Vettä sataa, mitä sitten?

  • Artikkelin kategoria:Alona
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia


*sisältää mainoslinkkejä

Me asutaan Suomessa jossa kesä on yksi kauneimmista ajoista. Vaikka meillä kesä on ehkä yksi maailman kauneimpia paikkoja maailmassa, se on myös helvetin lyhyt. Kyllä, kesä on to-della lyhyt täällä ja kaikki sen tietää. Pimeys, vesisade, kylmyys -se on tuttua. Mutta mitä jos katsottaisiin asiaa toiselta kantilta.

Me valitetaan kylmyydestä ja pimeydestä ennen kuin kesä on ehtinyt edes loppua. Heinäkuun lopulla näkee Facebookissa päivityksiä -kohta se loppuu, kohta tulee pimeys ja loska.

Miksi me ei osata vaan nauttia ilman, että mietitään jo mitä negatiivista on tulossa?
Rakastan syksyn tunnelmallisuutta. Jos me nostetaan meidän pää sieltä asfaltista ja katsellaan vähän ympärille niin näkee, että täällä on oikeesti todella kaunista.

Mun tän syksyn ehdoton suosikki on tämä ihaaaaana Disturbin huppari. Käytän sitä ehkä jo liikaakin, kun Arttu sanoo välillä, et ”taasko sä laitat ton Batman viitan”.  –Todellakin!


Tämä huppari löytyy Disturbilta ja se on tällä hetkellä alessa! Disturbilla on häiriöpäivät jotka kestävät 9.10 asti, eli siihen saakka tän saa edullisemmin. Huppari löytyy tästä linkistä.

Kesä on ehdottomasti myös mun lempiaika vuodesta mutta olen päättänyt, etten tule miettimään syksyn huonoja puolia vaan mielummin keskityn niihin hyviin asioihin. Jos keskityn vain negatiiviseen, niin tulee oleen v*tun pitkä ja raskas syksy ja talvi.

Syksyllä on myös ihana heittää villasukat jalkaan, laittaa kynttilät palamaan ja käpertyä viltin alle.

Alyna lukee läksyjä meidän terassikaluste pehmusteiden päällä 🙂


Me vietetään paljon aikaa kotona muutenkin mutta varsinkin nyt kun on kylmä ja pimeä. Siitä syystä halusinkin panostaa meidän uuden kodin sisustukseen. Haluan nauttia ajasta kotona ja viihtyä siellä oikeasti.
Itse olen ihan käsi sisustus jutuissa niin siksi hommasin ammattilaisen auttamaan.
Se on ollut ehkä maailman paras päätös mitä oon tehny! 


Sisustaminen on pitkä prosessi kun kaikkia tavaroita joita kotiin haluaa, ei välttämättä löydy ihan heti joten malttia ja kärsivällisyyttä tarvitaan. Mutta hiljaa hyvä tulee…
Meidän olkkari.

Olkkari on samassa tilassa keittiön ja ruokailutilan kans. Rakastan sitä, että voin tehdä ruokaa ja samaan aikaan viettää aikaa perheen kans tai vaikka kattoo elokuvaa. Vihaan niitä taloja missä keittiö on ihan eri puolella taloa. NIin paljon en ruuanlaitosta tykkää, että jaksaisin keskittyä parsoihin pelkästään.
Tuo koko takaseinä on pelkkää ikkunaa ja ikkunoista puuttuu vielä verhot ja sohva menee jossain vaiheessa vaihtoon. Jaa niin, lamppu puuttuu vielä. Mutta kerta alakerta on melko valoisa ja tykkään kynttilöiden valaisemasta huoneesta, ei ole ollut kamala kiire lampun kans.

Makuuhuone. Ah, mä niin rakastan tätä. Halusin saman tyyppisen huoneen kuin mitä Hotel Havenin huoneet on. Me käydään muutaman kerran vuodessa Artun kanssa treffeillä niin, että otetaan huone Helsingin hotelli Havenista ja nukun siella aina niiiin hyvin, joten halusin saman tyyppisen huoneen kotiin. Tummat sävyt ja rauhallisen tunnelmallinen. Tämäkin huone on vielä vähän kesken. Verhot pitäisi vaihtaa, matto ja hankkia jotain tauluja seinälle. Meidän sisustussuunnittelija Johanna Koskinen ymmärsi täydellisesti mitä hain ja hän teki meille nämä ihanat ohjeet joita oli helppo noudattaa.

Pelkästään nämä ohjeet ja esimerkkikuvat ovat niin ihania, että oon tuijotellu näitä vähän väliä.

Sisustussuunnittelija:
Johanna Koskinen
koskinen.johanna@gmail.com

Danielin huone on kans ihan sairaan makee! Ehkä hienoin huone meidän talossa. Tästä huoneesta puuttuu vielä valaisin ja kunnollinen päiväpeite. Tällä hetkellä päiväpeitteenä on viltti ja huoneessa väliaikainen lamppu jolle keskitään jokin muu paikka kun uusi löydetään.

Tänään kun kävelin ruokakaupan ohi ja katsoin jonossa olevia ihmisiä, en nähnyt yhtään hymyä. Kaikki näyttivät tympiintyneiltä ja elämäänsä kyllästyneiltä. Surullinen näky.
Vaikka on pimeää ja synkkää uskon vahvasti siihen, että se on vain omasta mielestä kiinni, mihin asioihin keskittyy. Jos haluat, voit varmasti löytää jotain positiivistä tilanteesta kuin tilanteesta.

Nytkin istun tässä olohuoneen sohvalla läppäri sylissä, katson tv:tä, nautin kyntilöiden valaisemasta huoneesta ja nautin sateenropinasta ulkona.

0

Vastaa