ALONA KUUSISTO

Alona Kuusisto on Poseland Network -yhteisön perustaja, yrittäjä, poseerausvalmentaja ja mediapersoona. Blogissa pääset seuraamaan kiireisen yrittäjän arkea pintaa syvemmältä treenin, lapsiperheen arjen ja yrittämisen välisestä tasapainottelusta.

LUE BLOGIA>>

PAULIINA MATTILA

Blogia kirjoittaa Pauliina, pienessä kylässä asuva seikkailija, joka innostuu pienestä ja fiilistelee suuria.

Blogi on monipuolinen lifestyleblogi, joka pitää sisällään arkihetkien lisäksi reissaamista suomalaisista metsistä maailman suurkaupunkeihin. Intohimoista valokuvausta ja itseironista kirjoittamista. Yritystä tehdä elämästä ekologisempaa ja avartaa omaa sekä muiden ajatusmaailmaa.

Minulle tärkeää on hyvä ruoka, treeneissä hikoilu, koirieni rapsuttelu, nuotiolla istuminen ja elämästä nauttiminen.

LUE BLOGIA>>

TANJA RÄTY

Tanja on pirtsakka sairaanhoitaja, äiti ja määrätietoinen kuntosali-harrastaja. Treenipostausten ohella tässä hyväntuulisessa lifestyle-blogissa testaillaan salimaailman uutuuksia, kokkaillaan hyvää ja terveellistä ruokaa sekä ihastellaan kaikkea kaunista.

LUE BLOGIA>>

LIFE À LA SARA

Täällä kirjoittelee 29-vuotias espoolainen, joka ympäröi itsensä kaikella kauniilla, nauttii arjen pienistä iloista ja haaveilee suurista! Suurimman intohimon - matkustelun - lisäksi blogissa aiheet pyörivät hyvinvoinnin, terveellisten herkkujen ja treenaamisen ympärillä sekä visuaalisuuden ja estetiikan kaikissa muodoissa.

LUE BLOGIA>>

ARTTU & ALONA VLOG

Tässä sarjassa pääset seuraamaan meidän rehellistä arkea neljän lapsen kanssa. Meidän arjesta ei kukaan selviä ilman huumoria tai lääkkeitä, etkä sinä selviä näistä jaksoista nauramatta itseäsi kipeäksi...

LUE BLOGIA>>

ALFALAND

Alfaland on haastatteluohjelma, jonka juontaja on Alfojen Alfa Arttu Nyman. Ohjelmassa näet vieraana paljon mielenkiintoisia kasvoja eri aloilta.

KATSO JAKSOJA>>

Tiina Vuorenpää

Blogin takana on kolmenkympin rajapyykin ylittänyt citykuningatar, joka alle vuosi sitten siirsi elämänsä Pirkanmaalle. Siinä samalla löysi itsensä retkeilyn ja geokätköilyn parista. Matkassani mukana on collie neiti, Lara ja poikaystävä. Olen hallinnon ammattilainen, joka on haaveillut luovammasta tekemisestä ja siitä blogi syntyi. Blogissa pääset ihailemaan kauniita maisemia, naureskelemaan ja miettimään elämää. Tervetuloa mukaan!

LUE BLOGIA>>

Käsikirja Minusta Sinulle

Olen Nonna ja olen erityisherkkyyteen, sen tarkasteluun ja lukemiseen hullaantunut empaatikko. Olen vahvasti myös itse erityisherkkä, joka ei salli epäoikeudenmukaisuutta. Kirjoituksissani käsittelen asioita herkkyyteni kautta ja jaan arkisia vinkkejä herkille ja heidän läheisille. Sydäntäni lähellä on muiden auttaminen sekä tavoite saada jokainen tuntemaan itsensä erityiseksi. Toivottavasti se onnistuisi just sulle blogini kautta. Ei ole niin pientä ongelmaa, mitä et voisi mulle jakaa. Kirjoitan, mutta olen myös kuulolla.

LUE BLOGIA>>

Henna Jyrkinen

Tämän blogin takana on kauneutta ja kimalletta rakastava 32-vuotias Henna, kauneudenhoitoalan-yrittäjä, äiti ja vaimo. Blogissani kerron siitä rehellisestä ruuhkavuosi elämästä, johon kuuluu perheen ja parisuhteen lisäksi oman kauneushoitolan pyörittäminen, oman henkisen-ja fyysisen hyvinvoinnin ylläpitäminen ja alkavat erikoiskosmetologin opinnot. Blogistani löytyy myös ihonhoito-ja meikkivinkkejä ammattilaisen näkökulmasta.

