Arttu & Alona Vlog_025 | Milfs gone wild

*sisältää mainoslinkkejä

Taas on aika uudelle vlog -jaksolle. Oh lord…

Tätä on pakko pohjustaa hieman ja uskon, että jokainen äiti on mun kanssa samaa mieltä.

Äiti on yleensä perheessä jonka niskaan kaikki paska kaatuu. Äiti on se sana joka kuuluu talossa about 100000000000000 kertaa. Anyways, luulen, että jokainen äiti ymmärtää mihin olen menossa tässä.
Pointi on se, että ”välillä” (joka päivä) tulee hetkiä jolloin menee hermot (ihan v*tusti). Vaikka me kuinka rakastetaan toisiamme ja vaikka kuinka rakastan lapsiani ja miestäni, niin välillä he vain käyvät hermoille.

Noh, tässä ennen menkkoja… sori mutta mä puhun menkoista koska SE ON NORMAALIA…
Eli, eräänä päivänä ennen menkkoja oli hetki kun kaikki kävivät hermoille ja tiesin, että ei ole hyvä jäädä kotiin koska todennäköisesti olisin vain huutanut kaikille.
Kaikki lähti siitä kun jätin roskapussin ovelle ja joka ikinen perheenjäsen astui pussin yli ja jätti sen minulle. Joka ikinen…

Sillon päätin, että okei Alona, nyt voisit lähtee muualle koska tunnen itseni ja tiedän milloin en pysty pitämään suutani kiinni.

Lähdin sitten sitten siskoni luokse yhdeksi yöksi jotta saan hieman hengähtää. Seuraavana päivänä olo oli parempi. Paljon parempi.
Seuraavana päivänä sain myös soiton ystävältäni joka pyysi minut mukaansa Lahden NFE -kisoihin. Kun hän mainitsi ”mulla ois hotelli huone varattuna jossa on tilaa” – suostuin heti!!

Ajattelin, että ”joo, voin paremmin mutta en vielä ni-in hyvin, ettenkö voisi olla vielä yhden päivän pois kotoa..

Tässä on muuten kuva jonka mun rakas poikani näytti mulle. Kommenttia alle kenen kohdalla tämä pitää paikkaansa!?


Anywayyyyys… Jaksossa lisää mun yöstä siskoni luona ja meidän Lahden reissusta Sara Luukkasen kanssa. Saran blogin löydät tästä.

Tässä jaksossa myös
Arttu leipoo Fitnesstukun sivuilta löytyvän reseptin mukaan muffinsseja (Huom: älä muuta reseptiä niin kuin Arttu teki jaksossa)
Reseptin ja tuotteet löytyvät TÄSTÄ.
Koodi ALONA10 on voimassa vielä 15.10 asti
Koodilla saat 10€ alennuksen yli 50 euron ostoksista Fitnesstukulta.

 

Nyt päästän teidät jakson pariin, enjoy!

0

Vastaa