Daniel muuttaa Amerikkaan haaveena ura amerikkalaisessa jalkapallossa

Tässä jaksossa vietämme Daniel 16v. läksiäisiä. Hän sai koulupaikan high schoolista Virginiasta ja pelipaikan saman koulun ykkösjoukkueesta. Tieto tästä kaikesta tuli todella yllättäen ja sen jälkeen toiminta oli nopeaa. Kun saimme soiton Amerikasta, oli Daniel jo jenkeissä siitä kahden viikon sisään.

Jaksossa vietämme aikaa Danielin kanssa ennen muuttoa, sekä hänen läksiäisiä. Kiitos kaikille seuraajille tuesta ja kannustuksesta, olette olleet korvaamaton apu!

Kohdassa 2:56 Käytimme Artun kanssa Maybeauty The Bio Cellulose Face Maskia.  Niin kuin videollakin mainitsin, KOODILLA: posebio saat -30% alennuksen tuotteesta, jolloin hintaa tuotteelle jää 18,90€ (norm. 27€). Tuotteen pääset tilaamaan TÄSTÄ linkistä: http://maybeauty.fi/posebio

Tämä jakso on ollut ehdottomasti vaikein jakso editoida. Editoin tätä jaksoa monta päivää ja aina itkien. Tänään sain sen vihdoista viimein valmiiksi, mutta se vaati monet itkut yhden sunnuntain aikana.

Laittakaa kommenttia jaksosta, sarjasta, meistä tai ihan mistä vaan -teidän mielipiteet ovat meille tärkeitä ja siksi haluamme niitä kuulla, jotta voimme tuottaa materiaalia, mikä kiinnostaa teitä.

 

5

Vastaa