Vuosipäivä Poselandin bloggaajana

Multa meinas ihan mennä ohi vuosipäivä Poselandin bloggarina! Chamian blogipostaus kuitenkin muistutti tästä ja säntäsin katsomaan kauanko tässä on jo kirjoiteltu. Ja reilu vuoden päivät on siis tänne jo tekstejä raapusteltu. Ajattelinkin pienesti muistella mistä sitä viime vuonna lähdettiin kirjoittelemaan. 

Ensimmäinen blogipostaus Poselandin alla on kirjoitettu 2.9. Sen pääset lukemaan täältä. Postauksessa esittelen itseni ja sitä mitä blogi tulee pitämään sisällään. Alla ote tuosta ensimmäisestä blogipostauksesta.

”Olen Annika, 27-vuotias bikini fitness-kilpailija Ilmajoelta, Etelä-Pohjanmaalta. Mutta vaikka olen bikini fitness-kilpailija ja alunperin sen vuoksi blogia aloin kirjoitella, olen myös aika paljon muuta. Olen äiti ekaluokkalaiselle “Tähkäpäälle” ja lisäksi morsian. Ja ettei tuo mun rakas kumppani olisi pelkästään elämänkumppani, on Markus myös mun yhtiökumppani. Me nimittäin pyöritetään Rintama Liikuntapalvelut-nimistä yritystä, joka tarjoaa PT-palveluja ja ryhmäliikuntaa ja lisäksi jälleenmyy lisäravinteita. Sen lisäksi meillä on koira, joka on meille yksi perheenjäsen muiden joukossa.

Hulinaa siis arjessa riittää, kun tämä koko poppoo, päivätyö, omat treenit, tyttären harrastukset, oma yritys ja ihan normaali arki yritetään yhdistää. Mutta mikäs siinä, kun tehdään porukalla asioita mistä nautitaan.

Täällä blogissa tullaan siis näkemään sekoitus tätä kaikkea, mutta pääasiassa keskitytään mun omaan lajiini ja kaikkeen siinä ympärillä. Treeniä, lepoa, ruokaa. Kisakaudella myös ripaus sitä kuuluisaa fitnessglamouria; kimaltavia bikineitä ja överiä lavameikkiä.

Oman lisämausteensa tähän kaikkeen tuo tietysti äitiyden yhdistäminen fitnekseen, tuo meidän oma Rintama ja ihan normaalit arkiset jutut.”

Nyt, kun tuota vuoden takaista kuvausta luen niin se ei kuulosta mitenkään kauhean kaukaiselta tai vieraalta. Onhan se elämä ollut tuota vielä tämän vuoden alussakin. Mutta vaikka nuo jutut eivät ole kaukana menneisyydessä, on silti aika yllättävää miten paljon elämä onkaan muuttunut!

Tää kuva kuvitti myös tuota ekaa postausta. 🙂

No mikä kaikki sitten on muuttunut?

1.Se olikin jo tuolloin selvää, että en ole kauaa enää morsian. Eli aviovaimo ja rouvahan sitä tässä jo ollaan. 🙂

2.Bikini Fitness on jätetty taakse eli vaikka en sano, että en kilpailisi enää koskaan, on se kuitenkin nyt jäissä pidemmän aikaa ja tuntuu sinänsä tosi kaukaiselta asialta, vaikka mielellään lajia seuraankin.

3.Rintama on laajentunut valtavasti! En mä olisi vuosi sitten uskonut, että tähän aikaan vuoden päästä oon kuntosaliyrittäjä. Siis meillä on ihan oikeasti oma sali!! Aika hurjaa.

4.Perheenlisäyksestä oli haaveiltu jo tuolloin ja oli tiedossa, että sitäkin mietitään lähitulevaisuudessa. Ikinä ei kuitenkaan voi tietää miten nopeasti tälläinen ei-itsestäänselvä asia vastaan tulee siitä päivästä, kun annetaan vauvalle lupa tulla. Joten sinänsä yllättävää ja ihanaa, että tässä porskutetaan jo yli puolen välin raskaana.

Mikä ei ole muuttunut?

1.Mun mielestä jutut eivät silti oo ihan radikaalisti muuttuneet, koska vaikka puhuin vuosi sitten, että täällä on myös sitä fitnesstä, joka on nyt jo jäänyt taakse, niin silti tää on aika paljon sitä mitä alun perin kerroinkin. Eli treeniä, ruokaa ja hyvinvointia ripauksella yrittäjyyttä, äitiyttä ja normaalia arkea.

2.Ihan yhtä kiire meillä on edelleen ja vielä astetta enemmän. Ja ihan yhtä paljon silti tästä kaikesta nautitaan koko porukalla. 😀

Paljon on siis muuttunut, mutta ei mitenkään hirveän radikaalisti blogin osalta! Mitä juttuja toivoisitte jatkossa näkevänne blogissa? 

4

Vastaa