

Talvella tehtiin vanhempieni, siskon ja tuttavaperheen kesken matka Amerikkaan. Suuntana Florida, jossa jo pari kertaa aikaisemminkin ollaan käyty. Nyt päästiin kuitenkin käymään paikoissa jossa ennen ei oltu käyty; Disneyworldissä ja Kennedy Space Centerissä.

Reissulla käytiin myös kalassa ja Key Westissä, jossa aikaisemmin oltiin jo käyty.

Disneyworldin karusellissä. Magical Kindomissa.

 

Auringonnousu Cape Coralissa.
  1. Vakituinen työ

Keväällä kun työsopparini loppui, sain jatkaa työssäni. Oli tosi kivaa, sillä tykkään työstäni ja itseasiassa myös tunnit lisääntyivät. Kaikenlaisia töitä on tehty, mutta pätkittäin, joten pysyvä paikka on mahtava juttu. Siksi olenkin keskittynyt menneenä vuonna työhöni. Haluan kehittyä, oppia lisää ja toivottavasti joskus etenemäänkin.

  1. Valmistuminen ammattikorkeasta

Vuodella se venyi, mutta valmista tuli. Vaikka motivaatio hiipui ja muuta tekemistä keksi opparin ohelle (lue tilalle), niin keväällä puristin ja sain itseni valmistumaan ympäristösuunnittelijaksi. Se, tulenko ikinä tekemään en alan töitä jää nähtäväksi….

Opiskelua en ole oikeastaan kaivannut enää ja on kiva olla pänttäämisestä vapaa. Keväällä hain silti kouluun. Olisin päässyt, mutta päätin työnteon olevan nyt järkevämpi vaihtoehto.

  1. Leikkaukseni

Tottakai tästä on mainittava, jos jotain on miettinyt lähemmäs 10 vuotta ja saa vihdoin asian toteutumaan, niin onhan se yksi vuoden kohokohdista. Muutama kirjoitus aiheesta löytyy jo muutama muun muassa tämä.

Suht vakavaksi veti leikkauspäivänä. 🙂
  1. Ihania yhteistyökuvioita

Tänä vuonna tukijoukkoihini liittyi Tervens. Lempääläinen firma, joka valmistaa kikhernepastaa. Ihan loistava tuote ja mahtavia yrittäjiä. En voi hehkuttaa tätä firmaa liikaa koska tuote on ihan ykkönen ja kuuluu lähes joka päivä mun ruokavalioon. 🙂

Pinkkiheidin kanssa aloitettiin myös yhteistyö. Turkulainen ompelimo valmistaa mittatilaus kisa-asuja (bikineitä ja myös esimerkiksi kilpatanssiin asuja), treenivaatteita ja muita. Yksi loistava tuote on nää Herttapöksyt.

Herttahousut on ihan mahtavat <3

 

Kiitos myös Voimaraviteet.fi ja Activlab tuesta, jonka tarjositte.

  1. Poselandille bloggariksi

Olin otettu kun Alona pyysi mukaan Poselandille. Ennen bloggaaminen oli mulle yksinäistä puuhastelua, mutta nyt olen mukana yhteisössä, joka on täynnä mahtavia tyyppejä ja apua varmasti saa tarvittaessa.

Siinä nyt ne tärkeimmät. Kiitos kaikille vuodesta 2017! Hyvää ja onnellista uutta vuotta 2018 – ihan jokaiselle <3

0

Vastaa

Close Menu