ALONA KUUSISTO

Alona Kuusisto on Poseland Network -yhteisön perustaja, yrittäjä, poseerausvalmentaja ja mediapersoona. Blogissa pääset seuraamaan kiireisen yrittäjän arkea pintaa syvemmältä treenin, lapsiperheen arjen ja yrittämisen välisestä tasapainottelusta.

LUE BLOGIA>>

PAULIINA MATTILA

Blogia kirjoittaa Pauliina, pienessä kylässä asuva seikkailija, joka innostuu pienestä ja fiilistelee suuria.

Blogi on monipuolinen lifestyleblogi, joka pitää sisällään arkihetkien lisäksi reissaamista suomalaisista metsistä maailman suurkaupunkeihin. Intohimoista valokuvausta ja itseironista kirjoittamista. Yritystä tehdä elämästä ekologisempaa ja avartaa omaa sekä muiden ajatusmaailmaa.

Minulle tärkeää on hyvä ruoka, treeneissä hikoilu, koirieni rapsuttelu, nuotiolla istuminen ja elämästä nauttiminen.

LUE BLOGIA>>

TANJA RÄTY

Tanja on pirtsakka sairaanhoitaja, äiti ja määrätietoinen kuntosali-harrastaja. Treenipostausten ohella tässä hyväntuulisessa lifestyle-blogissa testaillaan salimaailman uutuuksia, kokkaillaan hyvää ja terveellistä ruokaa sekä ihastellaan kaikkea kaunista.

LUE BLOGIA>>

LIFE À LA SARA

Täällä kirjoittelee 30-vuotias espoolainen, joka ympäröi itsensä kaikella kauniilla, nauttii arjen pienistä iloista ja haaveilee suurista! Suurimman intohimon - matkustelun - lisäksi blogissa aiheet pyörivät hyvinvoinnin, terveellisten herkkujen ja treenaamisen ympärillä sekä visuaalisuuden ja estetiikan kaikissa muodoissa.

LUE BLOGIA>>

ARTTU & ALONA VLOG

Tässä sarjassa pääset seuraamaan meidän rehellistä arkea neljän lapsen kanssa. Meidän arjesta ei kukaan selviä ilman huumoria tai lääkkeitä, etkä sinä selviä näistä jaksoista nauramatta itseäsi kipeäksi...

LUE BLOGIA>>

ALFALAND

Alfaland on haastatteluohjelma, jonka juontaja on Alfojen Alfa Arttu Nyman. Ohjelmassa näet vieraana paljon mielenkiintoisia kasvoja eri aloilta.

KATSO JAKSOJA>>

Tiina Vuorenpää

Blogin takana on kolmenkympin rajapyykin ylittänyt citykuningatar, joka alle vuosi sitten siirsi elämänsä Pirkanmaalle. Siinä samalla löysi itsensä retkeilyn ja geokätköilyn parista. Matkassani mukana on collie neiti, Lara. Olen hallinnon ammattilainen, joka on haaveillut luovammasta tekemisestä ja siitä blogi syntyi. Blogissa pääset ihailemaan kauniita maisemia, naureskelemaan ja miettimään elämää. Tervetuloa mukaan!

LUE BLOGIA>>

Käsikirja Minusta Sinulle

Olen Nonna ja olen erityisherkkyyteen, sen tarkasteluun ja lukemiseen hullaantunut empaatikko. Olen vahvasti myös itse erityisherkkä, joka ei salli epäoikeudenmukaisuutta. Kirjoituksissani käsittelen asioita herkkyyteni kautta ja jaan arkisia vinkkejä herkille ja heidän läheisille. Sydäntäni lähellä on muiden auttaminen sekä tavoite saada jokainen tuntemaan itsensä erityiseksi. Toivottavasti se onnistuisi just sulle blogini kautta. Ei ole niin pientä ongelmaa, mitä et voisi mulle jakaa. Kirjoitan, mutta olen myös kuulolla.

LUE BLOGIA>>

Rakkaudella Henna

Tämän blogin takana kirjoittelee Henna. Ammatiltani kauneuden ja pinnallisuuden asiantuntija eli Kosmetologi. Blogi on tyyliltään kliseinen Lifestyle, koska mulla on vaikeuksia päättää mihin aiheeseen tätä rajaisin. Sanotaan et kauneudesta ja aidosta elämästä koostuva tili! Henkisen kasvun tiellä oleva kahden lapsen äiti, joka haaveilee päivästä jolloin voi olla super onnellinen omana itsenään! ❤️

LUE BLOGIA>>

VÄÄRÄNPÄÄ

Poselandin bloggarin, Tiinan ja hänen entisen kollegan, Jarin, yhteinen podcast mielenterveyden puolesta. Podcast on luotu vertaistueksi, emmekä ole alan ammattilaisia. Haluamme puhua asioista avoimesti ja tarjota tukea jokaiselle tässä muuttuvassa maailmassa.

