Kesäsuunnitelmat

Millaisia suunnitelmia teillä on tai oli kesäksi ja oletteko saaneet suunnitelmat toteutettua? Uskallatteko jo tehdä asioita ”normaalisti”?

Koronarajoitukset

Itsestäni tuntui pitkään, etten oikein tiedä mitä kaikkea tulevaksi kesäksi uskaltaa suunnitella. Voiko jo turvallisin mielin matkustaa vielä kotimaassakaan ja mitä kaikkea voi tai kannattaa ylipäätänsä vielä tehdä. Kuulun sydänsiirron saaneena ensimmäiseen riskiryhmään koronan suhteen ja vaikka olen jo molemmat rokotukset saanut huomaan silti olevani hieman varovainen mitä uskallan tehdä ja ketä vielä tavata.

Suunnitelmat

Alkukesästä tosiaan tuntui, että alkavalle kesälle ei olisi mitään suunnitelmia. Että todennäköisesti tulisin viettämään koko kesän pitkälti kotona pyöritellessä peukaloita. Onneksi kuitenkin nyt yhtäkkiä on erilaista tekemistä kertynyt yllin kyllin.

Tänään kotiuduin Keski-Suomesta, jossa viikonloppu meni pienen porukan kesken ystävän mökillä sekä sukulaisten luona kyläillessä. Ihan parasta, kun itsellä ei ole omaa mökkiä ja mahdollisuudet mökkeilyyn on ollut viime vuosina muista syistä rajalliset. Aina on kuitenkin ihana tulla kotiinkin ja nyt ehditään hetki vetää henkeä ennen, kuin jo keskiviikkona on vuorossa parin päivän miniloma Tampereelle ystävän luokse, jota olen viimeksi nähnyt aikana ennen koronaa. Eipä silloin osattu arvata, kuinka pitkä tauko näkemiseen tulisi. Onneksi on ollut kuitenkin puhelimet millä pitää yhteyttä.

Elokuun alussa on vielä edessä yhdistetty kisa-/lomamatka Jyväskylään. Tarkoitus on silloin kisata Parayleisurheilun SM-kisoissa sekä nauttia samalla matkaseuralaisen kanssa Jyväskylän kesästä viikonlopun verran.

Jos vielä jotain saisin kesääni toivoa toivoisin, että mukaan mahtuisi vielä jokin keikka. Livemusiikki on asia, jota on ollut kyllä ehkä eniten ikävä koronaa edeltävästä ajasta. Olin ahkera keikoilla kävijä, mutta nyt edellisestä keikasta on kertynyt jo yli 1,5 vuotta.

Kaikista pohdinnoista ja omista epäilyksistä huolimatta näyttäisi kuitenkin siltä, että olosuhteisiin nähden tästä on vielä tulossa aika täydellinen kesä mihin on mahtunut yllättävän paljon kaikkea kivaa! Suunniteltuja ja extempore-juttuja sekä paljon tapaamisia vanhojen ja uusien ystävien kanssa. Onneksi välillä on ehtinyt myös ottaa rennosti riippukeinussa.

Ei sitä kesältä voi paljon enempää toivoa.

Ihanaa loppukesää ja nauttikaa!

❤️:lla Anni

anni.metsola
1

Vastaa