Kuinka saada Instagram tili takaisin?

Vuoden vaihteessa tosi moni suomalainen menetti oman insta tilinsä. Samoin kävi mulle. Joulukuussa 2022 yhtäkkiä mut vaan heitettiin instagramista pihalle, että ”olet rikkonut yhteisösääntöjä” ja valita tästä jos haluat saada tilisi takaisin.

Olin ihan helisemässä! En koskaan riko mitään sääntöjä ja koitan aina toimia muita ihmisiä kunnioittavalla tavalla, miten näin voi tapahtua?

Seuraavaksi tein vaikka mitä temppuja, tein Instagramin lomakkeita, pyyntöjä, lähetin kuvia henkkareista ja vaikka mitä, mutta mikään ei tuntunut auttavan.

Löysin sitten somesta onneksi yhden toisen suomalaisen influencer nuoren naisen, Heljä Tuulia, jolle oli käynyt sama juttu, tili oli poistettu käytöstä. Seurasin hänen videon oppeja (linkki tässä), mutta opin oman prosessin kautta myös lisää siitä, miten META (yritys joka omistaa sekä Instagramin, Facebookin, että Whatssapin toimii).

Tässä uusimmassa videossa näistä kaikista lisää:

Tässä linkki HS juttuun hakkerista, joka oli myös muhun yhteydessä, tätä en siis suosittele. Videolla sanoin ilta-sanomat mutta alkuperäinen juttu siis Helsingin Sanomilla.

Toivottavasti tästä on apua! Ei kannata luovuttaa, kyllä se tili sieltä vielä takaisin tulee kun seuraat aktiivisesti näitä steppejä.

Johanna

Mun kuulumisia, treeni- sekä liikkuvuusvinkkejä voi seurata myös instagramissa @chronicallyjohanna, Facebookissa, TikTokissa ja YouTubessa.

0

Vastaa