LUE BLOGIA>>

Iina Eveliina

Täällä kirjoittelee 31-vuotias markkinoinnin parissa työskentelevä koiramamma, intohimonani on sisustus ja kaikki visuaalisesti kaunis. Blogini on Lifestyle – henkinen ja kirjoittelen Borrelioosista toipumisesta, kuntoutumisesta, ihonhoidosta, mielenterveydestä, sisustamisesta sekä ajankohtaisista aiheista.

LUE BLOGIA>>

SonjaIdaIlona

Sonja on pohjoisesta pääkaupunkiseudulle eksynyt nuori. Ihmisenä Sonja elää extempore maailmassa samalla, kun haaveilee maailmanparantamisesta ja hienoista autoista (vaikka ei tiedä niistä mitään). Tunteellisen ja läheisistään huolehtivan tytön elämästä ei vauhtia puutu, mutta kotona yksin oleilua osaa myös arvostaa. Blogissa pääset mukaan päivystyksessä työskentelevän sairaanhoitajan elämään, jonka intohimo on treenaaminen, Netflix ja asioiden tekeminen itse. Tässä samalla kirjoittaja yrittää löytää itseään elämä suurien muutosten ollessa osa elämää.

LUE BLOGIA>>

Karoliina Laaksonen

Karoliina on 28-vuotias maalla asuva sporttimimmi. Kahden pienen lapsen kotiäitinä haasteena on treenaamisen ja oman ajan sovittaminen arkeen ja hektiseen perhe-elämään. Ennen äitiyslomaa Karoliina on tehnyt töitä toimistossa sekä Personal Trainerina. Muiden motivointi onkin lähellä sydäntä ja motto kuuluu: Jokainen askel on eteenpäin! Blogissa aiheet saattavat vaihdella sportista ja perhe-elämästä niin sijoittamiseen kuin haaveeseen toisen talon rakentamisesta. Tervetuloa mukaan!

LUE BLOGIA>>

Julia Leoni Virtala

Entinen yrittäjä ja tuore bloggaaja, joka puhuu neljää kieltä ja harrastaa joogaa ja tansseja.
Tulen jakamaan täällä omaa kokemusta yrittäjänä, ajatuksia aina minua kiinnostavasta psykologiasta, parisuhteista, hyvinvoinnista sekä mielenkiintoisia juttuja matkoilta ja omasta elämästä! Täältä löytää neuvoja, vinkkejä sekä jopa maukkaita reseptiä kun ruokaan kun hyvään elämään!

LUE BLOGIA>>

Janika Lindroos

Janika on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin maailmaan hurahtanut rohkea ja määrätietoinen äiti. Rakastan treenaamista, järjestelmällisyyttä ja syviä keskusteluja ihmisten kanssa.
Oman lapsen kuoleman myötä olen ymmärtänyt, että elämää kuuluu elää itseä varten ja mahdollisimman onnellisesti. Blogissani pääset seuraamaan arkeani ja rehellisiä ajatuksiani mitkä pohjautuvat kokemuksiini elämän rajallisuudesta, äitiydestä sekä minulle tärkeistä asioista vanhemmuuden ulkopuolella.

LUE BLOGIA>>

Nia-Maria Gröhn

Ninni kertoo humoristisella tavalla miten asiat on ilman, että kiertelee
ja kaartelee, sinä päätät sitten miten ne luet. Suorasanaista tekstiä
hyvinvoinnista, treenistä ja ravinnosta ja ELÄMÄSTÄ! Ninni ei stressaa
turhista, vaikka tarkka nainen onkin. Elämänilo on aina läsnä ja muiden
kannustaminen kuuluu geeneihin! Kahden kouluikäisen lapsen 41v. äiti,
yrittäjäpariskunnan kauniimpi (ja viisaampi) puolikas.

LUE BLOGIA>>

Ida Hyvärinen

Mä oon Ida 20-vuotias nuori parturi-kampaaja, joka asustelee Hämeenlinnassa. Iloinen, pienesti perfektionisti, joka tykkää uusien asioiden oppimisesta ja asia kun asia tehdään täysillä. Pienesti oon myös jännittäjä tyyppi. Blogissa tulen kertomaan niin arjesta, jota jaan avopuolisoni ja 1,5 vuotiaan koiran kanssa, parturi-kampaajan töistä sekä muista mieleen tulevista asioista. Rennolla asenteella!

