Joulun treenikuulumiset

Se olis vuosi 2021 kohta valmis! Paljon tullut reflektoitua tätä syksyä, en oo kertakaikkiaan edes hoksannut, että viime viikolla jäi blogi postaus kokonaan tekemättä on ollut niin haipakkaa ?.

No mutta asiaan.

Viime viikko oli ensimmäinen ehjä treeniviikko yli viiteen (5) viikkoon. Siis oli niin kuormittavaa tuo kaikki työn puolesta reissaaminen, että himmattiin sitten treeneistä. Onneksi mulla on valmentaja joka osaa ottaa mut kokonaisuutena huomioon!

Peruskunto laski heti kun stressi kasvoi. Tanssitunnilla (hip hop alkeet) sykkeet oli samat kuin jalkapäivänä salilla!

 

Vedettiin liinat kiinni hyvissä ajoin ja näin vältyin täpärästi vetämästä itseäni taas sairaslomalle.

Vuoden 2021 missio oli self-empathy, eli empatia itseä kohtaan. Kesää kohden sainkin hyvän touchin tähän, mutta syksyt on aina mulle vaikeita.

Epäonnistumisen kokemus

..tulee heti kun jää treeniviikkoja väliin tai ei pysty syystä tai toisesta tekemään kaikkia kalenteriin merkittyjä treenejä.

Varsinkin kun mun yksityiselämä sinkkuna on rakentunut vahvasti urheilun ympärille, kun urheilusta on joutunut joustamaan kokonaiskuormituksen nimessä, niin identiteetti ottaa kovan kolauksen ja suoraansanottuna masennun siitä.

Unirytmi alkaa prakaa heti

..ja kun unirytmi prakaa, ei siitä säännöllisesti syömisestäkään mitään tule.

Vaikka aloitin tämän kaiken v.2015 elämäntapaprojektina joka kehittyi fitnessurheiluun, syöminen, juominen, elämän säännöllisyys, se on silti vielä välillä työn takana, kuten tässä marras-joulukuussa on ollut.

Nyt kuitenkin takana ehjä viikko

..ja olo on taas voittamaton ?! Että kyllä tää taas tästä. Olen jopa pystynyt ajatella eteenpäin, koska kisadieetti on ihan oven takana. Maaliskuussa 2022 aloitetaan dieetti syksyn kisoja varten. Siitä sitten myöhemmin lisää.

Nyt vaan määrätietoisesti taas eteenpäin. Jouluksi ilmoitin haluavani vain muutaman jouluruuan ja siitä sitten heti takaisin ruotuun.

Taka-ajatuksena pitää vatsan toiminta mahdollisimman säännöllisenä, koska edessä on vuoden viimeinen ulkomaanmatka, uusi vuosi Pariisissa!?

Tekisikö siitä oman postauksen? En oo koskaan ollut aikaisemmin Ranskassa, saa nähdä tuleeko kulttuurishokki vai korona, toivottavasti ei kumpaakaan…?

Oikein mukavaa ja rauhallista joulua kaikille!

~ Johanna

2

Vastaa