Halutaan palkata valokuvaaja salille

Kuka ehtii valokuvata treenejä salilla? Miten te sen teette? Ootteko aina kaverin kanssa treenaamassa, joka kuvaa omilla sarjatauoilla? Vai kuvaatteko itse? Kuvaatteko pätkät oikeista treenisarjoista vai jopa treenin jälkeen ”lavastetusti”? 

Mä oon aina ihmetellyt (en mitenkään negatiivisesti) niitä, jotka saavat instagram-feedinsä täyteen treenivideoita ja -kuvia. Kyllä mäkin haluaisin saada kivaa materiaalia treeneistä myös muiden nähtäville. Mutta.. En mä ikinä ehdi tai pysty kuvata! Joskus harvoin pyydän Markuksen kuvaamaan, mutta yleensä en malta häiritä toisen treeniä. Kuitenkin toisella saattaa olla meneillään hyvinkin intensiivinen treeni meneillään lyhyine palautuksineen. Ei siinä olemattomalla tauolla halua keskittyä toisen kuvaamiseen. En mäkään haluaisi ja ehtisi jos sarjatauot olisi jotain 30-60 sekunnin luokkaa. Tai vaikka olisi voimatreeni meneillään ja palautukset usean minuutin, on se fokus niissä seuraavissa nostoissa kuitenkin.

Tästä syystä mun salikuvat on aina tätä luokkaa….

Joskus mä oon myös asetellut kameran juomapulloa vasten ja laittanut sen kuvaamaan. Mutta täytyy myöntää, että mitä harvemmin tuota tekee, sitä suurempi kynnys siihenkin tulee. Mitähän ne muutkin treenaajat ajattelee? Tai sitten salilla ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi tilaa, jolloin joutuisit laittaa kameran sellaiseen paikkaan, että joku saattaa tulla siihen eteen tai juomapullo kameran kanssa olisi jotenkin muiden treenaajien tiellä – ei hyvä. Sen lisäksi täytyy myöntää, että vaikka sali olisi typötyhjä muista treenaajista, se kuvaaminen helposti unohtuu. Sitä vaan keskittyy siihen treeniin niin 110%:sesti, että se kuvaaminen ei käy mielessäkään. Ei vaan jaksa alkaa säätää kameran kanssa. Ja jos tekisi niin, että kuvaisi vasta koko setin jälkeen yhden ylimääräisen sarjan ”lavastetusti”, ei sekään innosta. Sitä on jo kaikkensa antanut ja valmis lähtemään kotiin ruokapatojen äärelle.

Mun lempparitreenihousut: Disturb.fi

Sen lisäksi, vaikka mulla ei ikinä ole varsinainen kiire salilta kotiin, niin haluan kuitenkin päästä sieltä ripeästi pois muihin hommiin. Onhan meilläkin arjessa niin paljon muuta; kotityöt, lapsen kanssa oleminen, päivätyön lisäksi Rintaman hommat, koiran lenkittäminen…. En missään nimessä tykkää treenata kiireellä, kun kyllähän te tiedätte… Treenistä ei tuu yhtään mitään jos koko treenin vilkuilet kelloa ja lasket minuutteja siihen koska pitää olla seuraavassa paikassa. Kyllä, joskus toki joutuu mahduttaa treenin tiukempaan väliin, mutta ei silti liian tiukkaan. Yleensä siis on aikaa treeniin hyvin, mutta täytyy myöntää, että silti sitä on vähän sillä mielellä, että reippaasti treeni alta pois ja kotiin. Kuulostaa nyt siltä, että hoidan treenin jotenkin toisella kädellä ja pakollisena pahana. Ei asia todellakaan niin oo, mutta haluan olla tehokas ja yleensä pidän sarjatauoista hyvin kiinni. Mä oon just niitä treenaajia, jotka ei esimerkiksi jaksa juoruta salilla vaan haluaa toimia tehokkaasti ja keskittyä olennaiseen. Ei siinä jaksa alata kaivaa kameraa esiin ja kuluttaa aikaa siihenkin.

Eli miten ihmeessä te treenikuvaajat sen teette? Onko teillä vaan yksinkertaisesti aikaa siihen treeniin varattu päivästä sen verran reilusti? Vai ootteko te palkanneet salaisen kuvaajan? 😀 

0

Vastaa