Meidän asunnon esittely (REHELLINEN) – Arttu & Alona

Jakson lopussa yhteistyö*

Kuvasimme Meidän Koti -jakson niin kuin se oikeasti kuuluu kuvata. Ennen kuvausta ei siivottu taloa puti puhtaaksi, ei järjestetty kaikkia tavaroita, niin että huoneet näyttäisi sisustuslehden sivuilta. Kaappeja ei Kon Maritettu, eikä mitään muutakaan laitettu näyttämään siltä, mitä se ei todellisuudessa ole.  Tässä on meidän koti juuri sellaisena kuin se oikeasti on.

Moni meidän katsojista tietääkin, että meillä kaikilla on tapana unohtaa kotiavaimet kotiin ja ollaankin lukittu itsemme ulos varmasti miljoona kertaa. Nyt voin kertoa, että löysin meille aivan täydellisen ratkaisun tähän ongelmaan. OVIKU LUKKO!
Törmäsin Pisla Oy henkilökuntaan eräässä tapahtumassa ja näin heidän esittelevän lukkoa, jonka saa auki puhelimella! Menin samantien kyynärpää taktiikalla kaikkien ohi, jotta pääsisin eturiviin näkemään mistä oikein on kyse. Kun tajusin, että kyseessä oli ovilukko, jonka saa auki puhelimella, niin sanoin heille samantien, et haluan tälläisen ASAP!

Jaksossa Arttu asentaa meille uuden Oviku -lukona ja voi veljet miten mahtava se on! Ei enää joka viikkoista vääntöä siitä, miksi kukaan ei ottanut avaimia mukaan! JA, mainittakoon myös siitä, että lukon asennus on todella helppoa. Sen kertoo jo se, että ARTTU sai sen ihan itse asennettua… Ei pahalla Arttu.

Uskallan väittää, ettei meidän perhe ole ainoa joka unohtaa avaimia kotiin. Me toki voidaan olla pahimmasta päästä, mutta ei varmasti olla ainoita -siksi pyysinkin Pislalta teille alekoodia, jotta tekin pääsette halutessanne eroon avaimista ja stressistä!
Eli KOODILLA POSELAND saat OVIKU -lukon hintaan 229€ (norm. 249€). Koodi voimassa 10.10.2019 saakka. Tuotteen löydät tästä linkistä: https://www.pisla.fi/tuote/pisla-ovik…

Kertokaas sitten mitä mieltä olitte jaksosta ja onko muiden kodit myös tämän näköisiä vai onko kaikki putipuhdasta?

0

Vastaa