Viikkoni ilman lapsia & DIY kasvonaamio

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Kun lasteni isä tuli Suomeen puolisonsa kanssa, annoimme Artun kanssa heidän asua meillä, jotta he voisivat olla koko matkan ajan lasten kanssa. Yllätimme lapset toden teolla kun heidän isä oli meidän etupihalla, vaikka he luulivat hänen olevan Amerikassa. Voit lukea postauksen yllätyksestä TÄSTÄ. 

Olin vähän ehtinyt jo innostua siitä, että saisin hieman lapsi vapaata ja voisin tehdä kaiken laista kivaa kun asumme siskoni luona. Ikävä kyllä tulin kipeäksi Jouluna ja se on jatkunut tähän päivään asti. Vaikka yritin parhaani mukaan levätä, en ihan voinut jäädä sänkyyn makaamaan ja olla tekemättä mitään.

Kävimme Janikan kanssa kahvilla pari kertaa, joista toinen kerta venyi kolme tuntiseksi opetus sessioksi, kun siskoni opetti minulle miten pelataan shakkia. 

Kävime muutaman kerran syömässä koko perheen voimin ja vietimme yhdessä myös uutta vuotta. Meidän isäkin pääsi Tampereelta Helsinkiin viettämään meidän kanssa uuteen vuoteen siirtymistä.

Syntymäpäiväni kunniaksi olisin halunnut mennä käymään lasillisella siskoni kanssa, mutta vointini oli niin huono, niin päätimme jäädä Janikan luo ja viettää rauhallista tyttöjen iltaa. Kävimme hakemassa pientä purtavaa, Aino jäätelö… kaadoimme meille lasit viiniä ja teimme kotitekoisen kasvojen kuorinnan ja kasvonaamion. 

Kuorinta

Purista puolikas sitruuna kulhoon. Lisää lusikallinen kookosöljyä ja neljä ruokalusikallista sokeria. Käytän tätä myös koko kehon kuorintaan, myös jalkojen. Jos teet koko vartalo kuorinnan, tuplaa/triplaa annos.

Kasvonaamio

Murskaa/soseuta tuore avokaado ja lisää sekaan yksi teelusikallinen kookosöljyä ja avot, kasvonaamio on valmis levitettäväksi. 

Päätin viettää syntymäpäivä juhliani ystävieni kanssa vasta ensi viikolla, sillä halusin olla lasteni tukena kun heidän isä lähti takaisin Amerikkaan. Vietimme 7.1 joulua Venäjän kalenterin mukaan ja minun syntymäpäivää yhdessä lasteni kanssa. Söimme ja jaoimme lahjoja ja illalla lähdimme katsomaan Lux Helsingin huikeaa valoshowta. 

0

Vastaa