Pelkkiä hyviä asioita

Ihanan Pauliinan postauksen innoittamana mä istun alas ja tartun haasteeseen, jonka hän siinä samalla heitti myös muille bloggaajille.
Tää on ihana haaste, joka tekee varmasti hyvää meille kaikille -kirjoittaa kerrankin pelkkää hyvää ja kaunista.
Mä tulin hyvälle mielelle jo Pauliinan positiivisia juttuja lukiessani ja mieli varmasti paranee entisestään, kun pääsen jakamaan omani teille!

Pidemmittä puheitta, käydään asiaan eli listaamaan tämän hetken hyviä asioita.

Kolme hyvää asiaa päivässäni
(Tämä päivä on vasta alussa, mutta eiköhän niitä helposti jo kolme löydy)

♥ Pitkät yöunet. Se, että pääsin illalla ajoissa ja hyvällä mielellä nukkumaan, sekä heräsin aamulla virkeänä.

♥ Se, että mä sain poikaystäväni reissusta kotiin taas pieneksi hetkeksi.

♥ Kiireettömyys. Tänään on ihana päivä, sillä mulla ei ole kiire mihinkään. Heräsin rauhassa, laittauduin ilman kiirettä ja kävin kaupassa, siivoilin ja aloin valmistella lounasta. RAUHASSA.

Kolme hyvää asiaa minussa

♥ Periksiantamattomuus. Jos mä johonkin ryhdyn, jotain päätän tai haluan, sen myös teen. Mä en todellakaan anna periksi tai luovuta, ellei vastassa ole seinää, josta ei pääse läpi eikä yli. Yleensä sellaista ei ole.

♥ Hyvät tavat. Mä koen todella arvokkaana sen, että olen saanut kunnon kasvatuksen. Sen myötä muhun on juurtunut syvälle ihan perinteiset hyvät tavat ja käytös, muiden kunnioittaminen ja se, etten koskaan korota itseäni kenenkään yläpuolelle.

♥ Ymmärtäminen. Tämä auttaa niin monessa asiassa. Kun on aina, oli tilanne mikä tahansa,  halu sekä taito ymmärtää kaikkia osapuolia, usein se auttaa paljon. Mä ajattelen, että en ole syntyjäni kaikkein kärsivällisintä ihmistyyppiä mutta taito ja halu ymmärtää muita ihmisiä ja tilanteita niiden hämmentäessä tai turhauttaessa on auttanut siinä paljon.

Kolme hyvää asiaa elämässäni

♥ Vapaus. Tämä korostuu mun tän hetkisessä elämässä erityisesti työelämässä. Mä olen joka päivä kiitollinen siitä, että saan tehdä työni itselleni, omien sääntöjeni ja aikataulujeni mukaan.

♥ Läheiset. Mun perhe, ystävät ja poikaystävä. Viimeksi tänä aamuna mietin, miten mä olen ansainnut nämä kaikki ihmiset ympärilleni. Mun elämässä on niin valtavasti rakkautta ja siitä mä olen äärimmäisen kiitollinen.

♥ Tulevaisuus. Mä uskon ja luotan siihen, että mulla on vielä paljon hyvää edessä ja parasta on se, että mulla ei ole hajuakaan, miten paljon. Mä luotan todella vahvasti siihen, että elämä kantaa ja vie kohti niitä hyviä asioita, jos itse siihen uskoo.

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

♥ Se, että mä olen taas yhden vuoden ja aika monta asiaa viisaampi, kuin viime vuonna. Tekee hyvää pysähtyä ja huomata, miten kaukaa on tullut . Samalla mä myös odotan sitä, mitä kaikkea tänä vuonna on opittavana ja mitä on muuttunut vuoden päästä tänä päivänä.

♥ Matkat. Tänä vuonna on tulossa ainakin yksi pidempi matka, kauemmas mitä mä olen koskaan matkustanut. Sitä mä odotan innolla.<3

♥ Uudet ystävät ja kuviot. Loppuvuoden aikana mun elämään tuli paljon uusia asioita ja ihmisiä. Moni asia muuttui, mutta ainoastaan hyvään suuntaan. Se kaikki on hyvä alku tulevalle vuodelle.

Kolme hyvää asiaa blogissani

♥ Ehdottomasti lukijat. Se, että saan jakaa ajatuksiani ja tuntemuksiani juuri niin paljon ja rehellisesti kuin voin ja te jaatte niitä myös mulle. Ilman teitä lukijoita ja teidän palautteita sekä viestejä olisi bloggaaminen aika tyhjää.

♥ Kirjoittaminen. Mä olen rakastanut itseni ilmaisemista kirjoittaen siitä saakka, kun sen opin. Se on vaan ihan parasta ja vie mut pois kaikesta muusta.

♥ Poseland, yhteisö johon mut toivotettiin tervetulleeksi kuin kotiin. Ja sitähän tää on, mun blogin koti. 😉

Ihanaa viikonloppua ja kiitos Pauliina haasteesta! Tulipas hyvä mieli.
Tarttukaa tähän jokainen – jos ei sulla ole blogia, kirjoita vaikka päiväkirjaan tai paperille.
Lupaan, että tulee hyvä mieli. <3

Kuvat: Roosa Palokangas Photography

1

Vastaa

Close Menu