Mun aakkoset

Poselandin bloggari Pauliina heitti tässä hetki sitten haasteen oman elämän aakkosista. Nyt on mun aika vastata siihen! Käykäähän lukemassa Pauliinan aakkoset täältä

A – Autot. Moni ei tiedäkään, että olen päivätöissä autoalalla. Joillekin auto on vaan kulkuväline, jolla pääsee paikasta A paikkaan B tai jotkut ei edes tunnista automerkkejä. Itselle oma auto on tärkeä asia, tykkään ajaa autolla ja väkisinkin tiedänkin niistä jonkun verran varaosamyyjän ammattini (=autoalan perustutkinnon) takia.

– Banaani. Syön sitä lähes joka päivä jossain muodossa. Smoothiessa, sellaisenaan, jogurtin/rahkan seassa, lättyinä. Se vaan on niin hyvää!

– C-vitamiini. Vähän mielikuvitukseton, mutta nyt en keksinyt muutakaan. Tärkeää vastustuskyvylle ja mm. stressille! Itse käytän lähes ympäri vuoden jauhemuodossa. Jauhemaisena se on myös ihanan virkistävä aamudrinkki!

– D-vitamiini. Vielä tärkeämpi, kun edeltävä C. Tätä napsin joka aamu. Paitsi tään vuoden kesä oli niin hyvä ja aurinkoinen, että silloin pidin välillä vähän taukoa.

– Eläimet. Oon erittäin eläinrakas ja eniten se rakkaus kohdistuu koiriin, mutta ei kyllä montaa eläintä ole, josta en tykkäisi. Haaveilin vuosia eläinlääkärin ammatista.

– Fitness. Kerran kisannut bikini fitneksessä, toisella kertaa jäi dieetti puolivälissä kesken. En tiedä kisaanko enää koskaan, mutta aina ne fitnesslajit on lähellä sydäntä ja niitä on kiva vähintään seurata sivusta.

– Game of thrones. Sori Pauliina, jouduin matkia sua. Mutta onhan tää niin koukuttava sarja ja odotellaan kuumeisesti uutta kautta! 😀

H – Hormonit. Oon erittäin kiinnostunut hormonitoiminnasta ja myös opiskellut siitä. Lisäksi Markus voi varmasti allekirjoittaa, että meilläkin asuu joskus ihan eriskummallinen hormonihirmu. Ei ikinä tiedä tuleeko seuraavaksi itku, nauru vai raivo. 😀

– Ilmajoki. Oon syntynyt Ilmajoella, asunut Seinäjoella välissä muutaman vuoden, mutta niin vaan veri veti takaisin Ilmajoelle ja siellä on hyvä asustaa.

– Joulu! Se tulee ihan pian ja mä nautin täysin siemauksin!

– Kirjat. Luen paljon! Moni ei sitä ehkä uskoisikaan, kun tuntuu ettei mulla silti vapaa-aikaa ikinä ole. Tänä vuonna oon lukenut tähän mennessä 32 kirjaa. Eihän se valtava määrä oo ja monet lukee paljon enemmän, mutta kun otetaan huomioon päivätyö, oma yritys, treenaaminen, perhearki…

– Liikunta. Tärkeä osa arkea. Mitäpä tätä selittelemään?

– Me. Meidän perhe. Ollaan hyvä tiimi ja vahvistutaan ja kasvetaan entisestään tammi-helmikuun vaihteessa.

– Naiset. Mun elämässä on monia tärkeitä naisia, joiden kanssa jakaa asioita, ajatuksia ja hetkiä. Tärkeimpänä luettelisin omat siskot, oma äiti ja mm. Minna.

– Onni. Onnea ei tarvitse tavoitella, se löytyy sieltä omasta arjesta.

– Personal trainer. Mun sivutoiminen työ.

Q – Queen. Kai jokainen äiti/nainen on oman perheen kuningatar? Eikös?

– Rintama. Meidän ”lapsi”, oma kuntosali.

– Suklaa. Tumma suklaata menee harva se päivä ihan normaalissa ruokavaliossa jopa fitnessdieetillä! Lisäksi rakastan myös maitosuklaata ja ihan kaikkea suklaata.

