DAD vs SON BJJ -match

Tässä jaksossa kävimme Erottajan paloasemalla, jossa Daniel ja Arttu ottivat mittaa toisistaan brazilialaisen jujutsun merkeissä, leikkimielisesti tietysti… Vielä heidän painit naurattaa, mutta veikkaan, että tulee vielä päivä, kun jommalla kummalla (Danielilla) menee hermot ja sitten jotakuta sattuu… Mutta, pojat on poikia, antaa heidän vääntää..

Olen usein kertonut, että pyrin ottamaan pieniä irtiottoja arjesta aina yhden lapsen kanssa, sillä vaikka rakastamme viettää aikaa yhdessä perheenä,  on silti erittäin tärkeää viettää aikaa välillä myös vain yhden lapsen kanssa. Tällä kertaa oli Danielin vuoro ja menimme yhdessä hotelli lomalle Tampereelle. Aamulla kun teimme lähtöä, Lexi oli niin suloisen näköinen, ihan kun hän olisi tiennyt, että lähdemme pois hetkeksi. Emme voineet vastustaa hänen katsettaan, joten otimme hänet mukaan.

Tässä jaksossa tapahtui jotain mitä olen pelännyt siitä asti kun Lexi tuli taloon. Hän tuhosi meidän sohvan. Tulin kotiin ja sohvan käsinojat oli jyrsitty! Hetken piti ottaa syvää henkeä…

Nyt itse jaksoon. Jos nautit jaksosta, niin laita kommenttia, olisi ihana kuulla mitä mieltä olitte!

2

Vastaa