VIIKON TUOTE

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Kerroin tämän kuukauden alussa, että minä ja Poseland aloitimme tiiviin yhteistyön Fitnesstukun kanssa. Postauksen yhteistyöstä voit lukea tästä. Olen todella innoissani tästä yhteistyöstä, sillä tässä verkkokaupassa on kaikkea mitä ikinä tarvitset -ihan kaikkea. Lisärvinteita, elintarvikkeita, vaatteita, kauneudenhoitotuotteita ja vaikka mitä.

Yhteistyön alettua innostuin kokeilemaan muutamia uusia tuotteita ja minun ilokseni Fitnesstukku lähetti minulle laatikko kaupalla tavaraa! Aivan mieletöntä!

Ei ihan kädet riittäny näitä kantamaan.

Ei ihan kädet riittäny näitä kantamaan.

Kerron joku päivä tarkemmin tilauksesta mutta halusin nyt vain tehdä pikapostauksen näistä -olin yhtä innoissani kuin pikku lapsi jouluna.

Tässä yleisesti kuvaa tuotteista ja by the way, noi Goodlife patukat on ehdottomasti parhaita protskupatukoita -ever! Goodlife patukoihin pääset tutustumaan tästä.

Tää huppari on aivan täydellinen. Pehmeä, lämmin, ihanaa materiaalia ja näyttää hyvältä päällä. Tilasin muitakin paitoja ja yhdet housut, mut niistä postausta myöhemmin. Huppariin pääset tutustumaan tästä.

Mun snäpissä ”alonakuusisto” on muuten näitä tuotteita esiteltynä, joten vielä on noin 20h (nyt: 27.9 klo 22:20) aikaa käydä kurkkaamassa mitä tilasin.

Viikon tuote on ehdottomasti TÄMÄ! Mä rakastan sipsejä, olen aina rakastanut mutta tietenkään en enää voi nauttia niistä samalla tavalla kuin ennen, eli en niin usein. Nämä proteiini sipsit ovat hieman terveellisempi vaihtoehto kun tekee mieli mussuttaa sipsiä.

Muistathan myös, että kun tilaat Fitnesstukulta blogissani olevien linkkien ja kuvien kautta, kuten tästä, tuet samalla Poselandia ja AlonaTV:tä.

0

Vastaa