Uusi maailma aukesi silmälaseilla

Vihdoin mä sain ne -kauan kaipaamani silmälasit nimittäin!
Mä sain sekä silmälasini, että aurinkolasit vahvuuksilla yhteistyönä Kampin Synsamilta ja nyt kerronkin teille tästä vähän lisää.

Mulle ei ole annettu minkäänlaisia postausohjeita/vaatimuksia, eli kaikki kirjoittamani on puhtaasti mun omaa kokemusta ja halua kertoa siitä.

Aloitetaan siitä, että olen käynyt noin vuoden välein tarkastuttamassa näköni.
Tein tämän pari kertaa aikaisemmin Italiassa tutulla optikolla, joka molempina vuosina sanoi mulle mun näön huononevan pikkuhiljaa.
En huolestunut mutta huomasin eron siinä, kuinka näin ”esimerkkilaseilla” joita kokeilin ja kuinka taas ilman niitä.
Tuosta vierähti aikaa ja päädyin menemään erään liikkeen ilmaiseen näöntarkastukseen täällä Suomessa viime vuoden puolella.

Tarkastus oli hyvin nopea ja mulle jäi fiilis, ettei mitään edes kunnolla tarkastettu. Sen jälkeen mulle sanottiin, että ”on siellä ihan vähän jotain pientä heittoa, mutta ei mitään mitä kannattaisi välttämättä laseilla lähteä korjaamaan”. That’s it.
Tuosta tarkastuksesta jäi vähän kummallinen olo, sillä mä mainitsin muunmuassa sen, kuinka paljon asioita mä näen kahtena ja kuinka mun on hankala nähdä kauas tämän vuoksi.
Noh, ei siinä mitään.

Tuo homma jäi kaivelemaan kuitenkin sen verran, että kuullessani mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä Synsamin kanssa mä ehdotin, että tarkastettaisiin mun näkö ensimmäisenä.
Näin tehtiin.

Mulla oli pieni epäilykseni tarkastuksen suhteen edellisen kokemuksen jäljiltä. Se osoittautui kuitenkin turhaksi.
Mua palveltiin äärettömän hyvin ja huolellisesti ja kaikki mahdollinen käytiin läpi.
Tarkastuksen jälkeen mä sain kattavan selostuksen siitä, mikä siellä mun näössä oikein heittää, mistä mikäkin johtuu ja mitä siellä täytyy korjata.
Ja olihan siellä korjattavaa!
Sekä lähi- että kaukonäössä oli pientä vikaa, jonka lisäksi mun silmissä on hajataittoa ja kaiken kukkuraksi vielä piilokarsastusta.
Tämä kaikki löytyi ja kaikki korjattavissa oleva päätettiin korjata.
Lisäksi mä pyysin, että laseissa olisi vielä sinivalosuoja, joka on mulle ahkeran puhelimen ja tietokoneen käytön vuoksi hyvin tarpeellinen.

Sitten vain lasien sovitukseen. Pääsin valitsemaan itselleni sekä silmälasit, että aurinkolasit vahvuuksilla.
Tästä on muuten Synsamilla tarjous tälläkin hetkellä. Silmälasien ostaja saa kaupan päälle aurinkolasit vahvuuksilla tai ilman!

Mulla oli mukana makutuomarina mun ystävä Riina, jonka lisäksi Synsamin ihana optikko auttoi lasien valinnassa. Yhteistyöllä löydettiin täydellinen parivaljakko.

Yksi asia joka mua erityisesti ilahdutti oli se, että mulla oli tulossa pian tuon jälkeen matka Floridaan ja tiesin, ettei laseja ehtisi todennäköisesti siihen mennessä saada. Mainitsin kuitenkin asiasta.

Kaksi päivää ennen reissuun lähtöä mulle kuitenkin soitettiin Synsamilta, että mun aurinkolasit oli tilattu pikavauhtia, jotta saisin ne mukaan reissuun!
Sain kuin sainkin täydelliset aurinkolasit tuonne ja voi, kuinka paljon ne helpotti mun reissua!

Ensimmäistä kertaa elämässäni mä oon oppinut käyttämään aurinkolaseja, sillä ne on aina ahdistaneet mua ja tuntuneet siltä, että näkö vain huononee.
Nyt, kun aurinkolaseissakin on vahvuudet niin voisin pitää niitä vuorokauden ympäri, sillä niillä näkee niin HYVIN! 😀
Lisäksi oon aivan rakastunut mun molempiin laseihin.
Aurinkolasit on mulla Guccin ja silmälasit Pradan kehyksillä.Loppuun listaan teille Synsamin tän hetkiset tarjoukset, jotka ovat voimassa 15.6. saakka:

– Silmälasien ostajalle aurinkolasit kaupan päälle vahvuuksilla tai ilman.
– Kaikki aurinkolasit vahvuuksilla tai ilman -25%
– ILMAINEN NÄÖNTARKASTUS. 
Tän suosittelen vähintäänkin käyttämään, jos olet vähänkään epätietoinen oman näkösi tilanteesta. Mulle aukes laseilla ihan uusi, terävä ja päänsärytön maailma! 😀

Sain tuotteet yhteistyössä Kampin Synsamilta.

1

Vastaa

Close Menu