Poselandin pikkujoulut

Lauantaina meillä oli Poselandin odotetut pikkujoulut. Valitettavasti ihan kaikki bloggarit eivät paikalla olleet, mutta oli todella mukava tutustua edes osaan ihanista tytöistä. Jos mietitte mitä siellä pikkujouluissa sitten tapahtui, täältä pääsette kurkistamaan tunnelmia ja tapahtumia! 

Suurin osa (ja samalla se osuus mihin itse osallistuin) tapahtumista keskittyi Crossfit Basement Kurviin, joka on Alonan miehen eli Alfaland Artun omistama Crossfit-sali. Oli hauska päästä kurkistamaan ekaa kertaa elämässään Crossfit-saliin.

Pikkujoulujen ensimmäinen osuus oli Artun vetämä treeni ja täytyy sanoa, että se kyllä jännitti etukäteen. Mietin, että mitä me joudutaan tekemään ja kuolenko mä sinne. Sen verran hurjilta ja erilaisilta ne crossfit-treenit nimittäin näyttää, kun mitä itse on tottunut tekemään. Toki täytyy myös sanoa, että mun salitreenit on kyllä tosi intensiiviä ja kokonaisvaltaisia ja oon tyytyväinen siihen, että niillä mun salitreeneillä kyllä ylläpidetään myös sitä peruskuntoa eikä pelkästään pumpata eristävästi lihaksia ja istuta sarjojen välissä kolmea minuuttia.

Joka tapauksessa, ensiksi opeteltiin soututekniikkaa. Mä oon aina kuvitellut inhoavani soutamista, mutta nyt kun pääsin kokeilemaan soutua oikeasti hyvässä opetuksessa ja oikealla tekniikalla, ei se soutaminen ollut ollenkaan niin kamalaa, kun oon luullut!

Sen jälkeen siirryttiin tempaukseen käsipainolla ja boksihyppyyn. Käytiin läpi tempauksen tekniikka, joka oli itselle onneksi tuttu juttu, vaikka se ei mun vahvuuksia olekkaan. Sen jälkeen kokeiltiin myös boksihyppy ja siinä kohtaa alkas olla jo selvää, että näistä kolmesta liikkeestä se treeni tulee koostumaan. Ja niinhän se oli. Tehtiin treeni pareittain niin, että sillä välin, kun toinen teki, sai toinen levätä. Ensimmäiselllä kierroksella tehtiin 200 metriä soutua, 21 tempausta ja 21 boksihyppyä. Tietysti aikaa vastaan niin nopeasti kun pystyi siirtyen suoraan liikkeestä toiseen. Kun itse oli saanut ekan kierroksen tehtyä, teki pari oman ekan kierroksen. Toinen kierros sisälsi 200 metriä soutua, 15 tempausta ja 15 boksihyppyä. Ja taas hyvällä vauhdilla, jonka jälkeen pari sai taas toteuttaa oman kierroksensa. Viimeisenä kierroksena 200 metriä soutua, 9 tempausta ja 9 boksihyppyä.

Ja voin sanoa, että kyllä keuhkoja poltteli ja tunsi tehneensä! Mutta ennen kaikkea treeni oli kuitenkin erittäin mukava. Oli mukava haastaa itseään ja tehdä aikaa vastaan niin nopeasti kun vaan pystyi ja vielä vähän nopeamminkin. 🙂

Treenin jälkeen päästiin saunomaan ja hyppäämään kylmäaltaaseen. Kylmäallas alkuun vähän tälläistä vilukissaa hirvitti eikä sinne kiljumatta päästy, mutta teki se kyllä myös hyvää treenin jälkeen! Saunomisen ja kylmäilyn jälkeen meillä olikin hyvin aikaa laittautua, sillä seuraavaksi oli luvassa Mike Sirenin kuvaukset. Kaikista halukkaista otettiin kuvat banneria ja kaikki blogit-kuvaa varten. Itse kuuluin halukkaisiin ja tuo kuvaus olikin yksi, jota päivältä odotin kovasti. Kuvaus oli aika nopeasti ohi, sillä aika oli rajallinen ja kuvattavia paljon. Mutta sen verran mitä ehti kamerasta kuvia nähdä, olin kyllä tyytyväinen lopputulokseen ja Mike ja Alona kyllä pitivät huolen siitä, että kaikki saivat varmasti mieleisensä kuvat rajallisesta ajasta huolimatta. 🙂

Siinä kuvausten lomassa oli tietysti myös rutkasti aikaa höpötellä muiden tyttöjen kanssa ja nää oli kaiken muun touhun ohella kyllä mukavimpia hetkiä, kun sai vaan höpötellä ja vaihtaa ajatuksia. Oli todella mukava tutustua kaikkiin, jotka paikalla olivat ja kaikki tulivat hyvin juttuun keskenään. Puhetta tälläisessa naisporukassa kyllä riitti!

Kuvauksen jälkeen oli viimeinen osuus Crossfit Basementilla, joka oli myös todella tärkeä ja odotettu juttu. Nimittäin Monna Pursiainen tuli kertomaan meille bloggauksesta. Monnalla on erittäin suosittu blogi, jota hän kirjoittaa toisena ammattinaan. Monnan blogiin pääset tutustumaan täällä. Oli erittäin mukava nähdä livenä aurinkoinen Monna ja lisäksi kuulla hänen hyödyllisiä vinkkejään bloggaamisesta. Täytyy sanoa, että kun Markus kysyi mitä Monnalta opin, jäädyin hetkeksi ihan täysin. En alkuun muistanut yhtään mitään! Mutta pikkuhiljaa asiat palautui mieleen ja vielä tänä aamunakin olen muistanut, että ai niin, sanoihan se Monna siitäkin. Se on monesti niin, että kun oppii paljon tärkeää asiaa, alkuun ei muista mitään. Aivojen täytyy jotenkin ensin prosessoida sitä asiaa ja monesti ne asiat tulee tiputellen mieleen vasta päivän tai parinkin päästä, kun alitajunta on ensin vähän käsitellyt asiaa. Monnan luennosta opin siis todellakin paljon asioita, joita aion siirtää käytäntöön pikkuhiljaa.

Monnan luennon jälkeen muu porukka lähti vielä ravintolaan , mutta mun oma pitkä päivä oli pulkassa tuossa kohtaa. Aloinkin olla jo aika väsynyt, oltiinhan lähdetty Markuksen kanssa aamulla klo 8 ajelemaan kohti Helsinkiä. Tottakai olisi ollut myös mukava mennä muiden mukana ravintolaan, mutta nuo päivän aktiviteetit riitti mulle tällä kertaa näin dieettiläisenä.

Loppuun vielä iso kiitos Alonalle ja Artulle mukavan päivän järjestämisestä! Alona oli ajatellut ihanasti myös dieettiläisiä ja saunan jälkeen oli naposteltavaksi sipsien lisäksi myös kurkku- ja porkkanatikkuja. 

0

Vastaa