LUE BLOGIA>>

Juulia Lindstedt

Mä oon Juulia, hullunkurinen Porilaistunut ikiturkulainen, sekä meikkiaddikti. Oon toisen vuoden sosionomi opiskelija, ja tulevaisuuden toiveeni on, että valmistun ihmiseksi jota mä olisin nuorena tarvinnut elämääni. Oon täynnä tunnetta ja elän avoimesti ja aidosti elämääni just tämmösenä hölmönä herkkänä omana itsenäni.

LUE BLOGIA>>

Henna-Riikka Miilumäki

Henna-Riikka on 25-vuotias liikunta-alan yrittäjä Seinäjoelta. Teen töitä personal trainerina sekä sosiaalisen median vaikuttajana. Olen koulutukseltani myös fysioterapeutti. Blogissani kirjoittelen hyvinvointi- ja liikunta-alaan liittyen sekä rennolla fiiliksellä avaan omaa arkeani. Yksi suuri intohimoni on itsensä kehittäminen, joten myös sitä puolta tulet näkemään blogissani. Tervetuloa mukaan seuraamaan!

LUE BLOGIA>>

Elsalinnean

Elsalinnean on sekä hyvinvointi- että ennen kaikkea hyvän fiiliksen blogi! Tekstejä kirjoittelee energisellä otteella ravintovalmentajaksi opiskeleva Elsa, joka pyrkii pitämään jalat maassa, mutta pään pilvissä. Terveellisten, usein vegaanisten, herkkujen ohella blogissa liikutaan luonnossa ja katsellaan elämää auringonmuotoisten linssien läpi.

LUE BLOGIA>>

Muutoksessa by Mira

Muutoksessa by Mira on kahden tytön äitin pitämä lifestyle-blogi, jonka oma elämäntapamuutos innoitti käsittelemään henkistä ja fyysistä muutosta positiivisuuden ja lempeyden kautta.

LUE BLOGIA>>

Ulla Olga

Pienestä pitäjästä kotoisin oleva, kaupunkilaistunut - Jyväskylässä asuva elämäniloa tirskuva punapää, joka nauttii arjen pienistä asioista ja elää hetkessä.
Blogini on Lifestyle -henkinen, jossa nähdään paloja myös uuden kodin sisustamisesta, elämisestä kroonisten sairauksien kanssa, terveydestä, matkustelusta, kaikesta kauniista ja ajankohtaisista aiheista. Welcome aboard!

LUE BLOGIA>>

Julia Heidi Eveliina

Täällä kirjoittelee 22-vuotias Julia Tampereelta. Itä-Suomesta kotoisin, joten täällä mennään rennolla meiningillä. Kauneus, hyvinvointi sekä liikunta ovat osa elämääni ja nyt myös osa tätä blogia.
Tervetuloa seuraamaan lifestyle- blogiani!

LUE BLOGIA>>

Iida-Maija Koivisto

Täällä kirjoittelee 23-vuotias seikkailunjanoinen oikeustieteen opiskelija. Blogissani pääset seuraamaan sekä seikkailujani koirani Ainon kanssa että arkisempia hetkiä. Rakastan retkeilyä upeissa paikoissa ja valokuvausta olen harrastanut monta vuotta, joten blogin aiheet ovat ulkoilu- ja kuvapainotteisia. Tervetuloa seuraamaan meidän retkiä ja hetkiä!

LUE BLOGIA>>

Eira Hirvonen

Olen Eira Hirvonen, 24-vuotias tamperelaistunut unelmoija. Itsensä kehittämisestä on kasvanut itselle tärkeä harrastus, josta olen löytänyt tärkeitä työkaluja elämääni. Haluan jakaa näitä oivalluksia inspiroidakseni muita tekemään valintoja omien unelmiensa eteen. Suosikki kysymykseni kuuluu näin: Mikä ois susta siisteintä?

LUE BLOGIA>>

HENRIIKKA-ISABELLA

Henriikka on 26-vuotias nokialainen äiti ja oman elämän perfektionisti. Intohimona on leipominen. Blogissa kirjoittelen elämästäni kaksin pienen esikoispoikani kanssa, lapsettomuustaipaleestani, sairauksistani, koirajuttuja ja muita mieltäni askarruttavista asioista.

LUE BLOGIA>>

Viia Vilhelmsson

Arkirealismin makuinen lifestyle-blogi Pohjois-Karjalasta. Täällä omia ajatuksiaan jakaa vuonna -95 syntynyt tuleva eläintenhoitaja, äiti & ykköstyypin diabeetikko. Tervetuloa mukaan!

LUE BLOGIA>>

Uusimmat blogipostaukset