– Terveys. Todella tärkeä ja arvostettava asia, ei ikinä itsestäänselvää. Kokonaisvaltainen terveys on yllättävän monimutkainen ja samaan aikaan todella mielenkiintoinen juttu!

– Uni. Todella tärkeä asia ihmisen hyvinvoinnille ja terveydelle ja itse en pysty toimia edes alle 7h yöunilla.

– Vaimo. Oon aviovaimo ja otan sen tittelin tosissani. Avioliitto on mulle tärkeä ja pyhä asia ja mun mielestä avioliittoa pitäisi aina kunnioittaa.

W – www… Netti on aika olennainen osa nykypäivää. Mutta itseasiassa nykyään tuota www:tä ei edes tarvi juurikaan käyttää, kun kaikki toimii ilman sitä! Eli ei edes niin olennainen osa elämää. Höh. 😀

– X-vartalo. Se on se juttu mitä itsekin haaveilee ja tavoittelee, mutta ei enää niin kuumeisesti kuin vielä joskus. Moni muu asia on aika paljon tärkeämpää nykypäivänä kuten mahdollisimman hyvä fyysinen kunto sen mahdollisimman hyvän ulkomuodon sijaan.

– Yrittäjyys. Ollaan sivutoimisia yrittäjiä, toivottavasti joskus myös päätoimisia. Yrittäjyydestä on opittu reilu vuodessa paljon, viimeisen kahden kuukauden aikana vielä enemmän ja silti on paljon vielä opittavaa!

– Zzzzz… Taas se uni! Nukkuminen on mukavaa.

Å – Nyt lyö tyhjää.. Ei vaan irtoa mitään.

Ä – Äitiys. Se on yksi elämäni tärkeimpiä, haastavimpia sekä antoisimpia tehtäviä. Ei tätä tarvitse edes selitellä.

Ö – Ötökät. Mä inhoan ja pelkään lähes kaikkia ötököitä. Oudoimpana ehkä perhoset.

Osa aakkosista oli todella tärkeitä asioita ympäri vuoden ja kokonaisvaltaisessa elämässä, mutta osaan valikoitui sana, joka nyt äkkiseltään tuli mieleen ja joka on jollain lailla ajankohtainen. Kuten vaikkapa joulu. 😀 Mä veikkaan, että tätä postausta pitäisi tehdä ja haudutella monta viikkoa ja siltikin seuraavana päivänä juolahtaisi jo kymmenen parempaa sanaa mieleen. Joihinkin kirjaimiin olisi keksinyt monta ja joutui ihan valita minkä ottaa, se ärsytti. 😀 Mutta ei oteta sitä niin vakavasti! Toivottavasti en kuitenkaan unohtanut mitään kovin tärkeää ja olennaista. 

1

Tällä artikkelilla on 4 kommenttia

 1. Pauliina M

  Hei huippua, että lähdit mukaan! 🙂 Näitä on niin kiva lukea muilta <3

  1. Annika Rintala

   Nää on kyllä kivoja!! 🙂 Ja mä tein vielä tarkoituksella niin, että en lukenut sunkaan omaa kovin tarkasti ennen kuin olin jo loppuvaiheilla ja bongasin sulta tuon Game of Thronesin. 😀 Muuten käy helposti niin, että pää menee ihan lukkoon, ei keksi muka yhtään mitään ja sitten tuntuu, että toisen vastaukset olis aina itsellekin sopivia. 😀

 2. Clarissa Pajukoski

  Nää on kivoja! Itselläkin työn alla 🙂 Ja tohon perhos-juttuun niin samaistun. Itse pelkään niitä ihan älyttömästi 😛

  1. Annika Rintala

   Kiva jos säkin teet! 🙂 Oi, joku jakaa perhospelon! 😀 Mua inhottaa kun niillä on niin isot siivet ja ne lentelee jotenkin niin omituisesti miten sattuu ja tulee siten helposti päälle ja…… 😀 En näe sen vuoksi edes sitä niiden kauneutta kuten useimmat näkee. 😀

Vastaa