Villasukat lämmittävät sydäntä

Syksy on täällä ja päivät ovat viilentyneet ja pimentyneet. Tämän huomaa myös monien negatiivissä päivityksissä joissa päivitellään suomen ainaista paskaa säätä. Itse koitan ajatella positiivisesti säästä kuin säästä.

Nyt kun on pimeää ja kylmää, on ihana sytyttää lämpökynttilöitä ympäri kämppää, laittaa lempi villapaita päälle joka on jo vuosia vanha mutta silti niin ihana ettei sitä voi heittää pois. Kirsikkana kakun päälle, villasukat! Mikään ei ole ihanampaa kuin viettää iltaa kotona, villasukat jalassa ja nauttia kynttilöiden valaisemasta kodista perheen kanssa. Jos rehellisiä ollaan, olen käyttänyt villasukkia jo kesäkuun lopusta asti…

Itselläni on villasukkia enemmän kuin tarpeeks mutta lasten sukat ovat kaikki kadoksissa. Ylläri…
Viime viikolla kirjoitin päivityksen, jossa kyselin, osaisiko joku kavereista kutoa sukkia –olisin tilannut parit sukat lapsille talveksi.

Eilen kun menin tuttuun tapaan viemään tyttäreni jujutsu treeneihin Gb Gymille, sain yllätyksen jota en todellakaan osannut odottaa. Salin pitäjä hymyili muikeasti ja sanoi, että ”mulla on sulle täällä paketti..” Hän antoi minulle ison lahjapussin jossa oli kortti, missä luki isolla ”Alona”.
Olin ihan pihalla. Mulla ei ollut mitään hajua mitä paketti sisältää tai keneltä se on.
Gb gym_Poseland_lahja

Avasin pussia enemmän ja näin, että pussi oli täynnä erilaisia, eri värisiä ja eri kokoisia villasukkia.
Tämä lahja oli tyttöjen joukkuekaverin äidiltä, joka oli nähnyt postaukseni Facebookissa.
Olin niin iloinen tästä eleestä, että meinasin ruveta kyynelehtimään siinä salin aulassa.

Kun sain lahjan, ajattelin heti, että miten voi hyvä mieli tälläisestä eleestä voi tulla. Mietin, että minunkin on tehtä tälläisiä tekoja, jotta voisin tehdä yhtä hyvän mielen myös jollekkin muulle. Välillä sitä arjen kiireessä unohtaa kaiken muun. Yleensä mukavia tekoja tehdään vain perheenjäsenille mutta nyt aion kyllä tehdä jotain kivaa myös muillekin.

Koska sinä olet viimeksi tehnyt jotain kivaa jollekin muulle? Jos et ole hetkeen tehnyt mitään, niin nyt suunnittelemaan jotain pientä.

Kiitos vielä kerran Eija tästä ihanasta lahjasta. <3

0

Vastaa

Close Menu