8 Faktaa minusta

Instagramin puolella kiertää tasaisin väliajoin haasteita missä pyydetään kertomaan faktoja itsestään. Viimeisten viikkojen aikana näitä on tullut taas useita, joten laitetaanpa ne nyt samalla täälläkin jakoon.

8 Faktaa minusta

1. En ole koskaan maistanut Nutellaa. Tästä kertoessani minulle on jopa tuotu pieniä Nutella -näytepaketteja, mutta ne kaikki on mennyt roskiin.

2. Yksi suurimmista haaveistani on vielä joskus päästä ”rokkilomalle” Los Angelesiin. Olen suuri kasarihevin ystävä ja toiveena sekä tavoitteena onkin vielä joskus päästä Whisky a Go Go -klubille keikalle, Rainbow Bar & Grilliin syömään, Lemmyn ja Dion haudalle sekä tietenkin Hollywood Walk of Famelle Mötley Cruen, Kissin ja Ozzy Osbournen tähdille. Unohtamatta Hollywood-kylttiä. Vaatimattomat tavoitteet näin korona-aikana riskiryhmäläiselle, mutta ehkä vielä joskus tulevaisuudessa.

3. En ole koskaan omistanut hiustenkuivaajaa. Pitkähiuksisena naisena luulen kuuluvani vähemmistöön. Kerran lainasin sellaista, mutta palautin sillä sitä ei vain tullut käytettyä. Hiukseni kuivuvat hyvin kyllä ilmankin.

4. En ole koskaan ollut krapulassa. Olen myös ymmärtänyt, että se on olotila mihin ei varsinaisesti kannata pyrkiä. Iltaa istuessa 2-3 viinilasillista riittää minulle oikein hyvin siihen, että on hyvä meno päällä eikä tunnu missään seuraavana päivänä.

5. Olen todella tarkka kotini siisteydestä ja järjestyksestä. Tiedän todella tarkkaan missä mikäkin asia kodissani on. Sama pätee myös häkkivaraston kohdalla, jonka lattia minulla on tapana myös luututa siivouksen yhteydessä. Viimeksi viime viikolla, jos naapurit ihmettelee mistä se tolun tuoksu tulee.

6. Kerään suomalaisia 2 euron juhlarahoja. Paria uusinta lukuun ottamatta kaikki on, joten jos jonkun kätköistä löytyy niin saa olla yhteydessä.

Joulukakku

7. Olen ensimmäiseltä ammatiltani leipuri. Ammatti oli nuorena suuri haaveeni, mutta en ole koskaan tehnyt päivääkään leipurin töitä. Silti minua ei ole koskaan kaduttanut, että toteutin senkin haaveen.

8. Olen suunnitellut omat hautajaiseni todella tarkasti. Minulta löytyy täytettynä haustajaisjärjestelyni -paperit, joita vielä päivitän tarvittaessa tietyin väliajoin. Myös huolella koottu biisilista löytyy. Sanotaanko, että lista koostuu mielestäni hyvästä ja monipuolisesta musiikista. Cd:n lisäksi kappaleet löytyvät omalta soittolistalta Spotifysta.

Haastan kaikki Poselandin bloggaajat ja lukijat mukaan. Jaa alle ainakin yksi fakta mikä ei heti käy ilmi somessa. Tutustutaan tätä kautta vähän lisää toisiimme.

❤️:lla Anni

Voit seurata minua myös instagramissa tilillä @anni.metsola

3

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

  1. Johanna

    Tässä oli niin monta mihin samaistuin mutta tuo Los Angeles ja musiikkimaku yllätti! ????

Vastaa