Torstain tärpit osa I – luottomeikkituote

Tulipa tässä mieleen, että  mulla on joitain tuotteita, jotka kuuluu mun jokaiseen päivään ja jota en vaihtaisi pois. Ajattelinkin esitellä tällä viikolla niistä ensimmäisen, joka liittyy kauneuteen. Lopussa myös tarjous!

Yhteistyössä Next Level Beauty 

Mä en ikinä oo ollut mikään himomeikkaaja siinä mielessä, että kokeilisin kymmeniä eri tuotteita ja panostaisin kauheasti kosmetiikkaan. Tykkään kyllä laittautua, mutta varsinkin arkena on parempi mitä helpommalla pääsee. Mielummin nukun vartinkin kauemmin arkiaamuna. 🙂 Yleensä mun arkimeikkiin kuuluu kevyt meikkipohja, kulmaväri ja ripset. Ripsetkin on tällä hetkellä pidennykset, joten niille ei tarvitse tehdä mitään.

Sain tuossa taannoin Ilmajoen Next Level Beautysta läjän näytepakkauksia mukaan. Lähinnä kasvovoiteita, joista yksi oli Pevonian sävytetty hoitovoide eli Youthrenew tinted cream. Kokeilin sitä ekan kerran ja olin oikeastaan heti myyty! Käytin nuo pienen pienet näytepurkit viimeiseen pisaraan asti ja seuraavaksi, kun menin NLB:n ripsihuoltoon, ostin kokonaisen purkin itselleni.

Tää kyseinen hoitovoide on 5in1-voide. Ja ennen kaikkea, luonnonmukainen sellainen. Mä näkisin tään ainakin näin ”maallikon” silmillä tietynlaiseksi BB-voiteeksi. NLB:n Hanna sitten vahvistikin mun oman fiiliksen eli voide on FF-voide, joka tarkoittaa voiteen olevan pidemmälle kehitetty ammattiversio BB-voiteesta.

Tämä voide sisältää mm. UV-suojan (SPF 30) eli sitä on hyvä laittaa kasvoille myös vaikkapa aurinkoisena talvipäivänä laskettelumäkeen tai vaihtoehtoisesti kesäpäivän ulkotouhuihin. Sen lisäksi voide on myös kosteusvoide, joka on todella hyvä juttu varsinkin omalle kuivalle iholleni. Voide myös ennaltaehkäisee ihon ikääntymistä ja tietysti yhtenä tärkeimpänä ominaisuutena eli se on sävytettyä, joten voide peittää pienet virheydet ja tasoittaa sitä ihon väriä. Luonnollinen mineraalisävy sopiikin kaikille ihotyypeille, koska se muuntautuu ihon lämmön vaikutuksesta jokaisen iholle sopivaksi. Tää ei luonnollisesti oo mikään peittävin valinta eli jos etsit pelkästään peittävyyttä, tämä ei ehkä ole sinun valinta. Itse oon aina ollut onnekas ja omannut ihon, johon tulee finnejä hyvin harvoin. Mulle tää toimii todella hyvin. Tää voide lupaa iholle kuulakkuutta ja hehkua ja juuri sitä tää tekee. Ei peitä liikaa, mutta tasoittaa omaa ihoa samaan aikaan, kun se saa ihon suorastaan hehkumaan! Samalla mun kuivalle iholle oiva valinta, kun meikkipohja samalla myös kosteuttaa.

Tämän kanssa ei myös tarvi miettiä sen kummemmin puutereita tai muita. Omalla kohdallani ripsipidennysten kanssa hehkua tuova voide vaan kasvoille, kulmat kuntoon ja menoksi!

Oli todella vaikea ikuistaa tää ennen-jälkeen kuviin, kun tuntuu, että valo on huono ja et saa samanlaista kulmaa molempiin kuviin. Ja ennen kaikkea, tämä ei tosiaan ole peittävä meikkivoide, jolloin lopputuloksen näkisi ihan erilailla. Mutta tässä ennen ja jälkeen kuvat, missä mielestäni näkyy tuo ihon tasoittuminen. (Ps. Älkää välittäkö mun ihanasta ruutupyjamasta…. 🙂 )

Ennen
Jälkeen

Mä en yleensä panosta kauheasti meikkiin ja mulla tekee kipeää maksaa yhdestä meikkituotteesta useita kymmeniä euroja. Mä oon just näitä, jotka haluais mieluiten halpaa ja hyvää. Tosi usein riittää myös se halpa, kunhan tuote jotenkin toimii. Tähän kuitenkin panostin ja oon ollut tyytyväinen. Haluan kuitenkin tuota nimenomaan korostaa, että en oo todellakaan mikään kosmetiikkatuhlaaja eli tämä on hyvä osoitus siitä, että kun löytää hyvän tuotteen, silloin se kolahtaa todella ja siitä on valmis maksamaan! Siitä syystä halusin suositella tätä myös muille. 🙂

Tätä saa Next Level Beautystä Ilmajoelta ovh-hintaan 49€. Jos innostuit, saat kuitenkin minun nimen ja blogin mainitsemalla kyseisen tuotteen tammikuun loppuun asti hintaan 40€. Nyt kannattaa ehdottomasti tarttua tarjoukseen!

Seuraava ”torstain tärpit” ilmestyy viikon päästä ja silloin areenalle pääsee eräs ilmainen ravintoon ja hyvinvointiin liittyvä tuote. 

 

0

Vastaa