Toukokuun kuulumisia

Miten musta tuntuu, että heti kun pidin sometauon ja tauon myös blogin päivityksestä, on tää blogin päivittäminen taas paljon vaikeampaa? Mutta niin se tuppaa mennä. Mitä paremmin kirjoittelusta tulee tapa, sitä helpompaa se on. Kun pääsee vauhtiin, postausideoita vaan soljuu mieleen päivä päivältä. Mutta kun tulee pienikin tauko, meinaa pää lyödä ihan tyhjää. Ajattelinkin sen vuoksi kirjoitella ihan vaan peruskuulumisia! Sellaiset ihan arkiset kirjoittelut, kun on multa vähän jäänyt ja yleensä tulee kirjoitettua enemmän jotain informaatiopläjäyksiä. Arkisia juttuja on ainakin mun mielestä mukava lukea välillä! 

Meidän toukokuu on mennyt kyllä vauhdilla. On ollut paljon asiakastapaamisia, äitienpäiväbrunssia ja äitienpäivän viettoa muuten, tyttären voimisteluesitystä, vappua, helatorstaita.. Ja ennen kaikkea, ihanaa auringonpaistetta! Säiden lämmettyä näin vauhdilla yllättäen, siirsimme myös sunnutaisen ryhmäliikuntatunnin ulos jo äitienpäivänä. Kun on lokakuun alusta asti jumpattu pienessä ala-asteen liikuntasalissa, on ihana päästä siirtymään ulos. Tästä se kesäkausi taas startataan ja joka sunnuntai (joitain poikkeuksia lukuunottamatta) jumppaillaan Palonkylän koulun kentällä Ilmajoella klo 18:00, tervetuloa siis mukaan jos siellä ruudun toisella puolella on tältä seudulta porukkaa!

Muunmuassa tälläinen takaperin raahaaminen nähdään pihatreeneissä, voin kertoa että hapottaa reisiä mukavasti! 😀

Itsellä on toukokuun aikana ollut yksi lepoviikko salilta ja yksi viikko, kun treenasin pelkästään kotona ulkona. Mielestäni näitä säitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää! Mutta en voi kieltää, etteikö olisi ollut ihana palata lepo- ja ulkotreeniviikon jälkeen myös salille. Vaikka meiltäkin löytyy kotoa vino pino kahvakuulia (yhteensä tarkalleen ottaen 112kg 😀 ), iso kasa erilaisia vastuskuminauhoja, leuanvetotanko, renkaat.. Eli noilla välineillä saa kyllä raskaita treenejä aikaan! Niin on se silti vaan fakta, että on ihan eri asia mennä salille kunnon rautojen pariin. Se on vaan se oma juttu!

Lisäksi kuten aiemmin mainitsin, on asiakastapaamisia ollut tässä kuussa normaalia enemmän ja uusiakin asiakkaita Rintamalle tullut. Mukava päästä auttamaan myös muita siellä salin puolella tai ruokavalion kanssa. Oon myös treenannut kaksi kertaa yhden pitkäaikaisimman asiakkaani kanssa yhdessä salilla, asiakkaan omasta toiveesta. Siitä on ihan vaan iloa sekä itselle että asiakkaalle, onhan yhdessä treenaaminen aina mukavaa! Mutta lisäksi asiakas itse tykkäsi, että siitä oli myös valtavasti hyötyä omaan tekemiseen ja siihen kovan treenin opetteluun, kun näkee miten minä treenaan. Kyseisellä asiakkaalla, kun on voimatreenit menossa ja niissä myös se henkinen puoli on kuitenkin tärkeää. Että uskallat ladata riittävästi painoa tankoon ja ylittää itsesi. Tekniikka ja turvallisuus huomioiden – tietysti!

Ruokapuolta on lisäksi tullut syvennettyä aika mukavasti kahden verkkokurssin myötä; Olli Sovijärven ravitsemustila kuntoon- ja Vatsa kuntoon-verkkokurssit on pyörineet nyt huhti-toukokuun aikana. Ravitsemustila kuntoon on käyty jo kokonaan ja Vatsa kuntoon-kurssia olisi vielä pari viikkoa edessä. Oon oppinut kyllä valtavasti ja siirränkin noita oppeja nyt koko ajan käytäntöön itselle ja omalle perheelle sekä luonnollisesti myös asiakkaille.

Toppi ja housut – Disturb

Ja jos tähän toukokuuhun on mahtunut jo paljon kaikenlaista, on lisää kivaa tulossa. Me suunnataan Markuksen kanssa tänä viikonloppuna ihan perinteiselle Turku-Tukholma-risteilylle. Täältä tullaan noutopöydät ja tax free! 😉 On se vaan mukava ottaa välillä pieni irtiotto arjesta ihan pienenkin reissun merkeissä.

Mitäs sinne ruudun toiselle puolellle kuuluu? Oletko hyödyntänyt aurinkoisia säitä ulkotreenien merkeissä? Olisiko teillä postaustoiveita? Niitä saa heittää aina! 

0

Vastaa