2,5 vuoden muutos (+arvonta on päättynyt!)

Kirjoittelin jo marraskuussa postauksen missä esittelin aavistuksen mun kehonmuutoksia ja ennen kaikkea painon muuttumista vuosien varrella. Postaukseen pääset TÄÄLTÄ. Nyt mulla tuli niin sopivat vertailukuvat vastaan, että ajattelin esitellä mun reippaan kahden vuoden muutoksen. Koska kyllähän ne muutoskuvat kiinnostaa porukkaa aina

Lokakuussa 2015 aloitin silloisen valmentajani (nyttemmin valmentaja vaihtunut) kanssa projektin kohti syksyn 2016 kisoja. Olihan sitäkin ennen jo treenailtu enemmän tai vähemmän säännöllisesti. Mutta kun alla olevaa kuvaa katsoo, käy mielessä onko tuota ennen muka voitu tehdä yhtään mitään.. Ainakaan oikein. Kroppa oli tuossa kohtaa vielä todella sekaisin syömishäiriöisen käyttäytymisen takia enkä tiennyt totuutta oikeasta, mulle sopivasta ruokavaliosta. Söin arkena ”hyvin” ja viikonloppuisin herkuttelin ”vähän”. Todellisuus herkuttelussa oli kyllä jotain muuta kuin vähän eikä se arjen syöminenkään ollut mitenkään ihan oikeilla raiteilla.

Painoa kyseisessä kuvassa on jotain 67kilon tienoilla.

Muutenkin sitä miettii näin jälkikäteen, että olisko sitä fiksua tekemistä pitänyt vähän kauemmin jatkaa ja opetella ennen ensimmäisiä kisoja. Ja sehän onkin todella yleistä, että kisadieetille ja lavalle hypätään ihan liian nopeasti. Toisaalta se ei ole väärin, koska bikini fitness ei vaadi valtavaa lihasmassaa, mutta kyllä mä silti kehottaisin näin jälkikäteen itseänikin opiskelemaan asioista vielä vuoden tai pari ennen kuin lauteille hyppää. Mutta tehty mikä tehty ja yksi yleisimpiä tapojahan oppia on sieltä kantapään kautta. Ja toisaalta jos jotain hyvää haetaan, ekat kisat opetti paljon ja nyt tietää taas ihan erilailla miten toimia sekä dieetillä että siellä lavalla.

Tässä taas on kuva viime sunnuntailta, painoa 60kg. Tosin on hyvä muistaa, että tässä on nyt dieetattu 9 viikkoa, mutta… Eiköhän sen muutoksen huomaisi ilman dieettiäkin, koska eihän tästä nyt mitään järkyttävää rasvamäärää oo vielä sulateltu.

Ja jos jotakuta tää dieetti tässä välissä vaivaa eikä näe sen vuoksi todellisuutta off-kuntojen välillä, niin vertailukuvana vielä kuva ennen dieettiä. Asento on eri, mutta näkee silti kehonkoostumuksen muutoksen.

Painoa alla olevassa kuvassa on n. 63kg. Ja tämä on siis se off-kunto, johon on syöty viikottain suklaata ja muuta kivaa eikä tehty yhtään aerobista. Joten tää toimii suorana verrokkina tuohon kaikista ylimpään kuvaan 2,5 vuotta sitten. ”Jotain” on tehty tässä välissä oikein. Kyllä se vaan on niin, että se oma muutos on yksi asia, joka motivoi eniten!

Vielä loppuun.. Torstain tärppien viimeisessä osassa oli arvonta, joka on nyt päättynyt. Arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkiä Tanja. Voittajalle on lähtenyt sähköposti aiheesta.

Paljon onnea vielä voittajalle ja iso kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Ps. Jos haluat kuitenkin kokeilla ja ostaa Nutriworksin tuotteita, niin meiltä Rintamalta niitä saa! Ota yhteyttä (facebook, sähköposti; annika@rintama.fi tai instagram) niin sovitaan lähialueella asuvien kanssa nouto tai jopa kotiinkuljetus ja postittaessa päästään varmasti sopuun fiksuista postikuluista. 🙂

2

Vastaa

Close Menu