Next Level Beauty – esittely ja ripsipidennykset

Mä mainitsin jo aiemmassa NFE-postauksessani tulevan kisalookin ja miten aion seuraavissa kisoissa antaa ammattilaisen hoitaa meikkini. Postauksen pääsee lukemaan täältä. Nyt olisi aika avata lisää tätä meikkiasiaa eli paljastaa uusi yhteistyökumppanini!

On aika siirtää homma niin sanotusti ”nextille levelille”…. Nyt erityisesti Etelä-Pohjanmaa kuulolla jos etsitte hyvää kauneushoitolaa.. Yhteistyökumppani on tietysti Ilmajokinen Next Level Beauty, tunnetaan myös NLB-lyhenteellä.

Toivon mukaan jaksatte muutenkin kahlata koko postauksen läpi kuvineen päivineen, mutta haluan silti jo tässä kohtaa huomauttaa, että lopussa on myös tarjous! 😉

Asematie 16, 60800 Ilmajoki

Next Level Beauty on melko tuore, vain noin vuoden vanha yritys ja mikä parasta, sijaitsee Ilmajoella vain parin kilometrin päässä kotiovestani. Olen monesti miettinyt, että joku kauneushoitola olisi minulle oivallinen yhteistyökumppani. En ollut kuitenkaan aiemmin löytänyt minua miellyttävää firmaa. En ollut sitä varsinaisesti etsinyt, mutta olin kuitenkin asiaa pyöritellyt päässäni.

Olin halunnut kääntyä sellaisen putiikin puoleen, joka mua oikeasti kiehtoo ja koskettaa jollain tapaa. Kun NLB avasi ovensa vuosi sitten, en valitettavasti ehtinyt avajaisiin. Silloin minulla oli muutenkin ehtinyt kisatkin tulla ja mennä enkä viime vuoden puolella tai tämän vuoden alussa vielä ajatellut asiaa sen kummemmin, kun kisatkin siirtyivät ja hässäkkää arjessa oli muutenkin.

Odotustilaa ja ”kynsipistettä”. Odotustilasta löytyy aina pientä naposteltavaa ja juotavaa. 🙂

NLB jäi kuitenkin mun mieleen alusta alkaen. Koska ensinnäkin, liike ja omistaja on Ilmajokisia. Toiseksi, NLB:n ulkoasu ja tietynlainen nuorekkuus ja raikkaus miellyttää. Kolmanneksi, NLB:stä löytyy palveluja tosi laajasti kuten sokerointi, meikki, ripset, erilaiset pistoshoidot, vitamiinitiputus, lävistykset, ylipäätään kaikki kosmetologipalvelut… Vaikka ja mitä! Noistakin moni on kuitenkin minulle tarpeen tulevalla kisadieetillä ja ennen kaikkea kisalookissa.  Lisäksi mainitsemisen arvoisena asiana emani-mineraalimeikkisarja, jota NLB jälleenmyy ja käyttää tietysti myös meikeissään. Tää mineraalimeikkisarja kyllä kolahti kovaa ja oli piste i:n päälle, kun itse suosin muutenkin luonnollisuutta esimerkiksi ruokailuissanikin. Olisi hyvä siirtää luonnolliset raaka-aineet myös meikkeihin.

Emani-mineraalimeikit

Kun kohtasimme omistajan, Palomäen Hannan, kanssa sattumalta lastemme koulupäivässä, olin enemmän kuin iloinen, kun Hanna itse otti puheeksi kisameikin ja yhteistyön. 🙂

NLB:ssa on omistaja-Hannan lisäksi kolme vuokratuolilaista. Hanna itse on SKY-kosmetologi ja hoitaa täten erilaiset kosmetologin palvelut. Lisäksi hänellä on ripsipidennyskoulutus ja pitkä tausta hiustenpidennysten parissa ahertamisesta.

Pirke on kynsimuotoilija ja lisäksi lähihoitaja. Kynsien ehostamisen lisäksi Pirke tekee myös kestopigmentointeja, jotka ovat itseasiassa tämän kuun loppuun asti -50%! Kannattaa nyt tarttua tarjoukseen jos olet kestopigmentointia joskus suunnitellut.

