Kuulumisia…

Hieman kuulumisia pikaisesti…

Viime aikoina on blogin puolella ollut pientä hiljaiseloa, omat resurssit ei ole vain yksinkertaisesti riittänyt kaikkeen. Pyrin elämässä siihen, että teen asiat mihin ryhdyn mahdollisimman hyvin enkä vähän sinnepäin. Tulin lopulta siihen tulokseen, että nyt blogi ei ollut se ykkösasia mikä pitää saada kunnolla maaliin. Toivottavasti tilanne tästä tulevaisuudessa hieman rauhoittuu tai pikemminkin ehkä vihdoin opin jonkinlaisen hyvän työskentelytavan, ettei kaikki tekemättömät asiat ja hyvät ideat vain pyöri sekaisin omassa päässä. Jopa treenaaminenkin on viime aikoina välillä tuntunut haasteelliselta, kun mielessä on monta muutakin asiaa mitä pitäisi olla tekemässä. Jos taas on jättänyt treenit väliin on stressannut, kun tulevia tavoitteita ajatellen pitäisi treenata.

Olen nyt yrittänyt opetella To Do-listojen tekoa sekä koittanut täyttää niitä aina maltillisesti ja erilaisilla hommilla, että saisi edes jonkinlaista järjestystä siihen mitä tekee. Pääsääntöisesti systeemi on toiminut ihan ok. Varsinkin, kun muistaa pitää listat sopivan pituisena eikä ala tunkea siihen kaikkia niitä asioita mitä päässä pyörii. Joitain kertoja on listalta siirtynyt asioita seuraaville päiville, mutta hiljaa hyvä tulee ja asia kerrallaan. Olen mestari myös haalimaan paljon lisäohjelmaa, joten ehkä tästäkin piirteestä eroon pääsemisessä olisi harjoituksen varaa.

Tauko

 

Kokemusasiantuntijakoulutus

Kokemusasiantuntija opinnot vie viimeisiään. Tänään vielä yksi virallinen koulutuspäivä ja sitten taitaa olla vain valmistujaiset, etänä vielä kummatkin. Vaikka koulutuspäiviä on ollut harvakseltaan vaatii itse koulutus kuitenkin yllättävän paljon. Aikaa sekä paljon omaa ajatustyötä siitä mikä olisi itselle se luontaisin tapa harjoittaa kokemusasiantuntijuutta. Sekä oman tarinan hiominen sellaiseen muotoon, että se on tulevaisuudessa looginen ja helppo ymmärtää niiden kenelle se on ennalta täysin vieras. Vaikka oman tarinan ja sen taustat tiedostaa hyvin ja on sinut asioiden kanssa huomaan, että välillä kokemusten syvällisempi läpikäynti on aika raskasta. Välillä menee itsellekin tunteisiin mistä kaikesta on selvinnyt ja mitä kaikkea on joutunut kokemaan, että nyt ollaan tässä pisteessä. Toisaalta se lohduttaa, että nyt ollaan monessa suhteessa todella hyvässä pisteessä.

Pääsääntöisesti olen hyvin tyytyväinen elämääni juuri nyt. Toki varmasti aina löytyy asioita mitkä voisivat olla paremmin, mutta niin voisi olla myös paljon huonomminkin. Ajattelen, että en edes haluaisi olla siinä pisteessä, että nyt ei voisi mikään olla paremmin. Sillä siitähän olisi vain yksi suunta ja se on alaspäin.

Korona

Monessa suhteessa korona-aika tuntuu helpottavan. Mikä tietysti on ihanaa, että maailma aukeaa ja elo palaa ehkä pikkuhiljaa takaisin vanhaan normaaliin. Silti itseäni riskiryhmäläisen näkökulmasta vähän huolestuttaa mitä kaikkea tämä rajoituksista luopuminen tarkoittaa meille. Hylkimisenestolääkityksen takia emme saa koronarokotteista samanlaista suojaa, kuin terveet. Vaikka minutkin on rokotettu jo kolme kertaa olen silti varovainen missä liikun ja miten käyttäydyn. Todella toivon, että ihmiset muistaisivat maailman avautumisesta huolimatta pitää vielä maskeja siellä missä on enemmän ihmisiä. Ennen kaikkea, että osattaisiin kaikki ajatella sitä omaa napaa pidemmälle. Tehtäisiin parhaamme, että kaikki oltaisiin mahdollisimman hyvin turvassa.

Itse kaipaisin eniten kyllä ehdottomasti keikoille sillä ennen koronaa olin ahkera keikoilla kävijä. Hieman on tullut jo katsottua tulevaa keikkatarjontaa, mutta silti vielä epäilyttää uskaltaisiko sitä jo ihan huoletta lähteä isoihin ihmisjoukkoihin? Onneksi ilmeisesti moni keikkapaikka on ottanut nyt käyttöön koronapassin. Vastustuksesta huolimatta olen tästä enemmän, kuin tyytyväinen. Se mahdollistaa meille kaikille turvallisemman tavan vihdoin nauttia musiikista. Ehkä minäkin vielä joku päivä uskaltaudun turvallisin mielin liikenteeseen, maski kasvoilla silti tietenkin.

Näiden lisäksi päässä pyörii liuta erinnäisiä asioita mitä pitäisi saada hoidetuksi, mutta asia kerrallaan. Sen kun vielä aina muistaisikin…

Mielelläni kuulisin mitä teidän syksyyn kuuluu? Kommentoikaa tänne tai laittakaa viestiä Instagramin puolella.

❤️: lla Anni

Ps. Instagramistahan minut löytää nimellä @anni.metsola

2

Vastaa