ARTTU & ALONA VLOG_019 | BLOCKFEST DAY 1

Blockfest on tänä päivänä Pohjosmaiden suurin hip hop festivaali ja ehkä yksi kovimmista festareista mitä Suomessa nähdään aina kesän aikana! Tämä on tietenkin allekirjoittaneen mielipide.

Blockfest perustettiin 10 -vuotta sitten ja silloin se järjestettiin Tampereen tullikamarin huudeilla. Kävijöitä oli noin 2000 tuhatta henkeä kun nyt 10 -vuotta myöhemmin kävijöitä on 60 000 ja festarit ovat miljoona bisnes.

Blockfestien järjestäjät Kalle Kallonen, Carlos Marquez, Joni Siintovaara ja Mikko Määttänen ovat tehneet aivan mielettömän työn!

Viime kesänä olin ensimmäistä kertaa kuvaamassa Poselandille ja Poikani Daniel sekä siskoni Julia olivat ensimmäistä kertaa töissä festareilla. Tämä taisikin olla Danielin ensimmäinen työkeikka.
Tänä vuonna sama homma mutta porukkaa tuli mukaan töihin enemmän. Otettiin mukaan myös Danielin kaveri Felix ja Arttu kuvaamaan mun kans. Tämä reissu oli meille kyllä ikimuistoinen. Meitä olikin sitten loppujen lopuks seitsemän henkinen porukka menossa Tampereelle ja päivää ennen tajuttiin, ettei kaikki mahdu kyytiin.
Siinä sitten piti heittää mietintä myssy päähän ja miettiä miten kaikki pääsis samalla kyydillä.
Hetken mietinnän jälkeen päätin soittaa Sports Car Centeriin ja haettiin sieltä sitten viikonlopuksi 7 -paikkanen Land Rover Discovery -voin sanoa, että olisin voinut ajaa sillä vaikka suoraan Ouluun ja takas.

Vlogeja on muutama vielä julkaisematta ennen festareita, mutta päätin hypätä suoraan Blockfest -jaksoihin ja julkaisen muita (arkisia) jaksoja sitten näiden jälkeen.

Linkki jaksoon löytyy blogin lopusta.

poseland_alona_youtube_scc_landrover_discovery_blockfest
blockfest_1.png
Migos_blockfest.png
blockfest.png
blockfest_day1.png

JVG

blockfest_jvg.png
jvg_blockfest.png
anna_abreu_blockfest.png
Julia täti, Daniel ja Felix <3Julia täti, Daniel ja Felix <3
blockfest_2017.png
wiz khalifa_blockfest.png

Mikal_gabriel_blockfest_poseland.png

0

Vastaa

Close Menu