Ritu on sisätautikirurginen sairaanhoitaja ja hänen kauttaan onnistuu erilaiset täyteainehoidot, mesolankahoidot, vampyyrihoidot, lävistykset ja vitamiinitiputukset! Ja mikä parasta, Ritu tekee hommia myös Helsingissä eli myös etelän porukan kannattaa olla kuulolla noilta osin. Kysykää lisää minulta tai suoraan NLB:stä jos Ritun palvelut Helsingin päässä innostaa!

Lisäksi yhtenä työntekijänä on Hannan tyttö Camilla, joka on ripsitaiteilija ja lisäksi lähihoitajaopiskelija.

NLB vie kauneuden todellakin nextille levelille tarjoamalla alansa ammattilaiset asiakkaan käyttöön ja palveluja oikeasti laidasta laitaan. Halusit sitten täytettä huuliin, rentouttavan kuumakivihieronnan, pidennystä hiuksiin tai vaikkapa häämeikin, löytyy kaikki saman katon alta. 🙂

Hoitohuoneen ihana seinä

Itse olin NLB:ssä laitattamassa eilen ripsipidennykset. NLB on sertifioitu JB lashes-ammattilainen eli he käyttävät laadukkaita JB lashes-ripsiä pidennyksissään. JB lashes-ripset ovat todella kevyitä ja ohuita ja täten myös erittäin helliä omalle ripselle. Usein suositellaan ripsipidennyksistä pidettävän välillä pieniä taukoja, mutta koska JB lashes-ripset ovat niin kevyet, ei taukoja ole välttämätön näiden kanssa pitää. JB-ripsien kanssa ei omat ripset pääse kärsimään kuten monien huonolaatuisempien ripsikuitujen kanssa.

Nämä JB-ripset ovat myös ihanan luonnolliset! Ne kiinnitetään jokaiseen omaan ripseen eli ripsiä kyllä silmien ympärille sujahtaa rutkasti. Oheutensa ansiosta ne ovat kuitenkin luonnolliset eikä ripsistä näe kilometrien päähän, että niissä on pidennykset. Mun mielestä on kiva asia, että ollaan koko ajan menossa luonnollisempaan suuntaan tässäkin asiassa. Samalla ripset ovat kuitenkin riittävän näyttävät ja ennen kaikkea, oma look on ympäri vuorokauden ihanan huoliteltu.

Ennen
Jälkeen

Mun ripset ei oo mitenkään erityisen tummat ja oon myös ajatellut, että niitä ei ihan hirveästi oo. Hanna kuitenkin totesi mulla ripsiä olevan todella paljon ja laittamisessa vierähtikin lähemmäs kolme tuntia. Mutta en kyllä valittanut, aika kului kuin siivillä lämmitetyssä hoitotuolissa (!!) paksun peiton alla maatessa ja samalla jutellessa mukavan ammattilaisen kanssa niitä näitä. 🙂

Ja tiedättekö mitä? NLB:n laadukkaat ripset ovat todella edulliset hintansa puolesta jo muutenkin. Vain 80€. Mutta… Nyt mulla on ilo tarjota teille vielä -15% alennus jos mainitsette mun nimen/blogin varauksen yhteydessä! Kun käytätte kotisivujen kätevää ajanvarauskalenteria, voitte lisätietoihin merkata mun nimen. Toimi kuitenkin nopeasti, tarjous on voimassa vain marraskuun loppuun eli 30.11.2017 asti! Nyt siis hyvät, laadukkaat ripset vain 68€! 

 

Postauksessa kuvia NLB:stä niin pääsette vähän liikkeen tunnelmaan, käykää ihmeessä myös paikan päällä tutustumassa!

Lisäksi käykää seuraamassa Next Level Beautya instagramissa @nextlevel_beauty ja facebookissa!

NLB:n palveluihin, hinnastoon ja mm. ajanvaraukseen pääset tutustumaan heidän nettisivuillaan: http://www.nextlevelbeauty.fi/

0

Vastaa