ALONA KUUSISTO

Alona Kuusisto on Poseland Network -yhteisön perustaja, yrittäjä, poseerausvalmentaja ja mediapersoona. Blogissa pääset seuraamaan kiireisen yrittäjän arkea pintaa syvemmältä treenin, lapsiperheen arjen ja yrittämisen välisestä tasapainottelusta.

LUE BLOGIA>>

PAULIINA MATTILA

Blogia kirjoittaa Pauliina, pienessä kylässä asuva seikkailija, joka innostuu pienestä ja fiilistelee suuria.

Blogi on monipuolinen lifestyleblogi, joka pitää sisällään arkihetkien lisäksi reissaamista suomalaisista metsistä maailman suurkaupunkeihin. Intohimoista valokuvausta ja itseironista kirjoittamista. Yritystä tehdä elämästä ekologisempaa ja avartaa omaa sekä muiden ajatusmaailmaa.

Minulle tärkeää on hyvä ruoka, treeneissä hikoilu, koirieni rapsuttelu, nuotiolla istuminen ja elämästä nauttiminen.

LUE BLOGIA>>

NOORA LÖFGREN

Noora on 36-vuotias urheiluhullu Helsingistä. Noora omistaa energisen ja positiivisen luonteen. Hän on käynyt läpi ison elämäntapa remontin, vaa’an luku on nyt -50 kg. Hän on hurahtantut totaallisesti urheiluun. Kolmen teini ikäisen nuoren äiti, joka menee läpi harmaan kiven tilanteessa kuin tilanteessa. Tässä blogissa pääset seuraamaan uusia kokemuksia treenauksen muodossa, arkea ja ikuisen lapsen seikkailuja.

LUE BLOGIA>>

LIFE À LA SARA

Täällä kirjoittelee 29-vuotias espoolainen, joka ympäröi itsensä kaikella kauniilla, nauttii arjen pienistä iloista ja haaveilee suurista! Suurimman intohimon - matkustelun - lisäksi blogissa aiheet pyörivät hyvinvoinnin, terveellisten herkkujen ja treenaamisen ympärillä sekä visuaalisuuden ja estetiikan kaikissa muodoissa.

LUE BLOGIA>>

ARTTU & ALONA VLOG

Tässä sarjassa pääset seuraamaan meidän rehellistä arkea neljän lapsen kanssa. Meidän arjesta ei kukaan selviä ilman huumoria tai lääkkeitä, etkä sinä selviä näistä jaksoista nauramatta itseäsi kipeäksi...

LUE BLOGIA>>

ALFALAND

Alfaland on haastatteluohjelma, jonka juontaja on Alfojen Alfa Arttu Nyman. Ohjelmassa näet vieraana paljon mielenkiintoisia kasvoja eri aloilta.

KATSO JAKSOJA>>

TANJA RÄTY

Tanja on pirtsakka sairaanhoitaja, äiti ja määrätietoinen kuntosali-harrastaja. Treenipostausten ohella tässä hyväntuulisessa lifestyle-blogissa testaillaan salimaailman uutuuksia, kokkaillaan hyvää ja terveellistä ruokaa sekä ihastellaan kaikkea kaunista.

LUE BLOGIA>>

ANNIKA RINTALA

Annika Rintala on äiti, vaimo ja personal trainer. Hän on myös yrittäjä miehensä kanssa Rintama Liikuntapalvelut-nimisessä yrityksessä. Blogissa käsitellään pääosin treeniä, ruokaa ja terveyttä, mutta myös ”kotirintamaa” eli sitä sporttista perhearkea!

LUE BLOGIA>>

ROOSA KOIVULA

Roosa on 24-vuotias nuori nainen, jonka elämä vei mukanaan Tukholmaan. Lifestyle - henkisen blogin aiheina ovat muun muassa kauneus, terveys, maailman tapahtumat ja niistä syntyvät ajatukset, ulkomailla asuminen sekä matkustus.

LUE BLOGIA>>

Iina Eveliina

Täällä kirjoittelee 31-vuotias markkinoinnin parissa työskentelevä koiramamma, intohimonani on sisustus ja kaikki visuaalisesti kaunis. Blogini on Lifestyle – henkinen ja kirjoittelen Borrelioosista toipumisesta, kuntoutumisesta, ihonhoidosta, mielenterveydestä, sisustamisesta sekä ajankohtaisista aiheista.

