Santa Susannasta sateiseen Suomeen

Aamuaerobiset oli normaalisti ennen kisa-aamua, mutta mikäs merenrannalla juostessa!

 

Tuntuu että viime viikot on ollut pelkkää fitnestä! Maanantaina kotiuduin EM kisareissulta Santa Susannasta ja sen jälkeen arki ja kiire on räjähtänyt käsiin! Meidän ollessa poissa meillä oli pieni remppa ja koko talo järkyttävässä sotkussa ja pölyssä. Lapset ovat olleet kipeänä ja töissä pitänyt painaa hulluja päiviä, että saan tunnit täyteen! Voin kertoa, että olen niin loman tarpeessa. Mutta koska lomaan on niin lyhyt aika, eikä asiat valittamalla parane, aion keskittää energiani vain hyviin juttuihin ja positiiviseen ajatteluun. Ja tietenkin kisamenestyksen fiilistelyyn, koska se nyt tuore juttu, josta kerronkin nyt hieman lisää.

Suomen edustusjoukkue Santa Susannan EM kisoissa 2019.

 

Hotellilta sai asialliset eväät aamiaiseksi, jotka pystyi nauttimaan omalta terassilta. Ja kyllä maistui,kaikki oli tuoretta! Nam!

 

Mikään lomamatka tuo kisareissu ei ollut, vaan matkustupäivät ja kisarekisteröinti olivat pitkiä ja rankkoja päiviä. Ensimmäisenä iltana oltiin hotellihuoneessa vasta ehkä ilta yhdeksältä! Olin aivan tööt ja turvoksissa matkustamisesta. Takana huonot yöunet, kun Mikkelistä lähdettiin ja kentällä piti olla jo viideltä. Tuona päivänä ei vielä edes tiedetty, että koska wellness sarjan kisat on. Toki valmentajan kanssa oltiin alettu jo valmisteluja tekemään kisaa koskien. Torstaina sitten aamulla julkaistiin aikataulut klo 9 ja perjantaina aamulla oli wellness sarjan kisat alkaen klo 9. Se ero Suomen ja Espanjan kisoissa oli, että Suomessa aikataulut tiedetään jo varmaan puolivuotta aiemmin ja ne pitää, Espanjassa päivää ennen ja siinäkin oli hieman säätöä, mutta ei mitään mikä olisi minuun nyt mitenkään vaikuttanut. Kisa-aamuna herätys oli siis melko aikaisin, meikki ja rusketus oli tehtävä jo kukonlaulun aikaan. Minut meikkasikin näihin kisoihin ihana Elina Tullinen, joka oli minun kämppis osan reissusta. Meidän miehet oli eri huoneessa kuorsaamassa kilpaa. Huoneiden ja hotellien kanssa oli pientä säätöä mutta nyt se jo naurattaa, kun siellä meinasi vähän suututtaa.

Elina Tullisen loihtima kisameikki! Ihanan raikas!

 

Itse kisa sujui hyvin. Valitsin punaiset bikinit ja lookki oli todella freesi. Santa Susannassa EM kisoissa pituusluokkia oli enemmän ja kisasin +168cm sarjasssa. Minulla on pituutta 170cm ja olin kyllä lyhkäsin tyttö koko sarjassa. Sijoitus oli viides johon olen kyllä tyytyväinen. Sain siis pokaalin kotiin viemisiksi. Lavaesiintyminen sujui hyvin, ja siitä sainkin kehuja, erityisesti kävelystä ja liikkeestä. Kyllä suomalaiset ovat kauniita ja naisellisia tuolla maailmalla. Kuntoa sain hieman kiristettyä Helsingin Fitness Classicista. Espanjan kisapaino oli 65,7kg mikä oli Kultsaa hieman alhaisempi. Viime tippaan kyllä jäi turvotuksen lasku, koska matkustus ja lento minua aina turvottaa, mutta hyvin se sitten viimeisenä yönä lähti. Ja voi luoja miten hyvältä se kuivatteluviini sitten taas maistui kisaa edeltävänä iltana.

Odottelua bäkkärillä. Täytyy kyllä todeta, että Suomen kisoissa aikatalut toimii. Maailmalla on vähän letkeempi tyyli, ja odotteluaika voi olla todella pitkä. Mutta hymy ei hyydy ja fiilis on hyvä!

 

Lavalla olosta nautin jälleen täysin rinnoin ja hyvä fiilis kyllä huokui olemuksesta. Se tunne, kun kova työ on ohi ja loistat siellä lavalla huokuen itsevarmuutta ja onnellisuutta! Ja mikä parasta, nyt on vihdoin kehityskauden aika! Tavoitteena ainakin pyöreämmät pakarat ja isommat olkapäät!

Nautin lavalla olosta, joka hetkestä!

