Koronavilkku vilkkuu

Noniin, pääsin sitten itsekin tähän joukkoon joka on saanut altistuksen. Ja nyt seuraa mielipiteitä ja avautumista, jos ei kiinnosta ei kannata lukea.

Keväällä kun tää koko touhu alkoi, niille jotka ei sieltä asti ole mua seurannut tiedoksi että mulla oli todella paljon tekemistä mielenterveyden kanssa ettei järki lähtenyt. Samoin töitä tehtiin parisuhteessa tämän koronan kanssa ja eihän se toiminut. Esimerkiksi nyt en siedä YHTÄÄN VÄHÄTTELYÄ tästä asiasta, että se on vaan perusflunssa, tai kuten ex sanoi alkuun vihervasemmistohallituksen juoni. Minusta terve pelko tätä virusta kohtaan on ihan oikeutettua, tunnelukot aktivoituu mulla heti, kun joku sanoo, että Suomen media vaan paisuttelee tätä eikä tilanne nyt ole niin paha.

Vaasa meni yksittäisenä kaupunkina viime viikonloppuna Uudenmaan ohi. Kyllä on kiva asua täällä nyt! Yks kaveri kommentoi aikaisemmin kun laitoin stooreihin että älä tuomitse niitä opiskelijoita, mutta nyt kun opiskelijat tämän levitti niin mun huoli oli ihan aiheellinen. Me muut kärsitään nyt siitä, että he pitivät illanistuijaiset kastajaiset ja viettivät normaalia elämää.

Aamulla kun katsoin puhelinta niin äppi hälytti. Ensin en tiennyt yhtään mitä ajatella. Että se on vaan altistuminen, se ei välttämättä merkitse mitään. Mutta mitä enemmän asiaa mietin, sitä enemmän jos olen itsekäs ja edelleen tulen ja menen vaikka olen oireeton teen silloin juuri niin kuin ne kaikki muutkin. Saatan tietämättäni levittää tätä eteenpäin.

Joten otin yhteyttä Mehiläiseen (työterveys) appin kautta ja sain 30min yhteydenotosta lähetteen. Lounastauolla lähdin kaatosateessa maski naamalla pyörällä drive-in testaukseen, muuta ei ole. Autojono oli tielle asti, kymmenen, kaksikymmentä autoa jonossa. Turhauduin heti. Ensimmäinen ihminen jonka näin, purin häneen ”mä oon pyörällä pitääkö mun mennä tonne autotielle jonoon vai miten tää toimii?!” ei kun saat mennä suoraan tonne parkkihalliin.

Parkkihallissa kolme hoitajaa otti näytettä. Piti soittaa puhelinumeroon, kertoa henkilötunnus ja nimi. Sitten hoitajat otti mut siitä autojonon ohi. Eli pyrällä drive-iniin oli ihan hyvä ratkaisu, koko homma oli ohi alle 10min siitä kun saavuin.

Hermoilin silti. Töissä oli kotona tosi vaikea keskittyä. Ainut mihin voin tukeutua on, että ainakin asun yksin, niin en voi sairastuttaa ketään muuta. Eniten vituttaa se, että mulla oli suunnitelmissa mennä viikonloppuna Nordic Fitness Expoon kannustamaan ystäviä jotka kilpailee. Nyt jos menen, vaikka testi olisi negatiivinen, ei ole mitään takeita, että en tartuttaisi muita, ja tämä on yksi niistä harvoista massatapahtumista mitä on enää jäljellä, lippujen myynti max 500kpl messulipuista puhumattakaan. Ja Vaasassa kiellettiin jo alle 50 henkilön kokoontumiset, koska pandemia on täällä kiihtymisvaiheessa.

Eli nyt joudun sitten käsittelemään pettymystä. Eniten sitä, että tuntuu, että tuotan lavalle meneville ystävilleni pettymyksen. Tietenkin itseänikin harmittaa, olen jo 2kk odottanut tätä reissua. Toisaalta, olin ajatellut olla toisen yön serkun luona, enkä voi hyvällä omalla tunnolla matkustaa ja altistaa häntä vaikka testi olisi negatiivinen, kun Vaasan tilanne on paljon pahempi kuin Turun.

Jos siis matkustan, toimisin kaikkia omia periaatteitani vastaan. Mutta harmittaahan tämä ihan vietävästi. Seuraavaksi pitää laittaa valmentajalle viestiä, että mitä liikkeitä laitetaan hackin ja prässin tilalle. Seuraava blogikirjoitus voisikin olla miten tämä toteutetaan näin lennosta…

Pysykäähän terveenä! Jos teitä ahdistaa ja vituttaa samalla tavalla, niin mulle vain viestiä, täällä ollaan samoissa mielentiloissa varmaan ainakin kunnes testin tulos tulee (enkä senkään jälkeen tiedä miten oikeuttaisin enää salille menon kiihtymisvaiheessa ja riskiryhmäläisenä..).

-Johanna

0

Vastaa