Tulokset 3kk CrossFit kokeilun jälkeen | Arttu & Alona Vlog 033

Kerroin teille jokin aika sitten, että puntti treeni rupesi jossain vaiheessa todenteolla ”maistumaan puulta”. Yksin treenaaminen tuntui todella tylsältä ja intohimoni salitreeniä kohtaan oli täysin kadoksissa. Long story short -liikunta on minulle elämäntapa, joten liikkumattomussa ei olisi tullut kuuloonkaan -oli siis keksittävä jokin ratkaisu ongelmaani.

Mieheni Arttu on yksi CrossFit Basementin omistajista ja hän oli pitkään ehdottanut minulle crossfitin kokeilemista. En koskaan innostunut ideasta, varsinkin kun hän on salilla myös yksi valmentajista -näen häntä tarpeeksi kotona, eikä meillä myöskään toimi tuo valmennus suhde ollenkaan.

Loppujen lopuksi suostuin kokeilemaan, sillä olin jo aika epätoivoinen itseni kanssa. Olin menettänyt liikunnan ilon ja kaipasin sitä jälleen, joten tässä vaiheessa olin valmis kokeilemaan mitä vain.

Lupasin Artulle, että käyn heidän salilla kolme kuukautta, jonka jälkeen voin sitten kertoa mitä mieltä olen ja haluanko jatkaa vai en. Ilman tätä lupausta en olisi kuulemma saanut tulla salille ollenkaan.

Nyt on kolme kuukautta säännöllistä crossfit treeniä takana ja tässä on tulos.

Videoon liittyvät linkit:
CrossFit Basement – http://crossfitbasement.fi
Alonan vaatteet –Fitnesstukku ja Disturb Clothing

Seuraa meitä somessa:
Facebook: https://www.facebook.com/Poseland/
Instagram: alonakuusisto ja arttunyman
Snapchat: alonakuusisto

7

Vastaa