Tyttöjen aktiiviloma Yyterissä

Jakso kuvattu yhteistyössä Virkistyshotelli Yyterin kanssa. 

Mun kohdalla ulkomaan lomat on nyt hetkeksi nähty, sillä jos olette katsoneet meidän ulkomaan lomavideoita, niin ymmärrätte hyvin syyn. Mun ja Artun jenkkiloma oli kaikkea muuta kuin rentouttava loma. Sen aikana mietin pitkään, että minkä ihmeen takia me halutaan aina lähteä pois Suomesta, kun halutaan lomalle. En tietenkään sano, että älkää koskaan lomailko jenkeissä, se oli nyt vain meidän kohdalla pillalle mennyt reissu ja se johtui enemmänkin meistä kun mistään muusta. Jos et ole katsonut meidän jenkkivideoita vielä, niin löydät ne tästä.

Halusin viettää lyhyen loman mun tyttöjen kans, jonka aikana voin oikeasti rentoutua, liikkua luonnossa ja nauttia ajasta heidän kans. Rentouduin ehkä liikaakin, kun jostain syystä päätin kiivetä korkealle puuhun vaikka pelkään korkeita paikkoja.

Vietimme kaksi yötä Virkistyshotelli Yyterissä, kävimme kävelyllä hiekkadyyneilla, söimme hyvin rantaravintolassa, kävimme kylpylässä uimassa, seikkailimme kiipeilypuisto huikeessa ja ratsastettiin hevosilla.

Syy miksi valitsin Yyterin oli nimenomaan heidän aktiviteetti tarjonnan vuoksi. Heillä oli niin paljon erilaisia aktiviteettejä tarjolla, ettemme meinanneet osata päättä, mitä halusimme tehdä.
Yyterin aktiviteetti tarjontaan kuuluu mm. surffailu ja suppailu, fat bike pyöräily, luontopolut, uinti, ratsastus, kiipeily, lumikenkäretkeilyä, pienpanimo tasting ja golfailua. Kaikki aktiviteetit löydät tästä linkistä.
Virkistyshotelli Yyteristä löydät lisätietoa tästä linkistä.

Tässä pitkän päivän päätteeksi, auringonlaskun aikana nautimme ihanista drinkeistä Sky baarissa.

Parasta reissussa oli kuitenkin se, että sain tehdä tämän kaiken mun tyttöjen kans. <3 Olin jo hetken aikaa halunnut viedä heidät pienelle lomalle ja onneksi valitsin Yyterin, sillä se oli ihan loistava valinta meille. Tiedätte, että en jaksa lähteä kovin kauas turistina pyörimään vaan haluan, että kaikki on kätevästi lähellä.

Jaksossa näette mm. kun tytöt pyörii hiekkadyyneillä, ui meressä ja kun minä kiipeän korkealle puuhun, enkä meinaa uskaltaa liikkua sieltä ollenkaan.

Toivottavasti nautitte jaksosta, yhtä paljon kun me nautittiin tästä lomasta.

SEURAA MEITÄ
@alonakuusto
@arttunyman
@virkistyshotelliyyteri

2

Vastaa