Kuka täällä kirjoittaa?

Uusi blogi, uudet kujeet.

Polkaistaanpa homma käyntiin esittelyllä:

Mä olen Anniina, pian 23-vuotias SOME-ammattilainen sekä malli.
Lyhyesti: olen syntynyt pikkukylässä Pohjois-Pohjanmaalla ja kasvanut koko nuoruuteni Pohjois-Suomessa.
Vuonna 2016 mä muutin pääkaupunkiseudulle toteuttamaan unelmiani, ja tänne jäätiin (ainakin toistaiseksi).

Kirjoitin blogia viimeisen vuoden ajan joka ikinen päivä, jonka jälkeen otin pienen hengähdystauon, pakkasin niinsanotusti kimpsuni ja kampsuni ja muutin Poselandille laittamaan blogini uuteen uskoon ja jatkamaan hommaa uudella energialla uudessa, ihanassa yhteisössä.

Mulle blogi on kanava, jossa mä olen kaikista avoimin.
Ei ylimääräisiä filttereitä, asioiden kaunisteluja tai sanojen säästelyä.
Mä puhun sekä hyvistä, että huonoista hetkistä ja fiiliksistä, omista ajatuksistani ja no- välillä ihan kaikesta, mitä nyt mieleen juolahtaa.

Mun teksteissä mä avaan paljon omaa ajatusmaailmaani sekä etenkin nuoren naisen elämässä läsnäolevia mietteitä ja asioita.
Tosin on ollut ihanaa huomata, että tähän saakka mun blogiini löytäneet lukijat ovat olleet ihan laidasta laitaan ikää ja sukupuolta katsottaessa.
Se on siistiä ja mä toivon, että te kaikki löydätte myös tänne mun uuteen blogiin ja meidän värikäs joukko kasvaa! <3

Uusille (ja miksei vanhoillekin) lukijoille ajattelin näin ensimmäisen postauksen kunniaksi jakaa itsestäni 10 ensimmäistä faktaa, jotka mieleen juolahtaa:

1. Mä rakastan luontoa – kalastusta, muuttolintujen bongailua, marjojen poimimista, nuotiolla istumista ja majojen rakentamista. Olen kasvanut luonnon keskellä ja se kaikki mun sisällä on ja pysyy, asuin missä tahansa. Olen aikamoinen maalaistyttö.

2. Salitreeni on mun ehdoton henkireikä ja rakkain harrastus. Sen lisäksi juoksen paljon, vaikka yhdeksän kymmenestä kerrasta mä VIHAAN sitä. Juoksen silti, säällä kuin säällä.

3. Mun ensimmäinen unelma-ammatti oli majakanvartija. Yksin lyhdyn kanssa keskellä pimeää merta. Mitä ikinä se musta sitten kertookaan.

4. Mä olen ihan kamala herkkusuu ja yli kaiken mä rakastan leipää. En koskaan osta sitä kotiini mutta voisin syödä sitä loputtomasti. Siis sitä kunnon vaaleaa pullamössöä.

5. Mulla on iso, maailman ihanin perhe. Asun erillään ja kaukana suurimmasta osasta heitä ja ikävöin kotiini JOKA IKINEN päivä. Vaikka toki rakastan omaa elämääni täällä etelässäkin. Enhän mä muuten täällä olisi.

6. Olen aina ollut äärettömän eläin- sekä lapsirakas. Mä sanonkin aina, että mulle ihmisestä kertoo kaikista eniten se, kuinka hän kohtelee eläimiä ja lapsia.

7. En ole katsonut yhtäkään kokonaista jaksoa Game Of Thronesia. Joo, halusin mainita tän, sillä tää tuntuu olevan jonkin asteinen pyhäinhäväistys useimpien ihmisten mielestä.

8. Tän kaikki vähänkään mua seuranneet todennäköisesti tietävät: Mä en pelkää mitään tässä maailmassa yhtä paljon, kuin hämähäkkejä. Ja tää on kaikkea muuta, kuin vitsi.

9. Muutama vuosi sitten mä olin Au Pairina Italiassa Palestiinalaisen perheen luona ja sinne lähtö oli yksi mun tähänastisen elämäni parhaita päätöksiä. Matkustan edelleen tuon tuosta Italiaan tapaamaan tätä perhettä ja kaikkia tuttavia mun “kotikylässä”. Suurin osa heistä ei puhu sanaakaan englantia, mutta onhan meillä eleet ja ilmeet, sekä mun muutaman sanan kokoinen italian kielen varasto.

10. Mä aloitan tänään autokoulun. Kyllä, siis tänään. Mun varvas myös leikattiin tänään ja mä kirjoitan tätä postausta jalka pöydällä ja paketissa.

Ihanaa tiistaita ja tervetuloa mun mukaan! 😀

Kuvat: Elle Saijets

7

Vastaa

Close Menu