 

Kisan jälkeen tietenkin ruoka maistui hyvältä ja fiilis oli muutenkin täysin rentoutunut. Saatiin Janin kanssa pari päivää vapaampaa, kun omat kisat olivat ohi. Sitten olikin helpompi keskittyä muiden kisoihin ja kannustamiseen. Oli myös ihanaa, kun ei tarvinnut tehdä ruokaa vaan pääsi valmiille ruualle ja voi luoja mitä herkkuja siellä olikaan: tuoreista hedelmistä suklaakakkuun ja pääruokana mielettömät salaatit, lihat ja kalat. Erittäin runsas valikoima. Mun ehdoton lemppari on aamiainen.Kisan jälkeinen aamiainen oli ihan taivaallisen maistuva. Kova työ oli ohi ja nyt sai vain nauttia.

Kauan odotettu aamiainen, tai noh, tässä kuvassa jäljellä aamiaisen jälkkäri ja lasi kuohuvaa. Maistui! Ehdoton aamiaisherkku oli churrot ja nutella!

 

Mutta matkan ehdoton kohokohta oli kuitenkin ihmiset! Kun sai tutustua saman henkisiin ihmisiin! Etenkin lyhyemmässä kisannut Sari Uski. Ihan mieletön tyyppi! Meillä wellness kinkuilla synkkasi heti, ja meistä kyllä kuullaan vielä! Ja sitten aivan ihana Mikkelin pariskunta Henkka ja Elina Tullinen. Ollaan me salilla törmätty, mutta reissussa vasta kunnolla tutustuttiin ja vietettiinkin lähes kaikki vapaa-aika siellä yhdessä! Kannustin Elinaa niin kovaäänisesti bikini fitness kisoissa, että ikkunat helisi.

Kuvassa minä ja lyhyemmässä sarjassa kilpaillut ihana Sari Uski. Sari sai kisoista pronssia, mielettömän upea nainen! kuva: Tomi Rehell.
Käytiin Sarin kanssa myös biitsillä bikinikuvauksissa, hivenen tuulisessa säässä! Mutta kivaa oli. Tän jälkeen kyllä piti käydä Irish Coffeella lämmittelemässä!

 

Kotiinpaluu olikin sitten tosiaan vähän raskaampi, mutta pääasia, että sain lapset kainaloon. Ikävä oli jo kova. Tämä oli pisin aika mitä olen lapsista ollut erossa ja muksuilla oli myös jo tosi kova ikävä. Isoveljeni ja vanhempani olivat kyllä hienosti pitäneet paletin kasassa. Etenkin iso hatunnosto isoveljelleni Jakelle joka hoiti arjet lapsia yksin. Ei nimittäin ole mikään helppo homma! Olen myös ylpeä miten hienosti minun lapset pärjäsivät vaikka ovat vielä pieniä. Kaiken tämän fitness tohinan keskellä on hyvä muistaa, että tärkeintä kuitenkin on perhe.

Kuulen monesti arvostelua elämäntyylistäni sekä siitä millaisen esimerkin annan lapsilleni ja mitä he ajattelevat minusta. Lasten mielestähän olen oikea ihmenainen, supersankari, idoli ja ennenkaikkea äiti. En voi käsittää sitä, miten ihmiset arvostelevat toisia ihmisiä ja millaisen kuvan se antaa heistä. Etenkin lapsille, millaisen kuvan sen antaa, kun arvostellaan muita negatiiviseen sävyyn? Nämä arvostelut osaan jättää omaan arvoon ja ajattelen asian enneminkin niin, että joillain nyt vain ei satu olemaan muuta tekemistä kuin pohtia muiden asioita. Jos jollekin tulee hyvä mieli tai itsetunto minun arvostelemiesta, niin antaa mennä vaan! Hyvä, että on edes jotain sisältöä elämään! Kuulostaa ehkä vähän hullulta, mutta mitä se haittaa. Ei kaikkea tarvitse ottaa niin tosissaan ja kateuskin pitää ansaita.

Tältä näyttää onnellinen ja tyytyväinen nainen!

 

Nyt katse taas eteenpäin ja kohti uusia suunnitelmia.

 

Mielettömän kova finaali-kuusikko!

 

Odotankin kesää ihan tohkeissani. Koko kesä lasten kanssa! Toivottavasti on lämmintä. Me uidaan, mökkeillään, retkeillään ja reissataan paljon! Ja ne lettukestit täytyy järkätä pikimmiten!

Nyt onkin sitten aika nauttia yhdessä olosta ja Äitienpäivästä. Meillä ainakin lapsilla on täysi tohina äitienpäivää varten ja yllätyksiä on tullut jo pitkin viikkoa.

 

Lapset hukutti minut lahjoihin,suukkoihin ja haleihin!

 

Äitienpäivän aamiainen. Nämä ihanat lapset on kyllä ehdottomasti parasta mitä olen koskaan saanut aikaan.

 

Oikein ihanaa äitienpäivää jokaiseen kotiin!

Ja lopuksi vielä minun ja Janin kuva, kenen kanssa olen saanut tämän kaiken aikaan. Minun rakkaus,tuki ja turva. Ihana aviomieheni. Oli ihanaa kun saatiin mahdollisuus, että päästiin Espanjaan yhdessä! Muistojen pankkiin kerätty taas monta kokemusta! Kiitos!

 

Aurinkoisin ajatuksin

Anna

 

0

Vastaa

Close Menu