Tämän hetken kuulumiset ja kesän suunnitelmat

Ajattelin pitkästä aikaa ihan vain päivittää teille kuulumiseni.
En ihan hirveästi ole viime aikoina omista menemisistäni, tekemisistäni ja suunnitelmistani tänne kirjoitellut ja paljon on ehtinyt tapahtua taas.
Senpä vuoksi nyt kesän alla on oiva ajankohta päivittää teidät ajan tasalle myös näistä ihan tavallisista jutuista.

Se ei varmaan tule kenellekään suurena uutisena, että mä olen suorastaan hukuttautunut töihin parin viime kuukauden aikana.
Työn saralla on riittänyt tekemistä paljon ja uusia projekteja on polkaistu käyntiin.
Mä nautin työstäni enkä valittele lainkaan sitä faktaa, että olen tänäänkin istunut suurimman osan päivästäni tietokoneen äärellä kirjoittaen tekstejä aiheesta sun toisesta.
Kesää kohden myös kuvauksia alkaa ripotella lisää, enkä mä malta odottaa pääseväni taas tekemään kesäisiä ulkokuvauksia -mun ehdottomia lemppareita.

Vastapainona työnteolle mä olen myös ihan vaan rentoutunut ja pitänyt huolta itsestäni.
Treenit luistavat kivasti, ulkona on taas ihana juosta pidempiä lenkkejä ja motivaatiokin on kohdallaan.
Treenin lisäksi mä olen kiinnittänyt erityistä huomiota myös kehonhuoltoon ja siihen, että nukun kunnon yöunet joka ikinen yö, syön kunnolla ja puhtaasti, juon paljon vettä, syön vitamiinini, saunon paljon ja hoidan ihoani ja hiuksiani erityisellä panostuksella.
Nämä on ihan perus juttuja, joista ainakin osa saattaa välillä unohtua kiireisen arjen keskellä. Sen vuoksi olenkin alkanut pitämään näistä kiinni entistä tiukemmin silloinkin, kun kiireet ja stressi painavat päälle.
Tasapaino on ihan äärettömän tärkeää. Näiden juttujen lisäksi mä en juuri muuta tarvitse tunteakseni olon freesiksi ja hyväksi.

Yhtenä suurimmista tekijöistä vielä edeltävään liittyen on tietenkin myös se, että priorisoin ajankäyttöni etenkin viikonloppuisin.
Jos vaihtoehtona on lähteä dokaamaan ja juhlimaan, tai vaikkapa hoitaa muutama rästihomma kotona, saunoa ja nukkua pitkät yöunet, valitsen mä jälkimmäisen ihan sata nolla.
Toisinaan pitkät työpäivät vaativat veronsa ja tekevät musta vähän epäsosiaalisen, sillä en vain kerta kaikkiaan jaksa liikkua ihmisten ilmoilla esimerkiksi joka viikonloppu.
Tämä on korostunut erityisesti taas viimeaikoina.
Usein jään mieluummin yksin kotiin vaikkapa saunomaan, kuin lähden illanistujaisiin tai muihin kekkereihin.
Mä kuitenkin nautin paljon yksinolosta ja tarvitsen sitä, joten en ota paineita tuosta asiasta. Silti löydän ihan hyvin aikaa myös ystävilleni ja muille sosiaalisille jutuille silloin, kun siihen on energiaa!

Kesälle mulla ei juurikaan ole suunnitelmia.
Yksi pidempi reissu on tulossa touko-kesäkuun vaihteessa, kun mä matkustan ensi kertaa elämässäni Euroopan ulkopuolelle.
Se tulee varmasti olemaan ihana matka ja sen mä tulen viettämään lomaillen poikaystäväni kanssa. Toki muutamia työjuttuja on hoidettava sieltä käsin, mutta ajattelin tehdä etukäteen kaiken, minkä voin.
Siinäpä onkin sitten mun kesäloma!
Tuon matkan lisäksi on tulossa myös yhdet ihanat kesähäät perheen sisällä. Niitä mä odotan innoissani -häät ovat maailman ihanimpia juhlia!
Muuten kesä tulee menemään töitä tehden ja Suomen kesäsäistä (toivottavasti) nauttien.
Suomen kesä on mun mielestä maailman kaunein.
Ai niin, ehkä pyörähdän mutkan myös Tanskassa ystäväni luona!

Kesästä puheenollen myös kauneudenhoitorutiinit ovat vaihtuneet taas kesävaihteelle.
Meikkivoide ja suurin osa meikeistä on siirretty pannaan ja suojakertoimet kaivettu esiin (MUISTAKAA NE AURINKOVOITEET!).
Mä tykkään antaa mun ihon levätä kesällä erityisen paljon, enkä muutenkaan pidä meikin tunteesta iholla lainkaan.
En juuri jaksa/halua kesällä laittautua ja se tuo myös ihanan freesin fiiliksen. Iho voi tuhat kertaa paremmin, kuin talvella.

Ja koska vierivä kivi ei sammaloidu, mä otin ja hain kouluun.
Syksyllä aloitankin sitten opiskelut töiden lisäksi (JEEEE) ja tuleva vuosi siitä eteenpäin tulee varmasti olemaan kiireinen ja toisinaan stressin täyteinen, sillä en aio vähentää töiden tekoa kuitenkaan opintojen ajaksi.
Opinnot tulevat kestämään vain vuoden, joten monen vuoden puristusta ei ole tiedossa -se ei oikein tän kokoaikaisen yrittämisen ja meikäläisen stressinsietokyvyn kanssa tulisi sopimaan samaan yhtälöön.
Koulusta tulen varmasti jossain vaiheessa kertomaan enemmän!

Elokuussa olisi edessä myös muutto : palaan Riinan kanssa siihen, mistä lähdettiin eli kämppiksiksi kahdestaan! Hih, miten kivaa.
Riina on siis mun rakas ystävä ja myös yksi tämänhetkisistä kämppiksistä. Me ollaan Riinan kanssa asuttu tähän mennessä saman katon alla varmaan ainakin nelisen vuotta -siitä saakka, kun Oulussa muutettiin yhteen ekaa kertaa.

Vähän tulevaa, työntäyteistä syksyä ja talvea katsoen haluankin pystyä latailemaan akkuja ja keskittymään erityisesti siihen omaan hyvinvointiin ja entistä paremman tasapainon löytämiseen nyt kesän ajan.
Mun tavoite tulevalle kesälle on siis se, että saan paljon aikaiseksi mutta ehdin myös rentoutua ja vaihtaa vapaalle toisinaan.

Nyt, kun vielä saataisiin se kesä!

Kuvat viime kesältä – kuvaaja Oleg Oksanen

1

Vastaa

Close Menu