KUUNTELE JAKSOJA>>

SonjaIdaIlona

Sonja on pohjoisesta pääkaupunkiseudulle eksynyt nuori. Ihmisenä Sonja elää extempore maailmassa samalla, kun haaveilee maailmanparantamisesta ja hienoista autoista (vaikka ei tiedä niistä mitään). Tunteellisen ja läheisistään huolehtivan tytön elämästä ei vauhtia puutu, mutta kotona yksin oleilua osaa myös arvostaa. Blogissa pääset mukaan päivystyksessä työskentelevän sairaanhoitajan elämään, jonka intohimo on treenaaminen, Netflix ja asioiden tekeminen itse. Tässä samalla kirjoittaja yrittää löytää itseään elämä suurien muutosten ollessa osa elämää.

LUE BLOGIA>>

Karoliina Laaksonen

Karoliina on 28-vuotias maalla asuva sporttimimmi. Kahden pienen lapsen kotiäitinä haasteena on treenaamisen ja oman ajan sovittaminen arkeen ja hektiseen perhe-elämään. Ennen äitiyslomaa Karoliina on tehnyt töitä toimistossa sekä Personal Trainerina. Muiden motivointi onkin lähellä sydäntä ja motto kuuluu: Jokainen askel on eteenpäin! Blogissa aiheet saattavat vaihdella sportista ja perhe-elämästä niin sijoittamiseen kuin haaveeseen toisen talon rakentamisesta. Tervetuloa mukaan!

LUE BLOGIA>>

Juulia Lindstedt

Mä oon Juulia, hullunkurinen Porilaistunut ikiturkulainen, sekä meikkiaddikti. Oon toisen vuoden sosionomi opiskelija, ja tulevaisuuden toiveeni on, että valmistun ihmiseksi jota mä olisin nuorena tarvinnut elämääni. Oon täynnä tunnetta ja elän avoimesti ja aidosti elämääni just tämmösenä hölmönä herkkänä omana itsenäni.

LUE BLOGIA>>

Viia Vilhelmsson

Arkirealismin makuinen lifestyle-blogi Pohjois-Karjalasta. Täällä omia ajatuksiaan jakaa vuonna -95 syntynyt tuleva eläintenhoitaja, äiti & ykköstyypin diabeetikko. Tervetuloa mukaan!

LUE BLOGIA>>

Elsalinnean

Elsalinnean on sekä hyvinvointi- että ennen kaikkea hyvän fiiliksen blogi! Tekstejä kirjoittelee energisellä ja positiivisella otteella Elsa, ravintovalmentaja, joka pyrkii pitämään jalat maassa, mutta pään pilvissä. Terveellisten herkkujen ohella blogissa liikutaan luonnossa, tavoitellaan rennompaa hyvinvointia ja katsellaan elämää auringonmuotoisten linssien läpi.

LUE BLOGIA>>

Muutoksessa by Mira

Muutoksessa by Mira on kahden tytön äitin pitämä lifestyle-blogi, jonka oma elämäntapamuutos innoitti käsittelemään henkistä ja fyysistä muutosta positiivisuuden ja lempeyden kautta.

LUE BLOGIA>>

CHRONICALLY JOHANNA

Olen Johanna, yli 30v Pohjanmaalainen. Tällä sivulla kirjoittelen kroonisesti sairaan arjesta ja mietteitä elämästä. Aiheet lähellä sydäntä ovat erityisesti selkärankareuma, fibromyalgia, mielen hyvinvointi, henkinen kasvu ja kuntosali / fitnessurheilu, jossa tavoitteena Wellness fitness -kisat syksyllä 2022 kaikista vastoinkäymisistä ja sairauksista huolimatta! Periksihän ei anneta!

LUE BLOGIA>>

Eira Hirvonen

Olen Eira Hirvonen, 24-vuotias tamperelaistunut unelmoija. Itsensä kehittämisestä on kasvanut itselle tärkeä harrastus, josta olen löytänyt tärkeitä työkaluja elämääni. Haluan jakaa näitä oivalluksia inspiroidakseni muita tekemään valintoja omien unelmiensa eteen. Suosikki kysymykseni kuuluu näin: Mikä ois susta siisteintä?

LUE BLOGIA>>

Anni Metsola

Tätä blogia kirjoittelee Anni. Synnynnäisen sydänvian sairastanut & siitä johtuen uuden sydämen saanut, hieman yli nelikymppinen Espoolainen. Blogissani pääset mukaan elämään sydämensiirron jälkeen. Miten elämä on muuttunut saatuani elinsiirron & mitä kaikkea uusi sydän onkaan mahdollistanut. Luvassa ainakin iloa, elämää & treeniä. Koska elämä on pääsääntöisesti aika ihanaa!

LUE BLOGIA>>

Pienetruudutikkunoissa

Ainakin kahdeksan kertaa 25-vuotissyntymäpäivää viettänyt sotealalla seikkaileva kaikkea kaunista rakastava golfarin vaimo. Entinen elämä kerrostalossa on muuttunut omakotitaloasumiseen. Pihasta löytyy niin sähköauton latausmahdollisuus kuin omenapuukin. Hyödynnän oman pihan satoa, metsän marjoja ja leivon ja kokkaan gluteenittomasti. Välillä sormet multaan upottava matkustelua rakastava uusperheen aikuinen, joka unelmoi suuria ja pyrkii myös toteuttamaan unelmiaan.

LUE BLOGIA>>

Uusimmat blogipostaukset