NFE 2017 – motivaatiota haettu ja suunnitelmia tehty!

Eilen me otettiin ”Rintama” kohti Lahtea jo aamukuudelta määränpäänä käydä ihastelemassa bikini- ja bodylikkoja lavalla sekä katsastamassa messutunnelmaa.

Mähän voitin SM-liput facearvonnassa ja ilman tuota arvontaa emme olisi lähteneet Lahteen ollenkaan. Tällä hetkellä on vähän säästötoimenpiteitä menossa muiden juttujen suhteen, joten kun Lahteen lähdettiin, päätettiin heti ettei ostohousut ole jalassa, vaikka messut olisi miten mahtavat ja kattavat.

Me oltiin kyseisessä tapahtumassa ekaa kertaa emmekä osanneet messuilta tai kisoilta odottaa oikein mitään. Paitsi että messuja ja messutarjouksia oli kyllä hehkutettu. Aika vähän tuntui olevan nyt ainakaan vaatteita esillä, joka oli toisaalta meidän säästötoimenpiteille ihan hyvä. 😀 Kummankaan vatsa ei proteiinipatukoita tai -vanukkaita kestä pidemmässä juoksussa eli jokapäiväisissä valinnoissa, joten nekään tarjoukset ei meitä päässeet häiritsemään. Lisäravinteita taas on kaappi pullollaan, joten niitäkään ei tarvittu.

Me keskityttiinkin vaan kiertelemään messuilla, nauttimaan erilaisista maistiaisista ja katselemaan kisoja. Sen vuoksi mun on turha tehdä postausta messujen antimista ja hienoista ostoksista. Kuvia ei tullut messuilta paljoa räpsittyä ja ostoksia ei tehty. 🙂

Dina Kaspi voitti oman body-sarjansa ansaitusti. En bodysta muuten niin ymmärrä, mutta esiintyminen pisti silmään ja oli ihan omaa luokkaansa!!

Pääasia mulle olikin nähdä bikinikisat ja myös bodyja käytiin ihmettelemässä, koska sielläkin oli yksi ”livetuttu” lavalla sekä monia somesta tuttuja kasvoja. Ja voi vitsi mikä kisakuume sitä itselle nousikaan!! Mulla käy jokaisissa kisoissa mitkä katsomosta näen, sama juttu. Koko kropan läpi menee kuin sähköisku ja valtava tunneaalto ja alan melkein vollottaa aluksi. 😀 Jotenkin niin herkistävää nähdä kovan työn tehneet tytöt lavalla, sitä muistaa niin selvästi itsekin sen adrenaliinin ja ne tunteet mitä lavalla ja lavan takana kävi läpi.

-169cm ennen eliminaatiota

Mun sarja eli bikinien -169cm oli ensinnäkin isoin ja täten ainut porukka, jossa jouduttiin käydä eliminaatiokierros. Lisäksi sarja oli todella, todella kovatasoinen!! Lähes epätoivoisena totesin Markukselle, että tuoltahan on lähes mahdoton erottua! 😀 Tuskailin myös omaa pituuttani, kun tuo sarja on aina se suurin. 😀 Mutta ei se auta kuin tehdä hommia kahta kovempaa!

Seinäjoen likka Iida Ali-Rantala teki hienon ensimmäisen bikinidepyyttinsä kyseisessä sarjassa taistellen tiensä läpi ensin SM-karsinnoista ja saavuttaen vielä 7.sijan SM-kisoista, aivan mahtava taistelu ja sijoitus kovatasoisessa porukassa! <3

-169cm eliminaation jälkeen

Nyt ajattelinkin tähän loppuun eilisen jälkihöyryissä koota muutaman jutun, jota itse tekisin ja teen seuraavissa kisoissa toisin. Onneksi sitä voi aina olla toisella kisakerralla viisaampi, kun on kerran nähnyt miltä siellä lavalla näyttää! Sen lisäksi sunnuntaina lavalla näkyneet upeat daamit toivat lisävarmuutta siihen mitä ja miten kannattaa toimia.

Viime syksyltä, kuva: Tomi Rehell

Hiukset: Suora tukka toimii kyllä raikkaan sporttisena, mutta ensimmäisenä vetäisin niitä vähän kasvoilta enemmän pois. Miettisin myös, voisiko ihan pienet laineet toimia. Tässä kohtaa luottaisin kyllä silti edelleen isosiskooni, hyvältä ne hiukset nimittäin muuten näyttivät kyllä.

Meikit: Vaikka koin saaneeni ihan kivan meikin aikaan itsekin, seuraavaksi käännyn ammattilaisen puoleen. Tähän asiaan onkin tulossa mukava ratkaisu, siitä lisää myöhemmin. 😉 Tärkeimpänä sanoisin, että ei sitä samaa, tummaa meikkivoidetta koko kasvoille vaan vaaleampaa keskiosiin…

Bikinit: Mahdollisesti tummempi väri, mutta lisäksi ehdottomasti mulle mittatilauksena tehdyt. Tai jos ostaisin käytettynä, en ostaisi enää sovittamatta. Viimeksi mun alaosa oli liian pieni ja meni nippanappa rekisteröinnissä läpi. Alaosa ei noussut tarpeeksi korkealle, jolloin jalatkin näyttää lyhyemmiltä. Nyt onkin huudossa alaosa ilman connectoreita ja housut ekstrakorkealla, jolloin alaosa on melkein lähempänä body fitness-alaosaa. Se näyttää mun silmään kyllä kivalta!

Poseeraus: Treeniä, treeniä ja treeniä. Vaikka itsekin treenasin poseja viime vuonna useamman kerran viikossa, tuli treeniä silti liian vähän tai treenin laatu ei ollut tarpeeksi hyvää. Sitä tuli mekaanisesti hiottua niitä samoja juttuja vaan ilman uutta intoa. Nyt panostan ehdottomasti poseerausvalmennukseenkin. Itseasiassa ensimmäinen poseeraustunti onkin jo buukattu kuukauden päähän. 🙂

 

On se hurjaa, nyt on syksyn kisat käyty ja seuraavaksi odotellaan Suomen kisoissa vaan kevättä, jolloin itsekin kisaan! Kyllä nyt on motivaatio taas huipussaan.

Ja mikä parasta, jos mun sepustukset herätti sussakin innon nähdä kisat, näet ne Yle Areenasta! Mahtavaa, että vihdoin fitness on huomioitu näin. Taidanpa itsekin ihmetellä uusiksi noita kisoja ja analysoida lookkeja samalla, kun mietin omia bikineitä ja tukkaa. 😉

1

Vastaa