LUE BLOGIA>>

JADE JESSIKA

Olen parikymppinen, vähitellen savolaistunut intohimoinen bikini fitness -kilpailija. Paradoksina fitnesslavoille olen omaa ajatusmaailmaani syvällisesti pohtiva introvertti, joka mielellään vetäytyy omaan rauhaansa pois parrasvaloista. Blogissa tulet kohtaamaan sekä fitnesselämää, että syvällisempää pohdintaa kaikesta maan ja taivaan väliltä - unohtamatta arkea, jota me kaikki elämme päivästä toiseen.

LUE BLOGIA>>

Lokoisa

Ruudun toisella puolen kirjoittelee 21 vuotias liikuntaa, kahvia ja valokuvausta rakastava Linda. Lokoisa on rennolla fiiliksellä kirjoitettu lifestyleblogi, mikä käsittelee aiheita aina reseptivinkeistä hyvinvointiin ja arkisista asioista sunnuntaihöpinöihin. Tervetuloa mukaan!

LUE BLOGIA>>

Julia Leoni Virtala

Entinen yrittäjä ja tuore bloggaaja, joka puhuu neljää kieltä ja harrastaa joogaa ja tansseja.
Tulen jakamaan täällä omaa kokemusta yrittäjänä, ajatuksia aina minua kiinnostavasta psykologiasta, parisuhteista, hyvinvoinnista sekä mielenkiintoisia juttuja matkoilta ja omasta elämästä! Täältä löytää neuvoja, vinkkejä sekä jopa maukkaita reseptiä kun ruokaan kun hyvään elämään!

LUE BLOGIA>>

Janika Lindroos

Janika on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin maailmaan hurahtanut rohkea ja määrätietoinen äiti. Rakastan treenaamista, järjestelmällisyyttä ja syviä keskusteluja ihmisten kanssa.
Oman lapsen kuoleman myötä olen ymmärtänyt, että elämää kuuluu elää itseä varten ja mahdollisimman onnellisesti. Blogissani pääset seuraamaan arkeani ja rehellisiä ajatuksiani mitkä pohjautuvat kokemuksiini elämän rajallisuudesta, äitiydestä sekä minulle tärkeistä asioista vanhemmuuden ulkopuolella.

LUE BLOGIA>>

Nia-Maria Gröhn

Ninni kertoo humoristisella tavalla miten asiat on ilman, että kiertelee
ja kaartelee, sinä päätät sitten miten ne luet. Suorasanaista tekstiä
hyvinvoinnista, treenistä ja ravinnosta ja ELÄMÄSTÄ! Ninni ei stressaa
turhista, vaikka tarkka nainen onkin. Elämänilo on aina läsnä ja muiden
kannustaminen kuuluu geeneihin! Kahden kouluikäisen lapsen 41v. äiti,
yrittäjäpariskunnan kauniimpi (ja viisaampi) puolikas.

LUE BLOGIA>>

Vilhelmiina Harell

Vilhelmiina on äiti, ikuinen suorittaja, intohimoinen kamppailulajien harrastaja, ja suuri unelmoija.
Entinen satakuntalainen joka yrittää sopeutua elämään Lohjalla, uusien harrastuksien, uusioperhe kuvion ja murre ongelmien keskellä. Blogissa pääset seuraamaan elämäntapamuutosta, taaperoarkea, ajatuksia hoitajan kokonaisvaltaisesta näkökulmasta, mielipiteitä laidasta laitaan elämän hyvistä ja huonommistakin asioista. Vilhelmiina rakastaa aikaisia aamuja kahvin parissa, koiriaan ja ylipäätään elämäänsä.

LUE BLOGIA>>

Jenni Severiina

Jenni on alkujaan oululainen, nyt Tampereella asuva opiskelija, joka nauttii kirjoittamisesta ja pitää kauniista asioista. Blogissa jaetaan rennolla fiiliksellä inspiraatiota, ajatuksia ja kuulumisia liittyen niin tyyliin, opiskeluun, omaan elämään kuin liikuntaankin salitreenin ja tanssin muodossa. Täällä ei oteta turhia paineita, vaan pyritään positiiviseen fiilikseen. Tervetuloa!

