Faktoja minusta!

Koska mulla oli tässä välissä pitkä tauko kirjoittelusta ja uusia lukijoita varmasti tulee Poselandille ja munkin blogiin, niin ajattelin nyt kirjoitella tiettyjä faktoja musta! Lisäksi tää on ihan hauska muistutus myös vanhoille, tutuille lukijoille. Faktojahan olisi olemassa ihan pilvin pimein, mutta valikoin nyt sellaisia tärkeämpiä faktoja, jotka liittyvät myös aiheisiin mistä voisin tulla tänne blogiin päivittelemään kuten vaikkapa harrastukset tai koulutus. 

Ensinnäkin olen 30-vuotias äiti ja vaimo Ilmajoelta, Etelä-Pohjanmaalta. Minulla on kaksi lasta Viivi ja Ilmari, jotka ovat syntyneet maaliskuussa 2010 ja tammikuussa 2019. Hauska fakta tähän väliin; Viivi on syntynyt 27.3, Ilmari on syntynyt 27.1 ja meidän hääpäivä on 27.10. Jotenkin tuo 27-numero siis seuraa meidän perhettä!

Olen harrastanut lapsena 5-10 vuotta ratsastusta. Tuo pitkä haitari siksi, että ensimmäiset 5 vuotta harrastin säännöllisemmin ja sen jälkeen muuttui aavistuksen epäsäännöllisemmäksi. Lisäksi olen harrastanut n. 7 vuotta jalkapalloa, jonka lopetin täysi-ikäisyyden kynnyksellä. Sen lisäksi olen ollut 6-vuotiaasta asti innokas lukemaan ja luen edelleen paljon. Lukemisharrastuksen myötä tykkään myös kirjoittaa, olenkin kirjoittanut runoja jonkin verran ja kirjan kirjoittamisesta haaveilen. Kirjan aihe ja lähes koko tarina on olemassa jo valmiina päässä ja olen siitä pätkiä kirjoittanut.

Koulutukseltani olen varaosamyyjä eli olen käynyt autoalan perustutkinnon erikoistuen varaosamyyntiin. Olenkin tehnyt kyseistä työtä vakipaikalla vuodesta 2012 asti. Nyt olen kuitenkin ollut vuoden 2018 joulukuusta asti ensin äitiyslomalla ja sitten opintovapaalla tehden vain pieniä lomasijaisuuksia tässä välissä. Tällä hetkellä opiskelen siis sairaanhoitajaksi ja koulua olisi vielä noin kaksi vuotta edessä.

Vuonna 2012 löysin kuntosalin elämääni ja sillä tiellä ollaan edelleen. Vuonna 2014 otin ensimmäisen valmennuksen ja vuonna 2015 ensimmäisen virallisen bikini fitness-valmennuksen. Bikini fitneksessä kisasin vuonna 2016 ja toinen dieetti jäi kesken vuonna 2018 hormonitoiminnan ongelmien vuoksi. Silti tuo vuoden 2018 väliin jäänyt kisa on jäänyt kaivelemaan, mutta katsotaan jossain kohtaa olisiko vielä intoa ja rahkeita. Tällä hetkellä keskityn voimanostoon etävalmennuksen merkeissä. Katsotaan riittääkö rahkeet ikinä kisaamaan voimanostossa, mutta tavoitteita ja haaveita pitää aina olla!

Vuonna 2017 kävimme mieheni Markuksen kanssa yhdessä Spartanin personal trainer-koulutuksen ja pyöritimme kolmisen vuotta omaa yritystä nimeltä Rintama. Meillä oli myös kuntosalitilat 1,5 vuotta, mutta jouduimme kuntosalista tämän vuoden alussa luopumaan, kun toiminta ei vain kannattanut vaan oma rahapussi vain kutistui ja kutistui ja meni miinukselle. Aina kannattaa toki yrittää eikä se sinänsä kaduta, koska saimme paljon uutta kokemusta ja uusia tuttavuuksia, mutta raskaita aikojahan nuo olivat. Tämän yrityksemme myötä minä sain mahdollisuuden vetää ryhmäliikuntaa myös oman yrityksen ulkopuolella ja siitä nautin kyllä hirveästi. Jouduin kuitenkin ryhmäliikuntaan liittyvistä työtarjouksista tänä syksynä raskain sydämin luopua, koska ei vain rahkeet riitä opiskelun rinnalla kaikkeen. Liikuntaan sekä hyvinvointiin liittyen olen käynyt myös FLT:n hormonit-verkkokurssin sekä muitakin kursseja liittyen ravitsemustilaan ja mm. synnytyksen jälkeisestä liikunnasta oman verkkokurssin. Eli monenlaisia oppeja on takataskussa.

Tässä niitä ehkä tärkeimpiä asioita olisi. Perhearki, urheilu ja koulutus sekä muut taustat sen parissa, opinnot… Lisäksi olen aikeissa opiskella myöhemmin vielä kätilöksi ja raskaus ja synnytys aiheena sekä liikunta raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen kiinnostaa valtavasti. Saapa siis nähdä saanko jonain päivänä lopulta vielä yhdistää tämän kaiken niin, että tästä kaikesta taustasta on hyötyä?! 🙂

Tällä kertaa kuviksi valikoitui kesän kuvauksissa otettuja kuvia, mutta voisin jossain kohtaa jatkaa tätä postausta siten, että laittaisin tänne vanhoja kuvia vuosien varrelta! Vanhoja kuvia, kun on aina hauska katsella! 

5

Vastaa