10 asiaa, joita et luultavasti tiennyt minusta

Heipä hei pitkästä aikaa!
Mä pidin tarkoituksella ihan pari päivää pidemmän välin tähän postaukseen edeltävästä, sillä tuossa postauksessa puhuin somekiusaamisesta ja aihe oli esillä mun omassa somessa sen verran pitkään, että ajattelin antaa myös postauksen pysytellä kärkipaikalla hetkisen. Nyt on kuitekin uuden postauksen ja vuorostaan kevyempien aiheiden aika.
Tänään te pääsette taas tutustumaan muhun vähän lisää, sillä kerron teille 10 asiaa, joita ette luultavasti musta vielä tienneet. Tässä ne tulevat:

1. Mä VIHAAN märkiä hiuksia. En yökkää juuri mistään, pahimmistakaan hajuista tai ällöimmistä jutuista mutta yhdenkin märän hiuksen tarttuessa mun sormiin tai varpaisiin on takuuvarmaa, että mä alan yökkiä.

2. Mä näen lähes joka yö ihan sekopäisiä unia, joista varmaan 99% on painajaisia. Yleensä noi unet on niin hulluja, että en kehtaa edes kertoa niitä ääneen kenellekään. Mä myös useimmiten muistan kaikki unet pitkään ja saatan elää kokonaisen päivän vähän ”sumussa” todentuntuisen unen jälkeen.:D

3. Mä elän yleisesti ottaen terveellisesti ja pidän kiinni ruokavaliostani mutta todellisuudessa mä RAKASTAN kaikkea epäterveellistä, kuten suklaata, leivoksia, vaaleaa leipää, roskaruokaa….. söisin siis niitä varmaan joka päivä, jos voisin. Tai siis, jos haluaisin.

4. Mä olin iloinen mutta äkkipikainen lapsi. Jos mua ärsytti, tuli multa varmasti kipakkaa teksiä. Onneksi myös lepyin nopeasti. Sellainen olen tänäkin päivänä -tosin hillitsen hermoni yleensä melko hyvin, väittäisin. 😉

5. Mä kestän kipua todella hyvin, jos mua itseäni sattuu. Jos mä taas näen, että jollekin toiselle käy kipeää, sitä mä en kestä yhtään.

6. Mä en pysty mitenkään rentoutua täysin esimerkiksi meditoimalla sisätiloissa, vaikka ympäristö olisi kuinka hiljainen ja rauhoittava. Se ei vain onnistu. Jos mä taas menen ulos, mä rauhoitun yleensä automaattisesti.

7. Yksi mun haaveista on aina ollut, että mä osaisin metsästää ja ampua tosi hyvin. Ehkäpä opettelen tän vielä, heh!

8. Mun pahin pelko on, etten koskaan saisi lasta. Mä ajattelen, että loppujenlopuksi mun tärkein tehtävä tässä maailmassa on joskus saada oma lapsi / lapsia ja perhe. Mä myös ihailen äitejä enemmän, kuin ketään muuta tässä maailmassa.

9. Mä rakastan luonto-ohjelmia. Olen katsonut kaikki Planet Earthin jaksot Netflixistä varmaan sataan kertaan mutta pyöritän niitä aina vain uudelleen. Jos mä haluan rentoutua ja rauhoittua jollain muulla tavalla kuin ulkoilemalla, Planet Earth on takuuvarma apu. Yleensä laitan sen myös pyörimään taustalle aina, kun siivoan.

10. En yleensä muista ensi yrittämällä, mitä viikonpäivää milloinkin eletään. Varmistan sen rehellisesti joka päivä vähintään yhden, yleensä paljon useamman kerran joltain muulta.

Siinäpä ensimmäisenä mieleen tulleita faktoja tällä kertaa! Osaatteko samaistua mihinkään? 😀

4

This Post Has 2 Comments

  1. Okei siis anteeks mut repesin vähän tolle ekalle kohalle???? en oo vaan ikinä kuullu kenelläkään muulla vastaavanlaista???? mut suurimpaan osaan näistä voin kyllä samaistuu tosi hyvin! Alotin kirjottaan kerran unipäiväkirjaa mut oli pakko lopettaa koska mul meni aamuisin IKUISUUS siihen et sain kaiken kirjotettuu???? ja suurin osa oli niin omituisii ettei niitä kyllä haluis ees muistaa itekkään???? ja noista luonto-ohjelmista tulee mieleen ku lapsena aina saunan jälkeen katottiin kotona Avaraa luontoo????

    1. Hahah jooo, noita hiuksia ei vaan voi sietää! 😀 aivan kamalaa.
      Toi unipäiväkirja vois olla ihan hauska juttu, mut en varmaan koskaan avais sitä, koska nolottais liikaa.. 😀 ja siis joo, lapsuus ja Avara luonto tuttuja täälläkin! <3

Vastaa

Close Menu