LUE BLOGIA>>

Hanna Raittila

Hanna on 25-vuotias musiikin monitaituri Kuopiosta. Hanna työskentelee tällä hetkellä laulunopettajana ja laulajana omassa yrityksessään sekä toimii muskariopena eri-ikäisten lasten kanssa. Tanssi, podcastit, maailmanparannus ystävien kanssa, musiikin luukuttaminen ja omien biisien kirjoittaminen kuuluu Hannan jokaviikkoiseen elämään. Blogissa pääset seuraamaan nuoren naisen arkisia askareita ja ajatuksia kaikesta mahdollisesta, mitä maailma päällään kantaa.

LUE BLOGIA>>

Zena Ghraizi

Zena Ghraizi on 28-vuotias, libanonilais-suomalainen miksaus Helsingistä. Olen äitiyslomalla kokopäivätyöstäni, mutta ulkoilutan sivutoimista yrittäjääni tapahtumatuotannon ja media-alan parissa aina kun aika ja energia riittää. Sydämeni sykkii hyvinvoinnille, ihmisille ja ilmiöille. Rakastan kunnon salitreeniä, irtokarkkeja, elokuvia, aitoja ihmisiä ja keskusteluja. Olen ekstrovertti, siitä ei ole epäilystäkään mutta iloisen pulputukseni lisäksi intohimoni on pintaa syvemmällä olevat, pohtivat asiat. Toivon kirjoitusteni herättävän ajatuksia, tunteita ja mielipiteitä. Nähdään rivien välissä!

LUE BLOGIA>>

Henna Jyrkinen

Tämän blogin takana on kauneutta ja kimalletta rakastava 32-vuotias Henna, kauneudenhoitoalan-yrittäjä, äiti ja vaimo. Blogissani kerron siitä rehellisestä ruuhkavuosi elämästä, johon kuuluu perheen ja parisuhteen lisäksi oman kauneushoitolan pyörittäminen, oman henkisen-ja fyysisen hyvinvoinnin ylläpitäminen ja alkavat erikoiskosmetologin opinnot. Blogistani löytyy myös ihonhoito-ja meikkivinkkejä ammattilaisen näkökulmasta.

LUE BLOGIA>>

Elsalinnean

Elsalinnean on sekä hyvinvointi- että ennen kaikkea hyvän fiiliksen blogi! Tekstejä kirjoittelee energisellä otteella ravintovalmentajaksi opiskeleva Elsa, joka pyrkii pitämään jalat maassa, mutta pään pilvissä. Terveellisten, usein vegaanisten, herkkujen ohella blogissa liikutaan luonnossa ja katsellaan elämää auringonmuotoisten linssien läpi.

LUE BLOGIA>>

Julia Heidi Eveliina

Täällä kirjoittelee 22-vuotias Julia Tampereelta. Itä-Suomesta kotoisin, joten täällä mennään rennolla meiningillä. Kauneus, hyvinvointi sekä liikunta ovat osa elämääni ja nyt myös osa tätä blogia.
Tervetuloa seuraamaan lifestyle- blogiani!

LUE BLOGIA>>

Tiina Vuorenpää

Blogin takana on kolmenkympin rajapyykin ylittänyt citykuningatar, joka alle vuosi sitten siirsi elämänsä Pirkanmaalle. Siinä samalla löysi itsensä retkeilyn ja geokätköilyn parista. Matkassani mukana on collie neiti, Lara ja poikaystävä. Olen hallinnon ammattilainen, joka on haaveillut luovammasta tekemisestä ja siitä blogi syntyi. Blogissa pääset ihailemaan kauniita maisemia, naureskelemaan ja miettimään elämää. Tervetuloa mukaan!

LUE BLOGIA>>

Juulia Lindstedt

Mä oon Juulia, hullunkurinen Porilaistunut ikiturkulainen, sekä meikkiaddikti. Oon toisen vuoden sosionomi opiskelija, ja tulevaisuuden toiveeni on, että valmistun ihmiseksi jota mä olisin nuorena tarvinnut elämääni. Oon täynnä tunnetta ja elän avoimesti ja aidosti elämääni just tämmösenä hölmönä herkkänä omana itsenäni.

