Meistä tulee kuntosaliyrittäjiä!

Moni mua instagramissa seuraava onkin saanut jo viitteitä tulevasta. Meille siis on parhaimmillaan tapahtumassa muitakin isoja asioita, kun pelkästään tämä raskaus ja perheenlisäys. Meistä nimittäin tulee kuntosaliyrittäjiä! 

Syyskuun alussa, tarkalleen 8.9, avataan Markuksen kanssa Ilmajoelle oma toiminnallinen kuntosali. Tämä haave on itänyt meillä siitä asti, kun pt-koulutus käytiin ja oma yritys perustettiin. Ja vähän sitä ennenkin. Nyt tätä kuntosaliprojektia onkin sitten viety eteenpäin jopa tämän vuoden alusta asti ja viimein ollaan siinä pisteessä, että ollaan saatu omat tilat, remontti on jo loppusuoralla ja avajaisetkin häämöttävät jo kahden viikon päässä!

Siinä tilat alkutekijöissään, aika kivasti on tästä jo edistytty!

 

Mehän ollaan ihan aloittelevia yrittäjiä. Vuoden verran ollaan pyöritetty meidän omaa Rintamaa eli pidetty ryhmäliikuntaa ulkona sekä koulun jumppasalissa, tarjottu personal training-palveluja sekä myyty lisäravinteita. Sitä ennen ei meillä ollut minkäänlaista kokemusta yrittämisestä. Ei siis olla synnytty yrittäjäperheisiin. Vuoden mittaan on ehtinyt oppia jo paljon, mutta täytyy sanoa, että on ihan eri hankkia omat tilat, kun tarjota pt-palveluja ja ryhmäliikuntaa ”muiden nurkissa”. Eli kyllä sitä on tässä saliprojektin edetessä tuntunut aika monesti myös siltä, että kokemusta ei oo sitten yhtään minkäänlaista yrittämisestä. Onneksi joka päivä voi oppia uutta ja aina voi kysyä kokeneemmilta. Suurin ongelma tässä kysymisessä onkin ehkä se, että aina ei edes osaa esittää niitä oikeita kysymyksiä, kun joitakin asioita ei edes tajua tai osaa odottaa ennen kuin ne vaan tipahtaa vastaan ja sitten onkin jo myöhäistä kysyä. 😀

Toisaalta sanoin yksi päivä Markukselle, että ”Ei tää yrityksen perustaminen tähän mennessä silti niin stressaavaa oo ollut, kun esimerkiksi dieetti. Ei oo joutunut purra hampaita rikki öisin tai vastaavaa. Ja dieetillä sentään tiedät koko ajan mitä oot tekemässä seuraavaksi tai jopa viikon tai kuukauden päästä, toisin kuin tässä ei ole välillä mitään hajuakaan.”  😀

Mutta, ne stressaavimmat ajathan on varmaan vasta edessä, kun murehditaan avajaisia, tehdään ympäripyöreää päivää ja muuta vastaavaa. Onneksi kuitenkin toteutetaan samalla yhdessä sitä molempien haavetta, niin rasituksen taakka tuntuu huomattavasti pienemmältä. 🙂

Viime viikolla näytti tältä ja tämänkin jälkeen on saatu lisää paketteja nurkkiin. 🙂

Ja sitten siihen meidän saliin. Millainen sali meille tulee? Meille tulee toiminnallinen kuntosali. Meillä ei tulla näkemään laitteita missä istutaan. Meillä tullaan näkemään paljon vapaata tilaa, vapaita painoja (eli levytankoja, levypainoja, käsipainoja…), kahvakuulia, battle ropesit (eli voimaköydet), työntökelkka, vastuskuminauhoja….. Salille pääsee kulkukortilla aamusta iltaan, mutta lisäksi ryhmäliikuntatunteja tulee yli kymmenen viikkoon. Toiveista huolimatta meillä ei valitettavasti tulla näkemään ihan niitä perinteisimpiä tunteja kuten bodypumpia ja vastaavaa. Vaan toiminnallisuus näkyy enemmän myös ryhmäliikunnassa. On mm. toiminnallinen treeni eli ”Rintamareeni”, voimatunti, liikkuvuutta, kahvakuulaa, kehonpainoa, HIIT ja kehonmuokkausta. Kuitenkin niin, että kaikille löytyisi vähän jotain eli löytyy kyllä tutumpiakin tunteja kuten edellänäkyvä kahvakuula tai kehonpaino.
Ryhmäliikunta ja kuntosalitreenit tapahtuu samassa avarassa tilassa eli varsinaista ryhmäliikuntasalia ei tulla näkemään. Ryhmäkoot pidetään kuitenkin suhteellisen pienenä, että myös itsenäiset treenaajat mahtuvat mukaan eikä heidän treeni kärsi ryhmäliikunnasta.

 

Meidän Rintaman avajaiset on tosiaan 8.9 Ilmajoella osoitteessa Kaaronojantie 1, tervetuloa tutustumaan meidän tiloihin! Ja samalla herkuttelemaan mun äitin valmistamilla kakuilla!
Paljon on vielä tehtävääkin, mutta eiköhän me saada kaikki nippuun siihen mennessä.

Vielä loppuun miete minkä totesin Markukselle yksi päivä. ”Mun mielestä tässä yrittämisessä on noussut tähän mennessä jo yksi asia mieleen. Se on hullun hieno tunne, kun tämä projekti on meille itselle niin tärkeä asia ja ollaan nähty sen eteen paljon vaivaa. Ja sitten yhtäkkiä siitä tulee tavallaan kaikkien muidenkin asia, ihmiset innostuu ja asiasta tulee tärkeä myös monelle muulle.” 

PS. Käykää myös seuraamassa Rintamaa:
Instagram
Facebook

2

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

  1. Nimetön

    On kyllä totta, että aina voi kysyä kokeneemmilta. Ja jos vielä on tuttu jolta kysyä, vielä parempi. Toivottavasti kuntosali on lähtenyt hyvin käyntiin. Itse käyn kuntosalilla kolmisen kertaa viikossa. Nyt on ollut yli viikon tauko, kun olen ollut kipeenä. https://omasali.fi/kuntosaliyrittajaksi/

Vastaa