WHAT THE F*CK!?

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Mikä tätä maailmaa vaivaa. Olen koko elämäni yrittänyt välttää uutisten katsomista, koska en halua nähdä kaikkia niitä negatiivisiä asioita joita uutisissa aina näytetään. En ole koskaan ollut kiinnostunut politiikasta joten en ole siihen kovin perehtynyt, itseasiassa en tiedä siitä mitään.

Vanhemmiten olen kuitenkin hieman kiinnostunut ja haluaisin ottaa asiasta selvää mutta se mitä politiikassa nykypäivänä tapahtuu, on niin hirveetä, etten tiedä haluanko sittenkää perehtyä aiheeseen.

Pommi-iskuja joka maassa, rekat ajaa väkijoukkoihin -really!? Just ajattelin, että olisin lähtenyt poikani kanssa Tukholmaan minilomalle. Ei käynyt mielessäkään, että siellä voisi tälläistä tapahtua. Ehkä naiivia minulta ajatella niin mutta rehellisesti sanottuna, Tukholma ei tuntunut paikalta jossa tälläistä voisi tapahtua.

Tänään aikomukseni oli kirjoittaa äänestämisestä. En ole koskaan äänestänyt -niin kuin sanoin, politiikka ei ole koskaan aikaisemmin kiinnostanut. En ole ikinä ollut minkään tietyn puolueen kannattaja joten joudun perehtymään asiaan kunnolla, jotta voin hahmottaa ketä äänestäisin. Ymmärrän nyt tämän asian tärkeyden ja siksi haluan ääneni nyt ja jatkossa.

Tälläiset iskut ovat aivan järkyttäviä. Ei voi käsittää mitä sellaisen ihmisen päässä voi liikkua joka voi tuollaista tehdä.

Elämme todella surullista aikaa ja siksi meidän on pidettävä yhtä ja olla hyviä läheisillemme.

Hiljennyn nyt hetkeksi iskussa menehtyneiden puolest…

0

Vastaa