LUE BLOGIA>>

Milla Sivonen

Täällä kirjoittelee Milla, kahden lapsen äiti Lahdesta. Työni on lastensuojelun parissa Espoossa. Olen tyyppi, joka yrittää kaiken negatiivisuuden keskellä löytää edes pienen hippusen positiivisuutta, iloa ja huumoria. Aktiivinen liikunta kuuluu osana elämääni ja se antaa minulle voimaa ja jaksamista kiireisen arjen keskelle. Lifestyle tyylinen blogi pitää sisällään ajankohtaista pohdintaa muodista, kauneudesta, terveydestä ja elämästä yleensä. Blogissa pääsette myös seuraamaan elämää kahden vilkkaan lapsen kanssa, jossa vauhtia, vaaratilanteita ja huumoria riittää.

LUE BLOGIA>>

Viia Vilhelmsson

Täällä kirjoittaa 24 vuotias nainen Pohjois-Karjalasta Viinijärveltä. Olen yhden pienen pojan äiti, avopuoliso, saliharrastaja ja kahden koiran omistaja. Mulle on tärkeää, että voin itsevarmasti olla ihan vain pelkästään oma itseni ja nainen, en vain pelkästään äiti. Kirjoitan avoimesti omia mielipiteitäni, enkä vain sitä mitä muut haluaa mun olevan mieltä. Blogissa perhe-elämää ja kaikkea mahdollista siitä sivusta pieni pilke silmäkulmassa.

LUE BLOGIA>>

Käsikirja Minusta Sinulle

Olen Nonna ja olen erityisherkkyyteen, sen tarkasteluun ja lukemiseen hullaantunut empaatikko. Olen vahvasti myös itse erityisherkkä, joka ei salli epäoikeudenmukaisuutta. Kirjoituksissani käsittelen asioita herkkyyteni kautta ja jaan arkisia vinkkejä herkille ja heidän läheisille. Sydäntäni lähellä on muiden auttaminen sekä tavoite saada jokainen tuntemaan itsensä erityiseksi. Toivottavasti se onnistuisi just sulle blogini kautta. Ei ole niin pientä ongelmaa, mitä et voisi mulle jakaa. Kirjoitan, mutta olen myös kuulolla.

LUE BLOGIA>>

Iida-Maija Koivisto

Täällä kirjoittelee 23-vuotias seikkailunjanoinen oikeustieteen opiskelija. Blogissani pääset seuraamaan sekä seikkailujani koirani Ainon kanssa että arkisempia hetkiä. Rakastan retkeilyä upeissa paikoissa ja valokuvausta olen harrastanut monta vuotta, joten blogin aiheet ovat ulkoilu- ja kuvapainotteisia. Tervetuloa seuraamaan meidän retkiä ja hetkiä!

LUE BLOGIA>>

Ida Hyvärinen

Mä oon Ida 20-vuotias nuori parturi-kampaaja, joka asustelee Hämeenlinnassa. Iloinen, pienesti perfektionisti, joka tykkää uusien asioiden oppimisesta ja asia kun asia tehdään täysillä. Pienesti oon myös jännittäjä tyyppi. Blogissa tulen kertomaan niin arjesta, jota jaan avopuolisoni ja 1,5 vuotiaan koiran kanssa, parturi-kampaajan töistä sekä muista mieleen tulevista asioista. Rennolla asenteella!

LUE BLOGIA>>

Eira Hirvonen

Olen Eira Hirvonen, 24-vuotias tamperelaistunut unelmoija. Itsensä kehittämisestä on kasvanut itselle tärkeä harrastus, josta olen löytänyt tärkeitä työkaluja elämääni. Haluan jakaa näitä oivalluksia inspiroidakseni muita tekemään valintoja omien unelmiensa eteen. Suosikki kysymykseni kuuluu näin: Mikä ois susta siisteintä?

LUE BLOGIA>>

Muutoksessa by Mira

Muutoksessa by Mira on kahden tytön äitin pitämä lifestyle-blogi, jonka oma elämäntapamuutos innoitti käsittelemään henkistä ja fyysistä muutosta positiivisuuden ja lempeyden kautta.

