Ensimmäinen blogitekstini

Muutamaa treeniä vaille valmis!

Olen aina sanonut, etten koskaan tule kirjoittamaan blogia, mutta tässä se nyt on on. Ihka ensimmäinen blogitekstini. Ajatusta piti kypsytellä jokunen vuosi, ja kun kyselyitä blogin kirjoittamiseen tuli, niin päätin vihdoin, että no hitto, miks ei.

Teksteissäni tulee näkymään vauhdikas elämäntyyli ja värikäs menneisyys sopivasti humoristisella tavalla, sillä en ota asoita turhan vakavasti vaikka tosissani olenkin, ainakin toisinaan. Kolmen lapsen äitinä vauhtia riittää meidän arjessa etenkin, kun muksut on vielä suht pieniä. Aili on kolme, Leevi kuusi ja Anni seitsemän vuotias. Kolme synnytystä siis kolmen ja puolen vuoden aikana! Huh huh! Perheeseen kuuluu myös mun tytärpuolet Minka 16 ja Mea, ihan pian 14-v sekä tietenkin mun ihana aviomies Jani.

Rakennettiin talo Mikkelin asuntomessuille kesäksi -17 ja siitä lähtien ollaan täällä asuttu ja viihdytty hyvin. Aloitin saman vuoden tammikuussa terveydenhoitajaopinnot Xamkissa Mikkelin kampuksella. Vauhtia siis tosiaan riittää etenkin nyt, kun puolentoista viikon päästä kisataan kevään Fitness Classic  johon osallistun. Minun sarja on wellness fitness +164cm.

Kisadietistä onneksi loppu jo häämöttää. Tämä dietti tuntuikin erityisen pitkältä, koska kilpailin myös syksyllä sijoittuen SM kilpailuissa kolmanneksi. Kyllähän tämä kivaa ja koukuttavaa on, en tätä muuten tekisi. Kroppa vain on enemmän jumissa kuin koskaan. Kovasti ollaan tehty töitä kropan suhteen ja joka ikinen treeni on tehty niin kuin valmentaja on suunnittellut. Toissaviikolla tosin sain pienen treenitauon, kun jalat olivat niin jumissa, että kun yöllä heräsin vessaan, ne pettivät alta. Jäätävä rysäys, sillä en ole mikään ihan kevyt. Siinä kun keräsin itseäni lattialta, fiilis oli vähän sama kuin kerran Joensuussa asuessani, kun villeinä sinkkuaikoina otin baarin jälkeen lentotaksin ja hyppäsin vauhdista ulos! Kummassakaan tapauksessa ei onneksi sattunut mitään ja tässä oli se hyvä puoli, että pieni breikki treeneistä teki hyvää.

Seuraavassa tekstissä kerron hieman lisää urheilusta, fiiliksistä, perheestä ja siitä mikä milloinkin on ajankohtaista. Nyt vielä ennen nukkumaanmenoa luen edes vähän tulevaan tenttiin!

Vaikka Wellness Fitness alaraajapainoitteista onkin, täytyy myös yläkropan olla kunnossa.vähän tulevaan tenttiin!

Ihanaa loppuviikkoa mussukat!

Aurinkoisin ajatuksin

Anna

0

Vastaa

Close Menu