Alona poltti perheen grillin, saa hän myös hankkia uuden

*Jakso on kuvattu yhteistyössä Prisman kanssa.

Pari vuotta sitten sain jollain ihmeellä meidän grillin syttymään tuleen. Sen jälkeen Arttu on valittanut palaneesta grillistä JOKA IKINEN kerta, kun hän on grillanut. En jaksanut kuunnella enää hänen valituksia, joten hankin hänelle nyt upo uuden grillin.
Meidän kahden shoppailu on yleensä aika koomista puuhaa, eikä tämä kerta ollut siitä mitenkään erilainen. Ihan samanlaista säätöä kuin aina ennenkin.

Pienen säädön jälkeen saimme valittua meille sopivan grillin. Prismassa saimme onneksi apua ammattilaiselta, sillä kumpikaan meistä ei ole mikään grillimestari, eli toisin sanoen emme tiedä grilleistä yhtään mitään. Tarvittavan avun lisäksi, opimme yhtä sun toista grilleistä ja mikä niiden valinnassa on tärkeää. Vinkit löytyvät videolta. 

Grilli jonka valitsimme Prismasta löytyy TÄSTÄ linkistä. Grilli on todella helppo käyttöinen, riittävän iso meidän perheelle ja mikä parasta, se oli helppo kasata!

Pidemmittä puheitta, päästän teidät itse jakson pariin!

Muistakaa, että ensi viikolla ei tule jaksoa ollenkaan. Olemme lomalla Kaliforniassa. Voitte siellä seurata meidän matkaa Instastoorien kautta. 

SEURAA:
@alonakuusisto
@arttunyman
Seuraa myös
@prisma_official
@kodinterra

2
SeuraavaRead more articles

Vastaa

Close Menu