LUE BLOGIA>>

Mul ois yks juttu -podcast

Mul ois yks juttu -podcastissä kaksi, siunatun tilan läpikäynyttä, äitiä ruotivat oman raskausajan lisäksi myös sinun, serkkutytön ja naapurinkin raskausaikaa vastaamalla vauvafoorumin kiperimpiinkin kysymyksiin. Pyrimme vastaamaan juuri siihen, mitä sinäkin olet raskausaikanasi googlannut, mutta et välttämättä ole löytänyt vastausta etsimääsi tai haluat kuulla sen vielä kerran, koska ensimmäiset viisi lähdettä saattavat olla väärässä. Haluamme muistuttaa, että luultavasti olemme yhtä väärässä tai emme ainakaan yhtään enempää oikeassa. Et välttämättä ole jakson jälkeen yhtään viisaampi, mutta saatat suhtautua tulevaan äitiyteen asteen rennommalla otteella. Toivomme, että tulet viihtymään seurassamme ja saat hetken huolettoman itsevarmasti nauraa hormoonien huuruiselle googletteluillesi. Tässä podcastissä tyhmätkin kysymykset ovat vastauksen arvoisia, mutta kaikkien meidän antamien ohjeiden noudattaminen on vain ja ainoastaan sinun vastuulla.

LUE BLOGIA>>

SonjaIdaIlona

Sonja on pohjoisesta pääkaupunkiseudulle eksynyt nuori. Ihmisenä Sonja elää extempore maailmassa samalla, kun haaveilee maailmanparantamisesta ja hienoista autoista (vaikka ei tiedä niistä mitään). Tunteellisen ja läheisistään huolehtivan tytön elämästä ei vauhtia puutu, mutta kotona yksin oleilua osaa myös arvostaa. Blogissa pääset mukaan päivystyksessä työskentelevän sairaanhoitajan elämään, jonka intohimo on treenaaminen, Netflix ja asioiden tekeminen itse. Tässä samalla kirjoittaja yrittää löytää itseään elämä suurien muutosten ollessa osa elämää.

LUE BLOGIA>>

HENRIIKKA-ISABELLA

Henriikka on 26-vuotias nokialainen äiti ja oman elämän perfektionisti. Intohimona on leipominen. Blogissa kirjoittelen elämästäni kaksin pienen esikoispoikani kanssa, lapsettomuustaipaleestani, sairauksistani, koirajuttuja ja muita mieltäni askarruttavista asioista.

LUE BLOGIA>>

Ulla Olga

Pienestä pitäjästä kotoisin oleva, kaupunkilaistunut - Jyväskylässä asuva elämäniloa tirskuva punapää, joka nauttii arjen pienistä asioista ja elää hetkessä.
Blogini on Lifestyle -henkinen, jossa nähdään paloja myös uuden kodin sisustamisesta, elämisestä kroonisten sairauksien kanssa, terveydestä, matkustelusta, kaikesta kauniista ja ajankohtaisista aiheista. Welcome aboard!

LUE BLOGIA>>

Karoliina Laaksonen

Karoliina on 28-vuotias maalla asuva sporttimimmi. Kahden pienen lapsen kotiäitinä haasteena on treenaamisen ja oman ajan sovittaminen arkeen ja hektiseen perhe-elämään. Ennen äitiyslomaa Karoliina on tehnyt töitä toimistossa sekä Personal Trainerina. Muiden motivointi onkin lähellä sydäntä ja motto kuuluu: Jokainen askel on eteenpäin! Blogissa aiheet saattavat vaihdella sportista ja perhe-elämästä niin sijoittamiseen kuin haaveeseen toisen talon rakentamisesta. Tervetuloa mukaan!

LUE BLOGIA>>

Henna-Riikka Miilumäki

Henna-Riikka on 25-vuotias liikunta-alan yrittäjä Seinäjoelta. Teen töitä personal trainerina sekä sosiaalisen median vaikuttajana. Olen koulutukseltani myös fysioterapeutti. Blogissani kirjoittelen hyvinvointi- ja liikunta-alaan liittyen sekä rennolla fiiliksellä avaan omaa arkeani. Yksi suuri intohimoni on itsensä kehittäminen, joten myös sitä puolta tulet näkemään blogissani. Tervetuloa mukaan seuraamaan!

LUE BLOGIA>>

Uusimmat blogipostaukset