Rokahtavaa treenityyliä myös vauvamasulle!

Yhteistyössä Disturb.fi

Tiedättekö sen tunteen, kun on joku vaatekappale, kengät tai vastaava, jota hätinä uskaltaa käyttää ihan vaan sen takia, että sä rakastat sitä kyseistä yksilöä niin paljon, että sä pelkäät sen menevän rikki käytössä? Pahinta se on silloin jos vaate on joku uniikki yksilö minkä on löytänyt jostain ulkomaan reissulta pienestä putiikista niin, että ei voi saada edes sellaista uutta. No, mulla on ollut jo vuoden verran olemassa yksi tälläinen vaatekappale, jota mä haluaisin käyttää salilla joka päivä tai arkenakin ihan muuten vaan. Hätinä maltan pestä kyseistä vaatekappaletta. Mun onni on se, että kyseinen vaatekappale on sellaista laatua, että tiedän sen kestävän ja lisäksi saan niitä lisää jos haluan! Mikä se kyseinen vaate mahtaa olla? 

Aikalailla vuosi sitten mua suosi arpaonni facebookissa Disturbin Rock Code-arvonnassa. Silloin halusin ehdottomasti jotkut treenihousut ja päädyin valitsemaan housut, jotka näkyvät mm. tässä postauksessa. Ja nimenomaan muun muassa tuossa postauksessa, sillä nuo housut on mun päällä salilla lähes aina ja varmasti jokainen blogi- tai instagramseuraaja on ne havainnut. Se oli aikalailla rakkautta ensisilmäyksellä. Sattumalta valitsin juuri nuo housut ja ne istui mun päälle alusta alkaen ihan täydellisesti! Se on oikeasti jo aika hyvää tuuriakin. Aika moni innokas treenaaja kun varmasti tietää, että treenihousujen valikoima on ihan valtava. Ei oo sanottua, että joka ikinen housu istuisi juuri omaan kroppaan ja on suuri onni jos löytää juuri omaan jalkaan sopivat pöksyt.

Nyt, kun oon raskaana jo 27.viikolla, ei vaatteet istu luonnollisesti ihan samalla tapaa. Mutta tiedättekö mitä? Nää kyseiset housut istuu täydellisesti myös raskausvatsan kanssa! Nää housut on ollut mulle täydelliset jalassa 59kiloisena dieettiläisenä ja ne on täydellisen istuvat myös 69kiloisena mammana. Aika hyvin! Sehän näissä housuissa onkin yksi hyvä puoli, että näissä ei ole tavallisia kokoja vaan sopivat moneen jalkaan koosta S kokoon L. Eli antavat aika paljon anteeksi myös kehon muutoksia, jota voi vaikkapa raskauden tai ihan vaan fitnessdieetin takia tulla.

Mulla on myös parit muut Disturbin Rock Code-housut, mutta niissä malli on ollut aavistuksen erilainen eikä ne ole istuneet ihan niiiin täydellisesti, vaikka hyvät ovat olleetkin. Ja koska nyt vatsan kasvaessa en malta ostaa tai näe tarvettakaan valtavalle äitiysvaatearsenaalille (mulla on tasan kahdet äitiysfarkut, joista oon käyttänyt vain toisia tasan kerran eli käytän omia vaatteita vain) niin päätin, että mun on saatava toiset tälläiset housut, jotka kasvaa mammamahan mukana, mutta menee myös sutjakammalle minälle synnytyksen jälkeen. Joten niin mä päätin ottaa yhteyttä Disturbiin ja kysäistä, että a.) oonko mä venyttänyt nuo ekat housut vaan itselleni niin sopivaksi vai b.) onko näissä ihan oikeasti mallieroja ja c.) jos mallieroja on, niin mikä vastaa tuota mun lempparihousua??

Sain Disturbilta todella ystävällistä ja nopeaa palvelua ja löydettiin kuin löydettiinkin mulle housu, joka vastaa tuota mun lempparimallia. Lähettivät ne Disturbilta mulle tulemaan (saapuivat muuten päivässä!!) ja mä jopa vähän jännitin, että miten käy, onko nää oikeasti samaa mallia ja yhtä istuvat. Ja huh, olihan ne! Joten niin mulla on nyt kahdet housut, jota vaihdella eikä seuraajien tarvitse katsoa, että ainako tuolla on nuo samat housut, peseekö se niitä ollenkaan?!

Mä itse oon toisaalta sellainen tyttömäinen nainen, joka tykkää pukeutua pinkkiin ja vähän kimaltavaan. Mutta toisaalta mussa on aina ollut piilevänä sellainen pieni rokahtava puoli. Tai ei kai edes niin piilevänä, kun oon eräältä valokuvaajaltakin kuullut jopa itselle vähän yllätyksenä, että ”sähän oot vähän tuollainen rokahtava”. Joten mä tykkään näissä Rock coden vaatteissa siitä, että niissä on vähän sellaista tyyliä ja räväkkyyttä. Silti niihin on kiva yhdistää myös vähän sitä pinkkiä. 🙂 Lisäksi nää on oikeasti hyvät treenihousut, koska kuten sanottu, ainakin mulle ne istuu todella hyvin eikä tarvitse jatkuvasti olla nykimässä housuja ylös kesken sarjan. Näistä ei myöskään kuulla läpi kyykkäillessä eikä nää ota itseensä levytankojen karhennuksista kovaakaan maastavetosarjaa repiessä. Sen lisäksi nää on tosi siistejä housuja, nahkarotsi päälle ja jotkut räyhäkät saappaat tai vaihtoehtoisesti vaikkapa converset jalkaan ja kehtaa mennä vaikka shoppailemaan! Ja kuten sanottu, antaa myös masulle tilaa kasvaa, joten saa myös vauvavatsan kanssa kulkea räväkän tyylikkäänä. Aika kivaa! 🙂

Postauksen kuvissa mulla on nuo kyseiset uudet housut, jotka löytyy tämän linkin takaa. Selaile myös muita rock codeja täältä!

Tään postauksen pointti oli hehkuttaa sitä, että mä oon löytänyt itselleni juuri sopivan treenihousun, josta aion pitää kiinni. Kaikille ei sovi kaikki mallit ja siksi treenihousutarjonta saakin olla just niin laaja, kun se on. Jos sä et kuitenkaan oo vielä löytnyt itsellesi täydellisesti istuvaa housua etkä oo kokeillut Rock Codea, niin suosittelen kokeilemaan! Josko säkin löytäisit juuri sulle sopivat treenipöksyt! 

7

Vastaa