Arttu & Alona VLOG_048 ja sopivien rintaliivien etsintä

*Sisältää kaupallisia linkkejä

En tiedä muista naisista, mutta ainakin itselläni on aina ollut vaikeuksia, sopivien rintaliivien löytämisessä. Ainakin vielä muutama vuosi sitten, jos näille ”melooneille” jotain sopivaa rintaliiviä löytyi, niin kauniit ja seksikkäät ne eivät todellakaan olleet.

Luojan kiitos nyt on tajuttu, että on nuoria, isorintaisia naisia, jotka haluavat myös näyttää hyvältä rintaliiveissään. Tähän saattaa tietenkin vaikuttaa myös se, että rintojen suurennusleikkaukset ovat yleistyneet huomattavasti.. who knows.
Päätin, että nyt on aika luopua sporttiliiveistä tai käyttää niitä vain ja ainoastaan treeneissä ja hankkia itselleni sopivia ja kauniita rintaliivejä. Itse olen kärsinyt myös päivittäisestä niska/hartia kivusta ja siihen on vaikuttanut mm. täysin vääränlaiset ja kokoiset liivit.

Lähdimme Mr. Nymannin kanssa viikko sitten Change Lingerie liikkeeseen shoppailemaan ja ottamaan selvää, että miten ne oikean kokoiset liivit oikeasti valitaan.
Tässä jaksossa selviää, miten oikean kokoinen liivi löydetään. Toivon, että moni teistä saa jonkinlaisen ”ahaa elämysen” ja löytää itselleen kauniit ja oikeasti itselleen sopivat rintaliivit.


Jaksossa on myös huikea arvonta, jossa voittaja pääsee henkilökohtaiseen hemmotteluun ja rintaliivi sovitukseen, mihin tahansa Change liikkeeseen! Tämän lahjan arvo on 100 euroa! Ohjeet osallistumiseen löytyvät jaksosta ja tämän artikkelin lopusta.

Jos alla oleva video ei näy, pääset jaksoon TÄSTÄ.

Kiitos Change Lingerie tästä erittäin opettavaisesta ja antoisasta hemmotteluhetkestä.

Kiitos Disturb Clothing kun mahdollistatte meidän jaksojen tuottamisen!

Change Lingerie arvontaan osallistumis ohjeet:
1. Seuraa @alonakuusisto & @changesuomi Instagram tilejä
2. Kuvaa Instagram storyyn lyhyt pätkä, sinun suosikki Arttu & Alona vlog -jaksosta
3. Tägää julkaisuun @alonakuusisto
4. Kommentoi tämän jakson alle ”osallitun”
(voit kommentoida tämän artikkelin alle tai meidän tämän jakson youtube videoon.)

Arvonta suoritetaan seuraavassa vlog -jaksossa.

3

Vastaa